Hirdetés
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Retró külső modern Bluetooth funkciókkal
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Fotók, videók mobillal
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
cskamacska
addikt
Ha már így összejöttünk, esetleg tudnál, tudnátok mondani olyan PDA/telefonokat, melyeken nem D-pad, vagy csak 4 irányú joystick, hanem a Samsung i780-hoz hasonló touchpad van és lehet kurzorként használni?

Nálam ugyanis első "okostelefon" versenyt a Samu nyerte az i780-al a LG KS20 és Sony-Ericsson P1i előtt. Máig az egyik legjópofább dobása, hogy a középső trackpad szerűséggel egygombos egér kurzort lehet vezényelni (egy telefonos Windows-on egerezni!
), amivel még a drag&drop is megy, ha az ember bírja ujjfelülettel. Leginkább így játszottam Sean O'Connor Slay játékával, ami bezony már a készülék kiválasztásánál is szempont volt. 
HTC Hero-ban, régi BlackBerry telefonokban úgy tudom csak kicsi D-padként funkcionáltak a trackpad / trackball érzékelők.

-
icemad
nagyúr
Nekem van egy HTC blue angel, halott aksival. Meg egy tökéletesen működő HTC Shift, gyári bőrtokkal. Bár ez nem telefon, de szerintem ma már ritkaság.
-
zolikaDB
veterán
Wow, retro mobilos kollegát tisztelhetünk benned?
(mármint gyűjtőt)
Nálam win fronton egy MPX200 van, de az sajnos már amikor megjelent is elég labilis jószág volt (akkoriban ugyanis megvettem). -
Akkoriban mit csorgattam a nyálam először a Tytn, majd a Kaiserre...jóval később pedig ugyanez történt a Desire esetében is.
-
futo001
senior tag
Nekem JasJam van, az is mukodik meg.

Meg egy Diamond, akksit leszamitva az is jo. -
Kevesek egyike ez a márka amit igen is sajnálom , hogy eltűnt a piacról . Pedig nagy szereplője lehetne a mai napig ahogyan a BlackBerry is lehetett volna .
-
t72killer
titán
Pár éve eladtam (igen, valós pénzt adtak érte, ráadásul Ny-EU-ban, a hirdetés feladása után 1 nappal már volt gazdája) a Kaiseremet, de jó kis telefon volt, és mennyi helyre elkísért... A jelenlegi telós aktivitásom 99%-át lefedte már 2008ban, amikor használtan megvettem: chat, email, böngészés, navi, GPS-logging.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Elfelejtettem a film címét
- Arc Raiders
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Samsung A17 mobiltelefon
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

), amivel még a drag&drop is megy, ha az ember bírja ujjfelülettel. Leginkább így játszottam