- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A profit csak játék a Red Magic 10S Prónak
- iPhone topik
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Yettel topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kameraman77
tag
Hát azért nem mindenki hordja ékszernek... szóval nekem mindig a kezemen van, soha nem veszem le, igaz nem divatóra, hanem egy strapabíró CASIO... éjszaka, nappal, hóban, vízben mindig a kezemen van...öltönyben sem nézett még ki senki miata, pedig sokat járok öltönyben...
ki nem állhatom a divatórákat.. megjátszás. szerintem. aki komolyan leteszi a névjegyét egy óra mellett, az nem cserélgeti a csuklóján, mint egy ékszert.. az hordja..kipurcanásig.Ez az óra pedig.. ahogy látom az én izzadós kezemen nem sokáig élne az az érintkező hátul.. nem is értem, hogyan lehet ilyet csinálni,hogy szabadon hagyni. meg mennyit bír? mert az enyém elmegy 3-4 évet két lithium elemmel és folyamatosan méri a páratartalmat, légnyomást, hőmérsékletet... szóval nekem ilyen játékóra ami bír 1 napot.. pff.. de nyilván lesz piaca... a városi,urbánus fiatal, konnektorhuszárok között
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Renault, Dacia topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- APPLE WATCH 9 45MM KARCMENTES, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple
- Apple Watch 8 Cellular (Esim) 41 mm, 12 hónap garanciával, 100%-os akkumulátorral + ajándékkal
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro LTE 45mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged