- iPhone topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Íme az új Android Auto!
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
válasz
#64791808 #471 üzenetére
Emiatt miért is kell nekem újratelepítéskor 2x10 percig telefonon baszkódni?
Azzal, hogy neked a rendszer nem tetszik, nem tudsz mit kezdeni. De bevallom, engem ez abszolút nem érdekel, mert nem arról volt szó, hogy szegény csórinak (aki nem szarja a pénzt) gondot jelent-e a zöld szám 2x10 percig való hívása, hanem arról, hogy az OEM mennyibe kerül.
Jahogy akkor vegyek dobozost. Namámost te szarod a pénzt?
Hasonló stílusban: ha neked a 2x10 perces telefonálás gondot jelent, akkor igen komám, vegyél dobozost. Nem lesz ilyen gondod.
Úgyhogy amikor hallom az ilyen uszító, polgárpukkasztó szövegeket, hogy szeeegény szoftvergyártóktól mi pénzt ellopok, akkor mindig úgy érzem, hogy én már fizettem egy talicska pénzt szoftverre, meg még fogok is, de ezzel együtt is irány a torrentoldal, a szegény szerencsétlen szoftverfejlesztők meg mennek a picsába.
Ha tudnám, hogy ezt miért nekem írod? Abban a hsz-ban, amire éppen reagáltál, elég feketén-fehéren leírtam, hogy nem érdekel a szoftvergyártóktól ellopott pénz. A tőlem ellopott idő és kényelem érdekel, a warezosok miatti túlzott júzerszopató védelmek érdekelnek, a nagypofájú letöltögető karosszékharcosok érdekelnek, meg az idióták, akik azt hiszik, hogy egy vacak PC meg szélessáv kicsengetése után alanyi jogon jár nekik más, egyébként fizetségköteles munkája.
Ez érdekel. -
Polesz
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest