Hirdetés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik készülék jogosult a legesleghosszabb terméktámogatásra?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Honor 400 még nincs, Honor 400 Lite már van
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
eper007
csendes tag
Sziasztok,
iconx 400-ra szeretnek terkepfrissitest az uj M6-ossal. Tud valaki kuldeni egy linket, vagy tajekoztatast, hogyan lehet frissiteni.
Koszi
-
Milonavi
csendes tag
Sziasztok!
Erősen gondolkozom egy IconX navi beszerzésén, de van egy kérdés, amire még nem találtam választ.
A g400 és a410 készülékek ugye képesek mp3 lejátszásra, ugyanakkor arról nem szóla fáma, hogy iGo alatt is szól-e a zene.
Van egy olyan gyanúm, hogy nem, mivel az iGo nem éppen multitask barát.
A neten nézelődve találtam olyan skineket, amik ezt lehetővé teszik, egy "háttérbe" gombbal.
A kérdés: lehet-e használni saját skin-eketa g400-on ill az a410-en vagy létezik-e más megoldás, hogy navi közben is hallgathassak róluk zenét?Minden egyéb szempontból nagyon szimpatikus kütyükről van szó (bár szerintem az a410-en hiba volt a TMC antenna bemenetét megosztani az audio out-tal, így csak az FM-mel lehet kihangosítani).
Köszönöm a válaszokat,
Milo -
veressj2
csendes tag
Sziasztok.
Nekem egy driver cd-re lenne nagy szükségem G400-hoz.
Ha valaki tud segítsen.
Bármilyen megoldás érdekel!
Előre is köszönöm. -
Zsolt1980
csendes tag
Hello Mindenki,
Van egy iconX G400-as GPS-em, volna egy kis gondom, ha beállítom a dátumot és az időt és utána kilövöm a gépet aztán visszakapcsolom, akkor ugyanúgy visszaáll az alapbeállításra 2007.01.01. 12:00 -ra. Mit lehet ezzel kezdeni, a használati útmutatóban semmit nem találtam erre vonatkozóan. Ha esetleg frissítés segítene, akkor azt hol kell és hogyan?
köszi a választ -
Edit9
csendes tag
Mi is most vettünk egy iconx G400-ast ajándékba. És az a probléma, hogy a standby be/ kikapcsoló nem működik. Vagyis kikapcsolni kilehet, zöldre vált a led és megnyomom, hogy bekapcsoljam újra piros a led, de se kép se hang. A led nem villog pirosan. Az on/off bekapcsolóval beindul, de akkor minden beállítás (pl. idő) elvész. Mi lehet a gond? Tud valaki segíteni?
-
eiseike
csendes tag
Hali.
Visszavittem nemrég a kütyüt, megflesselték, azt mondták, hogy jó lesz. Jó is lett, nyomkodtam nagy örömben náluk, hazanavigáltam vele, kiléptek, kikapcsoltam, beraktam a dobozába, fel a polcra, hogy majd használom, ha kell. Ma elmennék x címre, polcról iconx le, feltöltés, kocsiba be, iconx indul, iconx indul, iconx nem csinál semmit sem.
Amit kapok, egy szép indítóképernyő (fehér háttér, nagy iconx logó), majd 20 mp múlva kissé ”megroggyan” a kép, pixelek elmásznak kicsit fel-s le, meg némi hullámzás, de más semmi. Hardverproblémára tippelek, mintha a memórai adta volna meg magát, de persze nem értek hozzá, csak kicsit okoskodom.
Rossz karma, vagy TÉNYLEG durván benyúltam. Mindenesetre garancia még van, viszem vissza.
-
Ankhiszesz
tag
Én ma vettem egy ilyen eszközt, szerintem jól működik, de mivel én még sohasem használtam ilyet ezért nem lehetek biztos benne, hogy jól műkodik. Pl. a telefonos funkciót sehol sem találom
Ha navigálni akarok, akkor meg minden esetben Varsóban dob ki (valószínű én vok. ekkora gyökér hozzá).
Na majd megkérek valami szakit, hogy magyarázza már el nekem, hogyan is kell használni. -
löb
csendes tag
aza media guide mkinek működik?mert nekem nem
valamit warningol.abban tudna vki segíteni,h ilyen turistautakat honnan és hogyan tudnék rátölteni?előre is kössz
-
löb
csendes tag
én is visszavittem egyet hasonló problémával,megírták a papírt és visszarakták a polcra,mikor megkérdeztem a sráctól,h ugyan miért...annyit válaszolt,h mindegy... a térkép frisseségét szerintem e legkönnyebben a Megyeri-híd feltérképezésével állapíthatod meg
-
Douwe
csendes tag
Helló van nekem is egy ilyen iconx g400-om. Az lenne a kérdésem, hogy hogy tudom megnézni azt hogy a legfrisseb térkép van e rajta?
-
eiseike
csendes tag
kicsit off, de:
Regisztrált(am) 2005-12-12 17:05, azaz 1110 napja - újonc
A szótlan találóbb lenne
-
eiseike
csendes tag
Köszi, én is reménykedtem benne, hogy rosszat fogtak ki nekem, nem pedig a brand a gagyi. Visszavisszük kicserélni. Egyébként a led nem villog, hanem stand-by-ban van (zöld), aztán a gomb megnyomása után pirosan világít, mintha be lenne kapcsolva és nem lenne hálózaton, de semmi mást nem produkál.
-
-
eiseike
csendes tag
Sajnos van még, az érintőképernyő nemegyszer eldobja magát. Ami azt jelenti, hogy pötyögés közben azt veszem észre, hogy hiába pötyögnék, nem csinál semmit a gép. A hangerő, a menű és a standby is működik, csak az érintőképernyő nem. Most vagy ez a gép annyire nem nagyon jó, vagy csak én nyúltam bele...
-
eiseike
csendes tag
Innen a fa alól kérdem, mert nincs nagyon időm szüttyögni az ajándékommal (ami egy G400), hogy az nem gáz-e, hogy a készenléti módból nem hajlandó visszajönni a cuccos?
A kézikönyvben nem találtam erről semmit: megnyomom a sztendbájt, elsötétűl minden, kialszik a led. Megnyomom megint, a led vörösen világít, és kész, se kép, se hang. Reset vagy on/off segít.
Szerk.: Arról nem is beszélve, hogy közölte az USB2.0-ámra, hogy ugyan már, adjak neki USB2.0-át, mer így lassú lesz (lassú is). Ami szép, hogy az öszes USB-m high speed.
-
PDA_FAN
tag
No, ha a konstruktivitásomat hiányolod, íme:
A birtokomban lévő öntapadós korongok közül egyet szívesen felajánlok az eltört korong pótlására.
-
Bog
HÁZIGAZDA
Eddig még mindig semmi konstruktívat nem bírtál írni. Szerinted mivel kellett volna még többet írni? Az meg, hogy a csomagolásnak egy sötét benzinkúton bedőltem, szerintem mással is előfordulhat, aki nem elég figyelmes és gyorsan fel akarja dobni az eszközt a szélvédőre. You know, felhasználói tapasztalat, szopás, amit nem is szégyelltem bevallani, s nem csak itt, hanem itt is, de ezt bizonyára nem olvastad, mert oda nem jöttél át értelmes megjegyzéseket tenni.
-
PDA_FAN
tag
Nem fikázni járok ide, hanem - mint sokan másokat - érdekelnek a PDA-k.
Nincs is semmi bajom azokkal, akik nem rutinos falhasználóként vesznek ilyen kütyüt a kezükbe, hiszen én is voltam kezdő felhasználó.
Azokkal sincs semmi bajom, akik egy nem tematikus oldalon (nőklapja, stb.) írnak készüléktesztet, és beleírják, hogy laikusként írják a tesztet. Nyilván ha turmixgépet vagy kenyérsütőt kellene tesztelnem, én is csak laikusként írhatnék róla, hiszen életemben nem voltak ilyen készülékek a kezemben.
A bajom csak azokkal van, akik ugyan laikusok a PDA témában, mégis szakmai tesztnek álcázzák cikküket, és restellik odaírni, hogy "..az eccerű felhasználó szemivel..." vagy valami hasonlót, hogy a kedves olvasó tisztában legyen vele, a cikkíró nem szakértője a témának.
Ennyi.
-
PDA_FAN
tag
"...anélkül, hogy a két korongot szétválasztottam volna, egy laza mozdulattal a szélvédőre cuppantottam a ragasztós felületet."
Az ilyenektől lesz az embernek olyan benyomása, hogy a tisztelt szerkesztőségnek a PDA/PNA vonalon nem kellene erőltetnie a cikkírást...
-
wendy2005
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap rendeltem ajándékba egy G400 FEU+TMC+Bl gps-t, ma du. veszem át.
Szólnom kellene, hogy októberi legyen a frissítések miatt? íhogy van ez? -
Mulderpapa
aktív tag
4. oldal, harmadik kép 200 km/h...na, de lakott területen kérem?
Tudom, "berepülés"...Nálunk a boltban kapható a G300 (55.000 Ft) és a G400 (70.000 Ft) is egy ideje, mindkettő teljes EU térképel van. A G300-nak kellett kb. 10 perc az első indításnál, amikor magához tért, de a G400 sem egy sebesség bajnok indulásnál.
A kijelzője szerintem kicsit gyengébb, mint az átlagnak, főleg fényerő tekintetében. -
Cobra.
őstag
Asusról jelenleg mindenkit lebeszélnék, januári a legfrissebb térkép hozzájuk és semmi hír arról, hogy kapunk-e bármikor frissítést. Azért ennél jóval többet vártam egy Asus szintű gyártótól.
-
Siera
senior tag
tetszetős darab,de kérdéses,hogy az ára hogy fog változni a következő hetekben-hónapokban
-
Trak
addikt
Az Asus R700-nak is új ára van:
[link] -
Peat;)
veterán
G300-at egyszer megnyomkodtam, hát valószínűleg a problémás széria egy darabja volt, mivel nagyon lassúcska volt.
Azt meg hozzátenném még, hogy g300-as után sokat kutattam a neten és eléggé unszimpatikus kép alakult ki bennem. Nem csak tesztprogramok, hanem fizikai szétszedések is voltak, ahol kiderült egy két apróság. Rendben javították. Miután ügy lett belőle. Addig simán eladták ugyanazon jelzés alatt a gyengébb gépeket is.
Remélhetőleg egyszeri eset volt, ez a gép szimpatikus. Bár árban lehetne olcsóbb is, azért elég olcsó hatású kívül, belül, de teszi a dolgát. -
sippet
senior tag
"Vannak olyan apróságok, amelyekért nagyon hálás voltam a fejlesztőknek, s amit az eredeti iGO8-ban nem láthattam. Ilyen például az autópályás üzemmód, amikor minden kijáratnál a navi is mutatja azt, hogy mi lenne, ha itt lemennénk, s ezt a képernyő tetején szabványos, EU-s nagy, kék táblák rajzaival tudatja. Nagyon felhasználóbarát, teljesen egyértelmű."
ezt amúgy nem az iconx rakta bele, az új igo frissítéssel együtt jön mindenkinek.
-
erdoke
titán
A "júliusi frissítés" és az új M0 szakasz nem fér össze, itt valami tévedés forog fenn. Esetleg a 2008_07_dátum formátumból jön a július? Itt a 7-es szimplán 3. negyedévet jelöl, és még csak nem is a térkép dátumát illetően. Valójában az október első felében kiadott TopMap térképek tartalmazzák először az említett új útszakaszt ill. hidat. (2008_07_1011 pl.)
-
tototos
addikt
A nagy kék táblás jelzés már benne van az új Igoban
-
ThorsHUN
őstag
Hehe!
Pont most akartam rakerdezni, hogy milyen GPS-t lenne erdemes beszerezni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A G400 egy hétig segítette tájékozódásomat, s maximálisan meg voltam vele elégedve.
- Family Link
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Ingyen teljesítménylöket egyes Radeon RX 9070-ek gazdáinak?
- Opel topik
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték, fődíj egy Samsung gamer monitor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Hegesztés topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 10W töltő nem használt
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest