- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
Új hozzászólás Aktív témák
-
zgospel
őstag
válasz
Enigma1945 #48 üzenetére
Én úgy értettem a cikkek alapján, hogy akár a böngésződön át (Firefox már frissítve lett ellene elvileg) egy weblap is tud olyan scriptet futtatni, ami kinyeri a jelszavadat a memóriából. Tehát hiába tárolod te a külső hdd-n a jelszavaid, mert nem az a lényeg, hanem hogy miközben netezgetsz ki tudják használni ezt a hibalehetőséget és például ellophatják a jelszavad.
Gyakorlatiasan nézve én azt gondolnám, hogy nem az a cél hogy kifejezetten a te ilyen olyan weboldalhoz tartozó jelszavaid megszerezzék, de mondjuk ezt a hibalehetőséget kihasználva ha például a Sony-tól kilopják a felhasználói jelszavakat, akkor az egy elég nagy horderejű dolog.
Vagy mondjuk Paypal fiókok jelszavait ha összeszedegetik és utalgatnak maguknak egy kis pénzt, vesznek belőle bitcoint, vagy ilyenek.
2 lépcsős autentikációval kivédhető egyébként az ilyen, ha tud ilyet az adott oldal/rendszer.Konyhanyelven megpróbáltam nagyjából megfogalmazni ahogy én értem a hibák leírását a PH-s cikkek alapján, remélem nem írtam hülyeséget
Ha mégis akkor bocsi, és remélem utánam kijavít valaki aki jobban érti.
Új hozzászólás Aktív témák
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
- Anker 737 powerbank - PowerCore 24K - 24000 mAh 140W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest