Új hozzászólás Aktív témák
-
Matada2.3
veterán
Kreatív, de ki tudja mennyire fog elterjedni, amúgy meg tiszta Moto 360.
Finn the human
-
Gasd Tasd
újonc
Azért nem annyira hibátlanok az okosórák, hogy másodlagos kijelzőkkel kelljen szórakozni (platformok támogatottsága, akkuidő, csak telefonnal való működés... (tudom, vannak kivételek, de a többség sajnos ilyen)).
-
Elpresidente
tag
Fantasztikus koncepció
Jön egy fontos üzenet, vagy email és ezen fogom elolvasni, hogy más nehogy lássa. Szerintem kevés embernek van olyan jó szeme, hogy a egy másik ember kezén lévő órán elolvasson egy emailt.
Nyilván sok ember lesz, aki egy ilyen pici kijelzőn fogja olvasgatni a rendkívül titkos üziket...
Jut eszembe, telefonra van olyan fólia, ami olyan, mint a notebook kijelzőre rakható privacy filter? Mert akkor a sok titkosöügynök problémája elég könnyen orvosolható lenne.Xbox gamertag: goserHU
-
Wapmester
senior tag
válasz tothmaxy182 #6 üzenetére
ez az óra más dolog, itt valami őrültséget csináltak mivel csak nagyon közelről látható az a kijelző, úgy meg semmi értelme, tiszta elmebetegnek néznek, ha a szemedbe nyomsz egy ilyen órát.
-
norbiamen
csendes tag
válasz tothmaxy182 #6 üzenetére
arra elég egy szimpla közelségérzékelő, nem sok köze van az itt említett technikához.
-
tothmaxy182
őstag
Én arra gondoltam, hogy máshol használható lenne a technológia. Az okosóra amugy is egy hülyeség, de pl el tudnám képzelni, hogy autók műszeregységei helyén lenne egy ilyesmi kijelző (drágább kocsikon már manapság amúgy is egy kijelző van a kilométeróra helyén), és ha mondjuk egy picit előredőlök, akkor a GPS-t látom rajta, ha hátradőlök, akkor a kilométerórát.
Minden szavam magánvélemény!
-
macskea
őstag
Na úgy látom az első két kommenttel meglett a létező vélemények két szélsőértéke, zárható a topik.
''You can't measure safe driving in miles per hour'' Paul Smith
-
Wapmester
senior tag
ez viszont egy nagy baromság, szemétre való.
-
tothmaxy182
őstag
Nah, vannak itt azért innovatív dolgok, csak keresgélni kell!
Minden szavam magánvélemény!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mi Band 6 aktivitásmérő
- Apple Watch Series 7 45mm GPS - Jó állapot, akku 78%, akár beszámítással
- Apple Watch SE 2 ( 2023 ) Midnight , 44mm, Gps+Cellular ( eSim ) , 100% akku,karcmentes,garanciális
- Apple Watch SE 2022 44mm Hibátlan/1 hónap gar./Akku 100%/p3940
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest