- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei P30 Pro - teletalálat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crystalheart
őstag
Enyim 12 ledes.
Mondjuk ez nem mond semmit, led és led között is sok különbség van. Három darab AAA elemmel működik, szal ilyen hiperkompakt kiszerelés, és fél évig bírta a rendszeres éjszakai használatot, úgyhogy nagyon takarékos.
De egyebet nem tudok mondani róla, mert a csomagolásán nem volt semmi konkrét adat föltüntetve. Anyám csak úgy vette valamikor, hogy majd csak jó lesz sötétben szereléshez, vagy kecskékből kullancskiszedéshez éjjel. Tényleg elég szórt a fénye, úgy 10 méterig ellátni vele, úgyhogy hagyományos izzóhoz képest haloványnak tűnik, de hozzászokva egészen használható. Mondom, szaladni lehetne vele az erdőben - ha ösvény van, akkor meg pláne.
Na, mennyibe került a tied? Szerintem nem néznénk hülyének
Amúgy ja, rendes futásra gondoltam
Amikor egyedül megyek túrázni, én mindig futok, hogy minél többet bejárhassak. Közelsége miatt a Naszályt részesítem előnyben, és Vác belvárosából a csúcsig általában, már ha megyek, futni szoktam. Jó, 20 km után már én sem nagyon bírom, de ha lejtő van, akkor mégis nyomás, visz a gravitáció... (Megjegyzem, nagyon ritkán túrázok, csak itt a parasztmunka kondiban tart. Ha csak kitrágyázom a karámot, már vagy 10 km-t mentem talicskával, de a legelőn amúgy is rendszeresen kilométereket futok, ha valamiért ki kell menni.
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Series 7 45mm GPS+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LENOVO IdeaPad L340-17IRH - 17,3"FHD IPS - i7-9750H - 16GB - 1TB - Win10 - GTX 1650 - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- Macbook Pro 2019 15"// i7 // 512GB // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest