Új hozzászólás Aktív témák
-
GEPESZ66
veterán
Most szeretném feltenni a gépre, de a fórumokon azt olvastam, hogy a játékállást nem menti automatikusan,ill. nem lehet menteni. Használjátok-e ezt a játékot, hogyan lehet mentést csinálni?
-
plus44
veterán
válasz
Winner_hun #6 üzenetére
Ilyen avatarral, min. Top5-ben kellett volna lenned.
-
dunc
nagyúr
A film nagyon jó volt most értünk haza pazar a story a megvalositás is remek,és a 3D eszméletlen jó lett.......eztán ez lesz az alap!
-
Nunder
őstag
Alig várom már hogy megnézhessem a filmet. Az 1-2 hatalmas lett, már vagy 5ször láttam mindet. Megunhatatlan.
Spoiler Alert!
Kedvenc jelenet: 2. rész, mikor Sid-et elrabolják a kis lajhárok. Mikor fetreng a földön meg kattog az priceless. -
Vistaboy
veterán
A filmet már láttam, csak ajánlani tudom.
SPOILER!
A Motkány a legkeményebb benne, szokás szerint. Hol szerelmes a Motkánylányba, hol pedig lehajítja őt egy szakadékba és inkább a makk mellett dönt.
Manfréd és Elli a közös bocsuk érkezésére várnak, Mani nem egyszer túlreagálja a dolgot, a többieket halálra untatva ezzel. Diego-t az aggasztja, hogy elpuhul a sok növényevő társaságában, ezért el akarja hagyni a csordát. Sid mindenáron apa akar lenni, csak hát nem éppen kell egy lajhárlánynak sem. Beleesik egy lyukba, ahol talál 3 tojást, amit felvisz a felszínre. Ott a csibék kikelnek, és egyből az anyjuknak fogadják Sid-et, és ő is őket a fiaivá. Persze később kiderül, hogy nem igazán közéjük valók a kis porontyok, ráadásul időközben megérkezik a kicsik valódi anyja is, egy hatalmas T-Rex. Manfrédéken egyből kisebbrendűségi komplexus lesz úrrá "Nem úgy volt, hogy ezek már kihaltak?"Hatalmas.
A T-Rex mama visszaviszi a kölyköket a lenti világba, ahonnan jöttek, és mivel a kicsik még mindig ragaszkodnak Sid-hez, így kénytelen-kelletlen őt is magával viszi. Lent egy egész világ van - tiszta Jurassic Park -, ahol a dínók még háborítatlanul élnek. Manfrédék elindulnak ebbe az ismeretlen világba, hogy kiszabadítsák Sid-et. Közben még az is kiderül, hogy nem a T-Rex mama a legnagyobb és legfélelmetesebb lény ebben a világban.
MOD: A legmókásabb rész az volt, amikor hőseink átkelnek egy szakadékon, amit egyfajta furcsa gáz tölt ki. Nem halnak meg tőle, de idióta hangjuk lesz és folyton vigyorognak.
-
plus44
veterán
Apáék látták, azt mondták nagyon jó. Kérdés mennyire elfogultak. ( Jégkorszak fan-ok
)
-
B4nd1t4
tag
Hááát... Az 1-2-t megvettem az húgomnak (7 éves), de még Ő is azt mondta h gagyi... Nemtom a 3. jobb lesz-e.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan Apple 96W USB C hálózati adapter (töltő) eladó
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- BONTATLAN STEELSERIES TERMÉKEK BOMBA ÁRON! ÚJ, AZONNAL ÁTVEHETŐ!
- ASUS ROG Strix Scsr 16 G634JZR i9-14900HX, 32GB DDR5, RTX 4080 (2027.08-ig garis)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest