- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dodgedart
csendes tag
Sziasztok!
Ilyen telefont kapott kapott a 10 éves fiam és a 70 éves apám karácsonyra. Szerintem ennyi pénzért teljesen rendben van. Én Note 3-at használok egy éve, de természetesen nem egy kategória, nem is egymáshoz kell hasonlítani. Mind a két készüléken teljesen jól működik a böngészés, meg is lepődtem, hogy milyen gyorsan betöltötte a Mobilarénás teszteket :-) Közösségi oldalak is teljesen korrektül, megfelelő sebességgel működnek. Pont ma próbáltuk az egyiken a GPS-t (Here). Kb. 1.5-2 percen belül fogott jelet, menet közben az autóban és mindent jól mutatott. Ennél hamarabb az S2 se fogott jelet. A kijelzője és a kamerája lehetne jobb is. Youtube videók is rendben nézhetők rajta. Szerintem ha az ember helyén kezeli az ár-érték arányát ennek a készüléknek, nem töltöget rá ész nélkül minden hülyeséget, egész használható. Ja és a duplakoppos képernyő felébresztést irigylem róla :-)
Szép napot mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Klaus Duran: 2025 dude
- Anime filmek és sorozatok
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen autót vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest