- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
1. kat: albert8
2. kat: Adamis -
Lacces
őstag
Abszólut minimalista!

Kocka... hát az, nem az a desktop, amin te dolgozol
Bár a conky nem rossz lehetőséget tartogat. -
Lacces
őstag
Pedig én tényleg kíváncsi lettem volna rád
. Főleg, hogy linux vonalon nyomod, fedora, gnome-shell, plusz aláírásban photoshop tutorial.Én is csak a Unity-t akarom felstuccolni, megnézni, mit tudok kihozni belőle

Szerintem én leszek a legutolsó
De tiszteletben kell tartani a döntésedet! 
Szervezőknek:
Szerintem a fix háttér tényleg jó ötlet. Ha szabadon választható lenne, biztos nem próbálnám meg... Akkor vér ciki lenne.
De így inkább nagyobb kihívás mindenkinek, mert adott egy téma, és arra kell minél "művészibben" felépíteni az egész asztalt. És így a "profiknak" sincs olyan könnyű dolguk.
Így az én felfogásom szerint, olyan mintha mi "kicsik" is megmutathatjuk magunkat.
Ilyen fix háterű mindig legyen, lehet egyéni hátteres is a profiknak, de fix mindig maradjon! -
Lacces
őstag
Gyere csak te is
Én is csak egy mezei Unity-vel megyek
. Szerintem örülnének neki, ha minél több kép kerülne fel.Én sem fogok nyerni

-
Lacces
őstag
Plusz kérdés:
A háttérképet meglehet vágni? Gondolkozom egy trükk alkalmazásán, és ahoz a háttérképet meg kell vágni, de ugyan az lenne. A trükkhöz meg kell vágni, de ez nem vehető észre, nem módosítok benne semmit, csak kivágom azt a részt, és vissza is rakom

Aki ismeri, az tartsa magában, kérem!
-
Lacces
őstag
Mindkét kategóriában lehet indulni?
Telepakolás alatt pontosan mit kell érteni? Font, screenlet, ikon, dock-ok oké. De például lehet olyan is, hogy valaki megjelenít egy zenelejátszót is? (A fórumban láttam ilyet, hogy mappa, vagy alkalmazás skinje is látható volt). Vagy szigorúan csak az asztal lehet kint?
Lelkes amatőr is nevezhet? Vagy inkább csak a profikat várjátok? Én most kezdtem el nemrég magamtól moddingolni az asztalt, és csak úgy kíváncsi lennék egy szavazás alapján az észrevételekre
Annyira nem vagyok művészi lélek, mint a "nagyok" a fórumban 
Új hozzászólás Aktív témák
- WD 8TB HDD WD80EMZZ-11B4FB0 37 óra POH, 0 hiba, 6 hónap garancia.
- Eladó Konfig Ryzen 5 5500 32GB DDR4 1TB SSD RX5700XT 8GB!
- Lenovo Thinkpad P15S - 15.6" - I5 10310U 1.7GHZ - 16Gb - 512Gb - Quadro P520
- Lenovo Thinkpad W540 15.6" Wokrstation - I7 4700MQ 2.40GHZ 8Gb - 256Gb ssd - Quadro K2100M
- Asus PN40 passzív hűtésű minipc: Celeron N4000, HDMI, mDP, VGA, LAN, USB 3.1, USB-C, Wifi, BT, VESA
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 96% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Bár a conky nem rossz lehetőséget tartogat.