- Telekom mobilszolgáltatások
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Fotók, videók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Totheground
addikt
válasz
Stauffenberg #31 üzenetére
Én meg személy szerint utálom azt a hozzáállást, hogy mindent szabad, amit explicit nem tiltanak. Az embernek tisztában kell lennie a cselekményeivel, és hogy annak milyen következménye lehet, illetve hogy az csak "a törvény betűje szerint" legális, vagy egyébként is probléma nélkül űzhető.
Itt vannak például ezek az új psychoactive cuccok (designer drog?). Eddig nem vonatkozott rá a tiltás, mégis, szerintem jogosan lehetett volna elővenni és elítélni a terjesztőket, akik simán veszélyeztették mások életét. A törvény konkrétan tiltotta? Nem. Ennek ellenére "engedni" kell a folytatását? Aligha. És tudom, hogy sarkított a példa, de jól tükrözi azt, amire gondolok.
Én továbbra is azt mondom, hogy teljesen érthető, hogy azonnal kitiltották. Ami egyébként (általában) úgy működik, hogy leszedik, és utána megy a levél, hogy milyen feltételekkel kerülhet vissza. És ezzel nincs semmi probléma.
-
Totheground
addikt
válasz
Stauffenberg #20 üzenetére
Hol a fenében tartozik az alkotói szabadsághoz a máshova mutogató link?
-
Touch-ko
őstag
válasz
Stauffenberg #12 üzenetére
Kivancsi lennek, ha lenne egy boltod, vagy berelnel egy uzlethelyseget, es a Te boltod kirakatat teleragasztanad a konkurens cegek kontaktjaival.
Tivabba ezt az Apple useres hulyeseget hagyd mar abba....
Neked nem faj az a sok baromsag amit kepes vagy leirni?
-
törölt tag
válasz
Stauffenberg #20 üzenetére
nem engem nem zavar. viszont látszik hogy nem vágod le, ez kőkemény üzlet. etikus vállalat pedig nincs. a szimpatikus az úgy intézi az ügyes bajos dolgait, hogy nem az orrod előtt... az almára már rászálltak, és jobs a sírjában se fordulhat egyet jóízűen anélkül hogy a szaksajtóban megjelenjen omájgáááááááád wáthezhepönd dzsízüszkrájsz. ez is vihar a biliben kb. egyébként visszafele kíváncsi lennék de nem hiszem hogy alma linkeléseket eltűrnék más boltokban...
-
Gadgetfan_
senior tag
válasz
Stauffenberg #5 üzenetére
Nem jó a hasonlat, kicsit sántít. Úgy lenne pontosabb, hogy "...mivel nem kapni nálam hajvágó ollót, vagyok olyan jó fej, hívok egy taxit és elvitetem a konkurencia boltjába, hogy ott vehessen..."
Így nézve azért már más
Amúgy én kicsit pitiségnek tartom, bár megértem, hogy ez kőkemény üzlet.
-
törölt tag
válasz
Stauffenberg #12 üzenetére
érdekes hogy azok sérelmezik akik meg nem...
hogy a szabályzatban mi van tiltva és mi nem az egy dolog. ezen felül ez az ő boltja. ő dönt hogy kikerülhet e valami vagy nem. ha most engedi, akkor a jövőben ebből rendszer lesz, és mindenki mindenhova linkelget?
nem értem hogy mit nem értesz. nem kívánságműsor van. ha valami nem tetszik fellépnek ellene. és neeeeeeeeeeeeeeeeeem nem csak az alma csinálja... és nem is ő kezdte...
-
Touch-ko
őstag
válasz
Stauffenberg #10 üzenetére
Tudod mit? MAradjunk a temanal, mindenfele pelda nelkul.
Szerintem teljesen jogos amit az Apple csinal. Nem sok fogalmad lehet, a temaval kapcsolatban.
Tovabba az Apple diktal az iBooks-szal kapcsolatban. Akinek nem tetszenek a korulmenyek, annak nem muszaly az iBooks-ra konyvet irni.. -
Touch-ko
őstag
válasz
`Viszont ha bemegy a kertész boltodba valaki aki hajvágó ollót keres akkor pusztán emberségből megmondhatod neki, hogy azt csak a szemközti boltban talál.`
A hajvago ollot arusito bolt, eleve nem konkurencia, ha nekem kerteszeti boltom van. Az Apple jol teszi amit tesz. Melyik vallalat engedhetne meg, hogy az ugyfeleit egy masik konkurens ceghez kuldi at?
-
daninet
veterán
válasz
Teljesen más egy vegyesbolt, ahol kapcsolatban vagy az emberekkel, és egy ilyen pénztermelő multi cégóriás, ahol igazából nincs is semmi személyes, mégis valamiért magukénak érzik az emberek.
Még azt is el tudom képzelni, hogy valami hülye jogi ürüggyel ezért beperelik egymást, hogy mit keres ott a link.
Reklám=pénz vagy ellenszolgáltatás. Kicsiben is így megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Black Myth: Wukong
- Horizon Forbidden West
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ZEN.com
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged