- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Findzs
addikt
Y5 II vettem meg vagyok vele elegedve.
Csodalkozom hogy meg nem lett itt a mobilarenan tesztelve.
A kistesojat a y3 II teszteltek pedig."Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
deathcode
csendes tag
Tegnap vagy tegnapelőtt jött az értesítő, hogy b046-ról b047-re frissítene. Most rakom fel.
-
pityesz1
csendes tag
Sziasztok!
Ma éjjel miután feltöltött a telefon, elkezdett zenélni
Ezt ki lehet kapcsolni valahol? Sehol nem találtam rá lehetőséget -
ZOLL30
tag
nagyon gáz a telefon a kijelző méretét nézve..
közbe megjött és nem értem, hogy 5 zoll a kijelző nagysága?!
miközben nincsenek fizikai gombok és a kijelző alján kaptak helyet, ahol egy csomót levesz a tényleges látható felületből mondjuk böngészésnél.
ez így nem 5 zoll, hanem csak 4.5 kb..élni, és élni hagyni..
-
ZOLL30
tag
sziasztok!
mivel a huawei Y5 II- nek még nincs topicja, tudni valaki írni pár sort arról a készülékről?
kosziélni, és élni hagyni..
-
hollarp
csendes tag
Helló, valakinek van infója az Y5 II max fényerejéről? A neten semmit sem találni róla, se negatív, se pozitív irányban. Boltban mintha kicsit gyengének láttam volna. Félek tőle, hogy nyáron elég vállalhatatlan lesz.
-
Bass
addikt
Sziasztok , anyukamnak lenne egy ilyen telefon megveve,sosem volt okosteloja. Alap dolgokra kene neki no meg h a messengerrel tudjon wifin telozni pl kulfoldi rokonhoz. Elfogadhato? Flottas csomagban kb 15000ft az ara.
"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
Bob Kelso
csendes tag
Sziasztok,
Páromnak vettünk egy ilyen masinát kb. 10hónapja. Szeretném a HiSuite-tal lementeni a telefonban lévő képeket, üzenetek...stb, de hiába dugom össze a laptoppal a telefont, nem hajlandó elindítani a programot.
Voltunk ma bent a szolgáltatónál (t-mobile), ahol azt mondták, hogy a beállítások/fejlesztői lehetőségeknél kell beállítani az USB-s hibalehetőségeket és jó lesz. Nem lett az...
A neten láttam, hogy a beállítások/biztonságon belül kellene engedélyezni a HiSuite használatát, de ilyen ott nincs.
Lehet olyan, hogy hiányos a telefon menüje? Vagy szoftveres gond lehet vele?Előre is köszi a segítséget!
-
-
BellaBee
újonc
Sziasztok!
Ma vettem egy ilyen csodát és habár nem vártam tőle túl sokat - nincsenek is nagy igényeim... - a kamerája vállalhatatlan, de egyszerűen nem tudom elhinni, hogy 5MP - n ennyire rossz lehet; Közepes fényviszonyok mellett - este 6 körül... - olyan homályos, rossz minőségű képet csinál, hogy 1 - 2 méteres távolságból már nem is kivehető, hogy mi van a képen...Mivel a tesztfotók azért nem ennyire vállalhatatlanok, gondolom, hogy valami gond van a készülékkel...nézegettem a beállításokat, de nem sokra jutottam. Valakinek valami ötlete? :/ -
Kolty
aktív tag
Sziasztok. Ez a topic a Huawei Y5 (Y560)
topicja?
Vagy van külön sima Y5.ös is? -
zsof Nokia
aktív tag
Hozzám szerdán érkezik meg már várom őt
A lényeg lényegében lényegtelen
-
Kreash
aktív tag
Független rom létezik hozzá ?
-
methyl
tag
Nekem is ilyen telóm van most, nem rossz. Néha egy picit lassúnak érzem, de pl a fotókkal meg vagyok elégedve, az előlapi kamerával is.
Pár kényelmi funkció azért még jöhetne bele, de nem rossz az EMUI felület sem.
Ár-érték arányban megérte.
A Viber nem jelez időben dolgot még nem oldottam meg, mert sokszor néha csak akkor kapok meg üzeneteket, ha belépek a Viber-be, vagy a Hangouts-ba, de olvastam vmi védett alkalmazásokról, hogy ott kellene vmit állítani, és akkor lezárt képernyőnél is megjönnek az értesítések.
Most rövid időn belül több telefonom is volt, és szerintem pl ez a telefon jobb mint az LG Leon....
Elégedett vagyok, írjatok hogy Ti miként vélekedtek.''Nem én vottam''
-
ORCA58
addikt
Vettünk is belőle! Első tapasztalatok nagyon kedvezőek. A hibája tényleg csak az, hogy csekély a betekintési szöge, de szemből a legszebb TN paneles teló, amit eddig láttam. Aki megkapta, annak óriási előrelépés még a képernyő terén is.
-
ORCA58
addikt
Edigitalnál 24990 Dominó kártyával T függő, míg a T-nél 38900 a Dominó, igaz a T-s független és 2 év a garancia, de semmi nem indolja az 56%-os ártöbbletet!
A gyerekeknek ennyiért megvesszük. Egyébként megtapogattam az MM-ben és messze nem olyan katasztrofális a kijelzője. Sok más alsó kategóriás telefonban sokkal gyengébbet tesznek. Szegény nyugdíjazott, de kiváló állapotú Alcatel OT995-ös is TN paneles és nagyon szép a képe.
Az emui 3 és az SD kártya kezelése kimondottan jól van megoldva.
Remélem olyan stabilan működik majd, min a G6-os. -
bubus66
nagyúr
Szia Nekem is Huawei-m van ez a karakter kódolás hibája, az a P8 Lite-nél is fenn áll, mi jeleztük a tesztben ( meg még a a 6.0 előtti időszakban is) reméljük javítják az összesét. De csak a balra dőlő ékezetnél van és annál se mindegyiknél.
Ne a Telekom ügyfél szolgálatát hívd hanem a Huaweit Hun Itt is eléred őket.
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
garcia66
tag
Sziasztok!
Nem tudom, mennyire él ez a topik...
Szóval, ha SMS-írunk, akkor ékezetek nélkül küldi el a szöveget. Ezen lehet valamit változtatni, esetleg ezt tudja a készülék, vagy ez egy hiba?
(átnéztük a kezelési útmutatót és felhívtuk a telekom ügyfélszolgálatát is, nem jutottunk előbbre).
A választ előre is köszönöm.
Üdv."A béke arra jó, hogy újratöltsük a fegyvereket."
-
garcia66
tag
Sziasztok!
Most vettünk egy ilyen telót akciósan Telekomtól és azt szeretném megkérdezni, hogy lehet megtudni, hogy visszaküldött teló volt-e, vagy új? Nem volt a telefonon védőfólia - eddig minden másik új telefonon volt.
A választ előre is köszönöm."A béke arra jó, hogy újratöltsük a fegyvereket."
-
csokoládé13
tag
Sziasztok!
Öcsém betörte az Y5 kijelzőjét. Tudtok olcsó szervízt BP-n, ahol cserélnék? Egyáltalán megéri cseréltetni?
Köszönöm előre is a segítségetek!
-
kolosanyi
veterán
Ha normálisan megírt szoftvert teszel a telefonba, adsz hozzá rendes supportot is, K+F-re is sokat költesz (ugye fejlesztő központok, Kirin SoC stb.), ráadásul még nyereségesen is akarsz üzemelni, akkor bizony ez van. A Huawei minden tekintetben felnőtt a nagyokhoz és ez látszik az árpolitikán is.
-
joci86
senior tag
Kezd túl jól menni a Huaweinek vagy mi? Ez még viccnek is rossz...
Az Y550, ami ennek az elődje (ugye ez az Y560) oda-vissza veri, pedig már 1 éves készülék.
Az 1GB RAM, nagyobb káva még ok, mégiscsak belépő szint, de hogy TN panelt tesznek bele, és még a noti LED-et is kihagyják, arra nincs bocsánat.
Eddig nálam a Huawei a jó ár/érték arányú telefonokat jelentette, úgy látszik, ideje átértékelni. Sajnos... -
kolosanyi
veterán
válasz hagymas7up #20 üzenetére
Csakatoyota.
-
BOBAKILL
őstag
Elfelejthetnék már ezeket a TN paneleket. Azt hittem már "kihalt", de úgy látszik nehezen akar a múlt homályába veszni. Pedig egész jó kis alap telefon lenne.
Bár egy nagy előnye van a TN-es panelnek az IPS-el szemben. A buszon a melletted ülő nem látja hogy mit csinálsz éppen a telefonodon.
-
-
janeszgol
félisten
Alapjában véve ez nem rossz ajánlat. A kamera elmegy, de legalább kivehetőek benne a dolgok. A kijelző fényereje közepes. Kár a TN panelért.
Megj: nem mindig a telefon fizikai mérete számít. Pl Hiába azonos kiterjedésű a Z1c és a Z3c, mégis van oylan vélemény, hogy a .43 col kényelmesebb ugyan akkora házban. Miért? Mert a kijelző kellő magasságban indul úgy mond, amivel kényelmes az egykezes kezelés.
cezarlacrone A spec nem rossz, de az 5 colos és cask 3G-s.
[ Szerkesztve ]
-
rdt89
addikt
Túl sok a konkurens ebben az árszegmensben, melyek sokkal többet tudnak kevesebbért, vagy azonos áron. Nem mondanám ,hogy hiánypótló, a Doogee X5 pro jobb vétel ennél, de az Op3n Dott is.
-
cezarlacrone
aktív tag
Gsmart Classic teszkóban 30 Matyás király. Ez az Y5 meg rossz vicc.
-
őstag
Azt hiszem, az a topik is át fog menni abba az irányba, hogy mindenki a saját nézőpontját akarja ráerőltetni a másikra. Ő jól döntött/megszokta, amikor választott, akkor a másik miért nem csinálja ugyanazt?
Hiába: mindenki hülye, csak én vagyok villamos!
-
Legendd
senior tag
Azért azt remélem átgondoltad, hogy nem csak a kijelzőméret a lényeg, hanem a készülékház dimenziói is. Például a felső kategóriában a 6s Plus és az LG G4 is 5,5 hüvelykes, mégis centiméteres különbségek vannak. De ugyanez igaz lejjebb is, meg kell nézni egy Meizut vagy Xiaomit. Egy 5 hüvelykes telefon is lehet kezelhetőbb, mint egy 4,5-es, ha kompaktabb a kialakítása.
Anno az LG G2 tökéletes példa volt erre.
G2: 138,5 x 70,9 x 8,9 mm => 5,2 hüvelyk
Y5: 135,9 x 67,7 x 10 mm => 4,5 hüvelyk[ Szerkesztve ]
YouTube: https://www.youtube.com/@tamzso
-
Hallosz
senior tag
Legend!
Képaláírás "A Huawei Y5 a Samsung Galaxy S5 társaságában [+]"
Tényleg nem lehet ezeket a fotókat, a tőletek elvárható szakszerűséggel megalkotni?
Miért van minden fotón elforgatva, a két telefon?
Így csak a perspektivikus hatás érvényesül, de az nagyon.Ideális lenne ha középre raknál egy bankkártyát és az alsó síkjához igazodva, jobbra és balra a telefonokat.
Természetesen merőleges fotózva! Nem saroktól szögben döntve. Előre is köszönöm, köszönjük!Szűnni nem akaró tisztelettel: Hallosz
[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
Nem mindegy, de én speciel bont bejártam ezt az utat (4,3->4,5->5). Elég kis kezem van, de kb 1 nap után már könnyedén használtam az 5 collos telefont is. Amúgy ennél a Huaweinél előbb vennék egy Ace 4-et is, mert hiába drágább pár ezressel, annak kiváló a kijelzője, nekem meg az a legfontosabb.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
icp1970
senior tag
A hagyományos TFT panel-ért ,és az 1GB mamóért kár.Így sajnos ma már ez szerintem felejtős.
-
bollokcs80
Korrektor
Kár a kijelzőért, belépő szinten elmenne szerintem.
Az EMUI Lite-ot átvenném Honor 4X-re is, vígan lemondanék pár csicsás funkcióról némi extra belső tárhelyért....
B.Cs.
-
ORCA58
addikt
Csapoati
És az 5,5" is csak + pár mm , és a 6" is csak + pár mm. Mindegy mekkorát veszünk!A tesztelők egy dolgot mindig elfelejtenek, amikor a konkurenciához hasonlítják az éppen aktuális készüléket.
Nem mindenkinek kell 5"-os vagy nagyobb telefont. Nekik nem konkurencia a Doogee X5 Pro. Lassan az lesz a helyzet, hogy a "kicsi" telefonok mindig gyengébb hardvert kapnak és drágábbak is lesznek, mert olyan kicsi a kínálat. Az tény kár a panelért, és az OTG is hiányzik
A Doogee X5 Pro egy szempontból viszont veri a legtöbb olcsó de elég jónak kikiáltott készülékeket, hogy minden hazai LTE hálózatot támogat, nem úgy mint a Xiaomi stb. stb.
De abban biztos vagyok, hogy ez a telefon mindig ébreszteni fog ha kell, nem úgy mint sok Xiaomi BestBay készülékei közül. Tele van a topik ilyen panasszal.
Nekem is Huawei van, G6-L11, de mindig hibátlanul teszi a dolgát. Tudom, ha most tesztelnék azt mondanák semmire sem elég az 1GB, ami nem igaz. És mi van akkor, ha egy másodpercet várok a Luncherre? Nem esik le az ujjamról a karikagyűrű! Az más kérdés, hogy nem hordom, mert egyszer majdnem leszedte az ujjamat.Mindent a helyén kell kezelni. Van akinek még mindig a telefon funkció a legfontosabb. (talán 5% ?) Lányomnak pl. egyszerűen nem találtam elfogadható áron 4"-os telefont. Nem is álmodhattam 1GB memóriáról, meg IPS panelről, és egyéb hasznos dologról. Így egy porig alázható készüléke van, amivel a telefonáláson kívül ha kell netezik, útvonalat, menetrendet keres, a gyerekek mesét néznek, vagy játszanak rajta utazás közben. Sőt a navigáció is megy miközben szól a zene. Pont arra használja mint a nagy illetve drága telefonokat szokták. De "elveszít" az életéből naponta 1 vagy két percet a buszon ülve, mert a launchere vár.
Senki nem mondja, hogy a Ford Mondeo semmire való autó mert a Ferrari 488 Spider-ben erősebb motor van gyorsabb ráadásul sokkal kisebb! És ami a sokaknak a legfontosabb drágább!
[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
Ez a telefon 136 mm magas. Na most pl egy LG G3 S, ami 5 collos, az 138 mm... De a Doogee X5 Pro is csak 7 mm-rel magasabb, az nem olyan sok.
[ Szerkesztve ]
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
őstag
válasz krisztian112 #14 üzenetére
Az 5"-os! Mi van azokkal, akiknek az a méret már nagy?
-
krisztian112
senior tag
Elég ha csak annyit mondok Doogee X5 pro, és kiderül, mekkora zsákutca ez a telefon 37/32 ezerért.
Huawei P10 lite
-
fausto
addikt
Én is a upc-nél vettem 5000-ért, ajándékba ennyiért jó lesz
Viszont valaki tud segíteni abban, hogy milyen néven futhat? Kerestem hozzá tokot az ebay-en, az lehetséges, hogy ugyan ez a készülék fut Huawei Y5c vagy Honor Bee néven is? -
Szilofon
aktív tag
Én Y1-re vagyok kíváncsi
Ezt a Y5-t 0ft-al új előfizetés mellé tudom elképzelni
Remek napom volt, egészen addig, amíg fel nem keltem.
-
őstag
Talán 4,5"-os képernyővel rendelkező telefonokat kellene a konkurenciától ajánlgatni, nem pedig 5"-osokat! Van aki - pl. én - azt már nagynak tartja, mert nincs szüksége péklapátra,mivel nem süt vele kenyeret!
Egyébként a több éves Xperia Mini Pro-mat cseréltem le ilyen készüléke(k)re. Amire én használom (mailek letöltése, net elérés szükség esetén) arra tökéletesen megfelel.
Akinek más célra (is) kell a készülék, az biztosan talál jobbat. (Már ha éppen megvásárolható valahonnan a számodra elfogadható éron... Ld.: Siswoo A4+ a dx.com-ról)[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
Kártysan 37 függetlenül 32... Mièrt is? Ez valami vicc?
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Dwayne Hicks
tag
Lehet hogy olcsóbb a doogee, de nem biztos hogy olyan tartós mint az y5...
-
Csapoati
nagyúr
Nem lenne ez rossz, de a harmatos kijelző sajnos értékelhetetlenné teszi számomra a telefont. A normális panelből szerintem nem szabad engedni senkinek sem.
[ Szerkesztve ]
-
macci1
újonc
Valóban nem tűnik túl jónak a leírás alapján, de azt gondolom, hogy a UPC mobiltól 5000 forintért tartalék telefonnak kiváló. Ráadásul kártyafüggetlen. Érdekes, hogy a Huawei erre 5.1.1-es androidot, és EMUI 3.1-et tett, az ennél komolyabb középkategóriás telefonok pedig valószínüleg nem kapják meg az 5-ös androidot sem.
[ Szerkesztve ]
-
Legendd
senior tag
válasz undersance #1 üzenetére
Össze tudod hasonlítani a méreteket. 4,5 vs. 5,1, de mégsem annyival nagyobb.
YouTube: https://www.youtube.com/@tamzso
-
Wesder
félisten
Lesz Y4-is?
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
undersance
tag
Tipikus 1 forintos telefon...
Viszont nem teljesen értem azt a képet az S5-tel, hogy jön az ide?
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szállingóznak a képek az érkező új VGA-król
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest