- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
unclefucka #50 üzenetére
OK
-
válasz
unclefucka #46 üzenetére
Igen, lehet pakolgatni egy gépbe is több hangkeltőt. Ebben a gépben viszont spéci a helyzet mivel a két riválist - Awe+GUS - viszonylag nehéz összehozni hogy menjen egymás mellett.
" Főleg a Doom az érdekes, ezt ugyanis már GUS-ra optimalizálták " : GUS- on is szépen szól de én az utóbbi időben egy 150 MB- os GM hangmintával tolom Audigy kártyán
, ilyen hangminőséggel gondolom még nem hallottad
A Voodoo ebben a konfigban egyke, egy másik PIII- asomban van az SLI- m.
-
válasz
unclefucka #46 üzenetére
Ezekből a Wolfenstein-el játszottam és a többit is ismertem, de talán az én torz és korcs baráti körömnek volt köszönhető, de stratégiai játékok, akkor még nagyon mentek: a dune, a civilization, colonization, railroad tycoon, kicsit később a C&C red alert... aztán más témában a retailator-ral egy fél világ játszott... a gunship már kevésbé volt ismert... de annak is volt egy közönsége.
Az FPS-ek izgalma a hálózatba kötött gépekkel jött el... internet nem igazán lévén. Iskolai számtechtermekben, otthon verbuvált hálózatokon nyomták a mai szemmel mosolyogni való multiplayer-t.
... és azok közül sokan már közel 40 évesek és nem egyet ismerek aki még nem nőtte ki az multis FPS-t... -
válasz
unclefucka #26 üzenetére
150-as AMD : Am5x86, magasabb órajelen, 160MHz-et ment DX4 lapokban. Ebben valószínű el se indulna
-
válasz
unclefucka #16 üzenetére
GUS forever, jaja
Nekem is lapul egy, igaz a jack csatik elég romosak rajta, de működik, és a kiemenete rendben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Borderlands 4
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged