Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
unclefucka #50 üzenetére
OK
-
válasz
unclefucka #46 üzenetére
Igen, lehet pakolgatni egy gépbe is több hangkeltőt. Ebben a gépben viszont spéci a helyzet mivel a két riválist - Awe+GUS - viszonylag nehéz összehozni hogy menjen egymás mellett.
" Főleg a Doom az érdekes, ezt ugyanis már GUS-ra optimalizálták " : GUS- on is szépen szól de én az utóbbi időben egy 150 MB- os GM hangmintával tolom Audigy kártyán
, ilyen hangminőséggel gondolom még nem hallottad
A Voodoo ebben a konfigban egyke, egy másik PIII- asomban van az SLI- m.
-
Remek cikk ! , a tesztelő programok is olyanok amikkel én is szoktam csapatni DOS alatt.
Az Overdrive CPU- t nem felejtettem el, csak kicsit csúszok, nemsokára szabi és előkeresem(#39) Degeczi : remekül megy, működik a saját ramos eszme multitaszk alatt is. Keverheted-kavarhatod egy és több program alatt is a hullámtábla-mintákat. Megy a ZDoom és közben csapathatod egy másik szinti programmal is akár az aláfestő-zenét vagy akár billentyűről vagy külső midi eszközről is zenélhetsz magad is közben, ugyanazon hangkártya hullámtábla ramjából, vagy akár több hangkártyáéból, tök mindegy.DOS konvencionális az eszme de multitaszknál még jobban kihasználhatod. Az alábbi konfigomban akár 3 kártyával is csinálhatok egyszerre hangzavart - GUSPnP+Awe32+Audigy2NX, tehát 3 szinti is egy gépen
, ráadásul az Audigy már a központi ramban helyezi el a hangmintákat, ám ez is mindegy mert a különböző progikban csak a megfelelő szintit kell kiválasztani :
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Formula-1
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Acer notebook topic
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest