- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Íme az új Android Auto!
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszpontaz
veterán
válasz
ChingChang #28 üzenetére
Vagy beregisztrálsz a vásárláskor használt mail címeddel a humble oldalán és ott a link a lap alján amin eléred a játékokat.
Én kitöröltem a mailt véletlenül, de a fiókomba belépve ott virított az új kód. -
Hozzáadódott a "C" Bundle, Metro 2033, Risen és Sacred Citadel. Ha valamelyik megvan, nem jár ajándékpéldány belőle, egy kód van a bundlihoz. Aki ezelőtt megvette, akár csak 1 dollárért, az ha visszamegy a saját oldalára (ami mailban jött, "Your Humble Order is Ready" címen), mint mindig, ott találja a plusz sort. Aki viszont még nem vette meg, már csak akkor kapja meg a "C" csomagot, ha átlagon felül fizet. Bár ha jól tudom ez eddig is így volt.
-
Föcsök
aktív tag
Hogy nem olvastam én eddig ezt. Gyanús is volt, hogy nem hallottam róla, más meg igen, aztán nagy titokban tartottam, próbáltam is szemét módon nyerészkedni vele
, de hagytam a francba. Megvettem magamnak az 5 dolláros packot aztán hagytam. Nagyon jó a saints row 3 összes dlc-vel, nagyon jópofa játék.
A többit valószínűleg már nem fogom kiakasztani, mert vagy még annak idején virágboltos demókat kipróbáltam, vagy mert nem érdekel. A Dead Island-nak adtam még egy esélyt, de túl hosszú és nyomasztó nekem. Köszönjük hogy megosztottátok velünk, ez az oldal ment is a könyvjelzőkbe, figyelni fogom minden héten, hogy mi folyik most már ott.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Esetleg a Humble Weekly is érdekes lehet.
Men of War
és
King's Bounty -
Glenda
addikt
Nem terveztem megvenni az 5 dolláros csomagot, de a Saints Rowot reklámozó néni nagy rajongója vagyok
-
elithun
őstag
Köszi a hírt, gyorsan lecsaptam rá!
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
kriszpontaz #21 üzenetére
Megkapjátok, én a 2. Bundle óta követem, mindig rendben volt, ez nem sorsolásos rendszer.
Esetleg néha késnek kicsit a kulcsok, ha leterhelt az oldal.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
BomiBoogie #20 üzenetére
Köszi!
Tegnap 2 példányban vettem meg, egyet magamnak, egyet meg rokonnak (Gift Code). Remélem mindketten megkapjuk, nem lenne rossz, még ha a Metro 2033 már meg is van.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
kriszpontaz #19 üzenetére
Fogsz kapni mail-t, ha bővítenek, ne aggódj.
-
vizibal
tag
válasz
quailstorm #11 üzenetére
Oké, így már megtaláltam. Köszönöm a segítséget mindkettőtöknek.
Jók ezek a Humble Bundle akciók, olcsón vehet legális játékot az ember. -
quailstorm
félisten
-
vizibal
tag
A második steam kulcs aktiválásakor csak a Dead Islandet adta hozzá a játékkönyvtáramhoz, pedig a honlap szerint a SR:TT - The Full Package DLC is hozzátartozik. Benéztem valamit?
-
Kanczy
veterán
Megvettem, köszi, hogy szóltatok
-
szabi41
csendes tag
Ha most megveszem a jelenlegi akciós játékokat később megkapom a bónuszokat ?
-
D_r_u
tag
Úgy néz ki, a Risen 1, a Metro 2033 és a Sacred Citadel lesznek a későbbiekben hozzáadott bónuszok. [link]
-
törölt tag
-
Bánom, hogy megvettem a Dead Island GOTY-t Steam Summer Sale alatt...De mindegy. Ez az eresztés egy komoly bundle, a Riptide pedig meglepő, kicsit több mint 5k, és kapsz érte öt játékot, amiből egy szinte most jelent meg. Meg is lepődtem, mikor csak egy kulcs jött
-
WayneGace
őstag
Azért jó az ilyeneket hírben is megjeleníteni, mert a az ilyen eladók legalább kénytelenek megvárni az akció végét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte B550M K épített PC Ryzen 5 5600G 64GB RAM
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest