- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huma
addikt
No megvolt a túra. Túléltem!
-
-
danih
veterán
Izé, miért tart egy 20 órás túra három napon keresztül?
Vagy benne van a "ráhangolódás" és a "levezetés" is? -
Huma
addikt
Megvan a következő túra helye és időpontja. [link]
Naszály, Nyugat-Cserhát
Időpont: 2012. október 12-14. péntek, szombat, vasárnap -
- = Zk = -
félisten
válasz
Mr.Csizmás #33 üzenetére
na sicc innen de qrva gyorsan!!!...
-
Huma
addikt
válasz
Cthulhu Dawn #34 üzenetére
Az elején még van benne tempó.
-
Cthulhu Dawn
őstag
20 óra totyogás, vagy azért lenne benne tempó
?
-
Mr.Csizmás
titán
\o
-
VoDaFoNe
aktív tag
jól hangzik de a térdem feladná a 14 óránál többet sétálást.
-
zoo8800
veterán
Te se jöttél a Kinizsire, pedig hívtalak.
Szóval öriharisosekomi. -
Huma
addikt
válasz
Dr. Romano #26 üzenetére
És ez miért tart vissza? Ha nem egy csapatban leszel velem akkor lehet, hogy kb 3 másodperc erejéig fogsz látni engem 10 méter távolságból.
Ráadásul engem mindenki szeretne személyesen is megismerni.
Írd inkább azt, hogy lusta vagy és nem akarsz kimozdulni a monitor mögül. Az hihetőbb. -
Dr. Romano
veterán
"Én valószínűleg ott leszek."
Kár pedig mentem volna
-
Phvhun
őstag
Nagyon ritkán volt lehetőségem egyedül északa erdőben mászkálni, de nagyon nagyon élveztem mindig is. Nem tudom hogy hogy lehetne megoldani egyébként ilyet, ahol szép is a táj ( vagyis nem buzótos túlzottan, ugyse látod
), és biztonságos is egyedül bóklászni. ( itt megint nem arra gondolok, hogy a terep milyen, hanem hogy megtámad-e egy két vadember vagy állat )
-
Kassadin
addikt
Ismerve népszerűségedet hamar átváltozna a túra vadászattá.
-
Huma
addikt
Amúgy ezeket szoktam csinálni a túrákon:
Kb a túra harmadánál elfáradok és onnantól kezdve folyamatosan (ez kb 12 órát jelent) rinyálok és panaszkodok, valamint 2 percenként megkérdezem, hogy mikor érünk már oda.
Aztán a csapat morálját tovább rombolom azzal, hogy megeresztek valami igazán szellemes poént a barátnőm felé amin besértődik és kb 6 órán keresztül egy szót sem szólunk egymáshoz.
Amikor épp lendületet kapok, más pedig pont mélyponton van akkor elkezdem cikizni, hogy puhány. Ez már hagyomány.
Csak, hogy ne érjen senkit meglepetés ha velem együtt akar túrázni.
-
z0d1AK
nagyúr
Mikor lesz?
-
Brutális eb
addikt
Túlélő túra?
Lejárhatom a lábam?Maradok a saját ser+füst+cunci kombomnál ami ilyen melegben szintén igazi túléléstúrát jelent.
Köszi az invitációt azért.
-
Huma
addikt
Aki eljön az kap egy "Huma the Best!" feliratú kitűzőt. Vagy adhat egy pofont.
Szabadon lehet választani.No de viccet félretéve. Szerintem mint majd mindent, ezt is érdemes legalább egyszer kipróbálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- i5 10500/ RX6600XT/32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- LG NanoCell 50NANO759PR
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest