Új hozzászólás Aktív témák
-
remington2
senior tag
Ez a vita szerintem is meddő. A szituáció nem fekete és fehér, hanem szürke,és ezért -szerintem - bőven a "mindenki által kezelhető" állapotban van (most vevő / termelő vonalra értem). Status quo, amelyen nem nagyon változtat senki, ilyen-olyan okokból. Addig, amíg nem kezd feketedni v. fehéredni, minek olyan vitára fecsérelni az időt, amelyet már mindenki lejátszott legalább 1x ? (a flém témáját tekintve szerintem már szakálla van).
-
remington2
senior tag
A véleményem nem fogom sem magyarázni, sem változtatni. Az idézet ott van, látható mire és mivel kapcsolatban írtam. Úgy tűnik, csak engem zavar itt az, hogy valaki a lét jogát is elvitatja a másiktól, és habzó szájjal őrjöngve hagyja itt a fórumot. Mindkét fél mehet, nem csak a warezolós.
Félreértés elkerülése végett: szó nincs róla, hogy védeném a warezolóst. Nagyon csúnya, amit írt, de erre nem így kellett volna reagálni. Egyetértek azokkal, akik a "mindenki lop" kijelentéstől egyszerűen és kultúráltan elhatárolódtak, ők ezt normális hangnemben tették. De nem "NAGYON VISSZA kellett fognom magam, hogy ne ugassam le a fejedet a stílusodért, a mondandódért az elveidért, a kijelentéseidért és a létedért!"
Embereket ne írtsunk már, kinőttük, nem?
-
remington2
senior tag
válasz
dajkopali #86 üzenetére
s a véleményem szerint ez a csávó nem érdemes arra, hogy bárki is tudjon róla, sőt szerintem börtönben lenne a helye.
Úgy érted, Bill?
(Bocs, ezt nem lehetett kihagyni).
ON: Ez a szigor akkor működne igazán, ha fel lehetne ezt a wga-cuccot az összes gépre "csempészni", majd agresszíven (fenti javaslatok
) "támogatni" a legálissá válást. Azzal, hogy kikapcsolja valaki az update-et, nem sok mindent ér el, persze az update-re nem kerül sor, de szerintem így is "hazatelefonál".
Fehérítési kísérlet, ez jut róla eszembe.
-
remington2
senior tag
-
remington2
senior tag
NAGYON VISSZA kellett fognom magam, hogy ne ugassam le a fejedet a stílusodért, a mondandódért az elveidért, a kijelentéseidért és a létedért!
"a létedért!"
Azért ezt mégsem kellene. . . minden ember más, és egyszerűen el KELL fogadni a nézetkülönbségeket. Nem "ignorálni", mert az veszélyes vizekre vezet.
A muszájos oldalnál nekem avast home nem fogott meg semmit, se ie7, se opera 9.5 alatt. Lyukas a védelmem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest