- Google Pixel topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem nyílnak a Foldok?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
AS
félisten
válasz
Murderer69 #8 üzenetére
Nem lehet tudni hogy ebben van e már......
-
Murderer69
őstag
hát nem tudom akkor inkább a vertu jó persze tudom ez samu meg minden
de az f480 szép azt kész engem kinyírt az UI főleg sms írásnál wááá ha már tácccsos miért nem lehetett volna belepakolni egy virtual qwerty-t?? ez a sima mezei bill valami ótvar megoldás szvsz használhatatlan...
MOD: az is igaz de ha lenne benne akkor semmi bajom nem lenne vele komolyan iszonyat minőségi a cucc én szerettem de egyszerűen nem tudtam megszokni nah jó még volt 1-2 bug ami a sírba vitt pl a képek amiket lőtem és vissza akartam nézni...meg az mp3 kezelés is néha hülyéskedett de mondom még ezek sem izgattak annyira szerettem azért a minőség "mindenért" kárpótolt...szvsz én spec mondjuk nem esek hanyatt egy hugo cucctól inkább olcsóban a sima azt egyedivé lehet azt is tenni lásd[link] [link]
-
hemaka
nagyúr
Kicsit LG Prada, de sebaj
-
AS
félisten
Azért van változás, a menü ful fekete, és ugye f480 Tuochwiz rendszerét használja ami igen jó.
Divatelonak nem rossz inkább ezt mint egy vertut, -
Integra
titán
milyen márkanév alatt nem nyomták még ki a telefont?
fendi még nem volt asszem. cerutti sem. -
pmikloska
aktív tag
Az a baj, hogy egyre több divatcég stb. neve kerül rá a telefonokra úgy, hogy igazából semmilyen újat nem adnak ezzel, csak egy nevet. Majd én is ráírom a telefonomra, hogy Hugo Boss, és akkor olyan telefonom lesz. Az elején még voltak valóban érdekes, szép formatervek, új ötletek stb., most már csak...
...és valaki képes megvenni ezért. Magára vessen.Ja, közben eszembe jutott a mostanában reklámozott LG Viewty-Talmácsi 'special-edition', Talmácsi tartalmakkal. Tartalmakkal. Ez igen! Ettől a szótól ráadásul feláll a hátamon a nem létező szőr is.
-
mark75
senior tag
Akkor miben is tér el a f480-tol?Pár ikon+zene
Meg majd dupla annyiba fog kerülni
-
Morden24
nagyúr
Ez egy Prada (vagy Armani
), csak Hugo Boss-ban. Hozzátenném, jó is így: kellemesen visszafogott, konzervatív. HB-névhez szerintem illik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Cyberpunk 2077
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Milyen autót vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest