Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Megjelent a OnePlus 13T
- 10" alatt maradhat a Samsung harmonikamobilja
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
nuke7
veterán
válasz
#13260800 #217 üzenetére
erre a hsz-ra nem vártam
- amúgy én úgy gondolom, hogy a "korlátolt" jelző a gondolkodásmódodra - inkább hsz-eidre - nézve egyáltalán nem bunkó jelző, inkább szofisztikált.
amúgy ezzel a hsz-eddel szinte teljesen egyetértek, tegnap nem tudom mit szívtál
mert szerintem ez a rendes hozzáállás, csak tegnap nem igazán akartad belátni, és bevallom vicces volt kicsitFLAME AND OFF OFF
-
TRob1
veterán
válasz
#13260800 #224 üzenetére
Magamat minősítem (azt már észrevettem, hogy ez egyik kedvenc szavajárásod, ha vki szól vmiért), haha. Nem szeretnék az összes hsz-edből 1-1 mondatot kiollózni (mert mind1ikben van ilyen), amiből jól látszik hogy ki vagy mi kit is minősít (és persze a sznobságod is egyértelműen kiderül)... részemről zártam.
-
-
Xaels
félisten
válasz
#13260800 #215 üzenetére
Vannak olcsó készülékek amikkel ez a helyzet és vannak amikkel nem. Ez erősen típus és gyártó függő, de tudnék olyan drágább típust mondani amitől ugyanúgy el tudna menni az ember kedve.
Én nem is ezzel a kijelentéseddel vitatkozom, hanem azzal, hogy ROOT nélkül használhatatlan az Android.
-
-
nuke7
veterán
válasz
#13260800 #201 üzenetére
az nem zavar, hogy az amd procija fejlettebb utasításkészleteket fog támogatni mint az intelé..?
meg amúgy nézz utána, és látni fogod, hogy több felsőkategóriás
android teló fogyott, mint iphone4de amúgy úgy várom már, hogy ezekre mit mondassz, remélem nem hagytad még itt a topicot
(#208) zsoltyyy : az őt nem érdekli, mert buszon biztos nem lehet vele, mert hamar lemerül és biztos laptop kell hozzá, mert az iphone4 az alapból tud screenshot-ot és nem kell jailbreak-elni...
-
nuke7
veterán
válasz
#13260800 #206 üzenetére
zseniális... ennek a gyereknek valami díjat kéne adni...
hogy lehet valaki ennyire korlátolt..?
btw, én elmondom neked, hogy egy iphone 4et akkor fogadnék el ingyen, ha nem lenne más alternatívám...
előbb lesz wp7-esnem, az nem lesz, de mondjuk előbb lesz badás telóm mint iphone... -
Xaels
félisten
válasz
#13260800 #206 üzenetére
És azok mind létfontosságúak
Azok nélkül egy téglát tartasz a kezedben tényleg... ROOT nélküli screenshot, csak előtte a PC-n be kell lőni aztán bárhol, akár rázás hatására is lövi a Screenshotot.
Ne mond már nekem, hogy több i4 talált gazdára mint: HTC Desire, Desire S, Incredible S, Desire HD, Sensation, Samsung Galaxy S, Galaxy S2 és ezek szolgáltatói variációi, Motorola Droid X, Droid 2 / Milestone, Sony Ericsson Xperia ARC, Neo (és még ki tudja mi nem jutott eszembe és miről nem tudunk az ázsiai kontinensen) összesen. Kicsit valótlan nem gondolod?
-
Xaels
félisten
válasz
#13260800 #202 üzenetére
Hát pedig nagyon nincs. Te azt állítod ROOT nélkül nem lehet használni a telefont, de egy olyan dolgot sem tudtál felhozni ami létfontosságú illetve nincs rá ROOT nélküli alternatíva.
Mint számomra kiderült még a Market használata sem megy 100%-ig, lásd feljebb linkelt Screenshot App amihez nem kell ROOT, pedig a keresés az első oldalon dobja ki...
Az meg, hogy egy! db felsőkategóriás Androidos telefonból nem adtak el annyit mint az alma csodafonjából az még nem jelenti, hogy a tucatnyi Androidos csúcskészülékekből nem adtak el többet mint az iphone-ból. Csak a HTC-nek van 4-5 választható típusa.
-
törölt tag
válasz
#13260800 #201 üzenetére
"hmm akkor a gyári animációk neked már nem is animációk? Vagy ott csak szerinted megjelennek a dolgok?"
he? ezt hogy hoztad össze?
"igen így van. Azonban ha minden kis energiát meg akar spórolni az ember jobban jár ha közbeavatkozik és amennyire csak lehetséges visszafogja a telót."
csak az van, hogy a megadott minimum órajelek legtöbbször a SoC minimum órajelei. ha nem, akkor nem véletlenül nem állították be olyanra, talán mert a SoC instabil lehet azon az órajelen. nem a kis userre gondolj, akinek a sajátja azon a minimumon megy, a gyártók sokkal jobban kitesztelik, mint azt te valaha is tennéd...
az adott proginál meg nem láttam root promptot.
egy: ne piszkáld a telefont, ha kell a gari, vagy oldd meg magadtól.
azt ugye érzed, hogy egyre több hülyeséget hordasz össze?
"Mé tán ez az épp kitárgyalt telefon mi a "pöcsöm" ha nem egy csóróknak adjunk már okos telefont had örüljenek tipusú valami? (elismerem vicces a kijelentésem de erre a telóra simán igaz)"
szerinted mi legyen rajta? alap Symbian ami még annyit se tud, mint az Android root nélkül? Vagy a gyártó mókoljon össze egy zárt Java-s fost?
"De nem is iPhone. Melyikből adtak el többet? (Sokkal de sokkal többet! Szerinted eladási számokban partiban vannak? Ja, hogy akinek pénze van inkább iPhone-t vesz!?"
tudod, az Apple a divattermék, nem véletlenül abból adnak el többet... és szerinted mindenki akinek pénze van, iphonet vesz?
"Én is befejezem a vitát semmi értelme."
mert hülyeséget hülyeségre halmozol.
-
Xaels
félisten
válasz
#13260800 #191 üzenetére
Az, hogy neked nem tetszik az animáció még baromira nem teszi használhatatlanná a telefont. Különben meg ha eleve nem tetszik minek veszed meg, van a piacon elég sok variáció...
Billentyűzet appok között elég sok van, nekem megfelel a gyári is ezért nem másztam bele, de a Market megint csak a barátod.
CPU-t hiába veszed vissza, ha használni kell a telefont a kijelző eszi le a gatyád is.
-
törölt tag
válasz
#13260800 #191 üzenetére
de a buszon minek csinálnál screenshotot? -.-'
a launcherekben vannak az animációk, némelyik ugyan rendszerszintű, de azok meg a frameworkben van, illetve 2.3-on a SystemUI-ban, azt csak roottal nem lehet módosítani.
2.2 és felette natívan működik a wifi megosztás és jól.
hogyhogy forogjon? legyen álló mód meg landscape mód? ezt a legtöbb softkey tudja is.
minden Androidos telefonban kernelszinten támogatott és aktív az órajelkapuzás, ha nincs terhelve, akkor szépen 100-200MHz körül elvan mindegyik.
egyébként egy jó rootoló progi vissza tudja csinálni a módosításait.
szerk: na jó én befejeztem, ekkora hülyeségekkel szemben nem lehet vitába szállni... AMD a szegény ember Pentiumja, atyaég.
Egy HTC Desire S is olcsó?
-
törölt tag
válasz
#13260800 #186 üzenetére
-más telefonon sem lehet buhera nélkül megoldani
-szintén
-???
-root nélkül is megoldható
-talán mivel a progik framebufferbe nyúlnak bele, ami eléggé kernel szinten van, nemcsoda
-rossz progi, nem kell ehhez root
-oszt minek?
-ok
-??? ha kell telepítesz másik softkeyboardot, amihez nem kell root
-ehhez az adott kernelnek is támogatnia kell
-másik launcherrel megoldható
-??? talán útban vannak?
-ehhez sem kell root
-portable hotspot, vagy tethering? ehhez sem kell root
-ok, de minek.Symbian fasorban sincs.
(#188) Dyra: nem attól lesz zárt, hogy nem lehet a rendszer lelkében, konfigfájlokban turkálni.
"Mert nem fagy ki alkalmazáshibával a telefonkönyv."
ott akkor elbaszarintotta a gyártó, vagy a user.
"Mint oly sok Androidos telónál ez igencsak nem ritkaság, hogy azt valami trutyis app okozza a háttérben?"
ha szerinted ez oly sok Androidos telefonon előfordul, akkor hogyan veszik millióan és használják elégedetten? az hogy lehetséges, hogy nem egy Androidos telefonnal találkoztam és azok nem fagytak random?
"hogy azt valami trutyis app okozza a háttérben? Attól a port még az Androidon verem el."
ha a Windowson BSOD fordul, mert szar a driver, akkor is a Windows a hibás? azt a bizonyos appot törölni kell és a fejlesztőt jól seggberúgni.
-
Xaels
félisten
válasz
#13260800 #186 üzenetére
És ezek közül melyik az ami életbevágóan fontos és nem működik nélküle a telefon? Egyedül a backup-ban van ráció...
- Animáció cserék? Egy launcher telepítéshez mióta kell ROOT?
- Képernyőkép készítés: SDK -val...
- Gyári alkalmazások eltávolítása: vegyél "Nexus"-t és nem lesz ilyen gond. Nekem Sense esetén nincs bajom a gyári alkalmazásokkal.
- Wifi megosztás?: nem vágom ez miért is kellene mindenképp. A Desire alapból tudja például. 2.3-ban is alap szolgáltatás.
- Billentyűzet konfigurálás: Marketről hallottál már?
- CPU órajel állítgatás: erre inkább nem mondok semmit...És ha már felhoztad a Symbiant: ezek közül melyik az amit alapból tud a Symbian?
-
törölt tag
válasz
#13260800 #186 üzenetére
Az előző lejárt de hozzá kapcsolódik!
root nélkül ez egy ZÁRT rendszer! Akármennyire is nyomjátok itt, hogy nyitott.
És , hogy miért veri meg root nélkül még egy Symbianos teló is? Mert nem fagy ki alkalmazáshibával a telefonkönyv. Mint oly sok Androidos telónál ez igencsak nem ritkaság, hogy azt valami trutyis app okozza a háttérben? Attól a port még az Androidon verem el.
-
Xaels
félisten
válasz
#13260800 #172 üzenetére
Basszus lehet, hogy én igazából Mari néni vagyok?
Meséld már el nekem, hogy miért is olyan életbevágóan fontos a ROOT? Mert, hogy nekem eddig semmi szükségem nem volt rá, se a Desire-en sem a Sensation-ön.
A másik meg. iOS vs Android
Azt mindig elfelejtik akik a Supporttal jönnek, hogy gyártónként változik Android vonalon kivéve a NEXUS szériát amit ugye a Google maga támogat és így megkapja sok időn át a frissítéseket sokszor hetekkel-hónapokkal a gyárilag átszabott változatokhoz képest. Akinek nem felel meg egyik gyártóspecifikus verzió sem, az vegyen Nexus telefont és nem lesz ilyen gondja. Arra is felmennek a jobbnál jobb launcherek és a támogatás is 100%-os lábakon áll.
-
törölt tag
-
nuke7
veterán
válasz
#13260800 #163 üzenetére
ez mekkora lol... több százezezren használnak elégedetten androidos telefont root nélkül, többen, mint amennyien iphone-t jailbreak nélkül, ez biztos...
(#165) Blyan :
Jobb alkalmazasbolt:
ez nem érint, mert nem költök ezreket app-okra, ráadásul android-ra nem csak marketről lehet telepíteni az app-okat...
jobb support:
ez gyártó függő, de az apple egy hete 25 dollárt akart legombolni rólam egy telefonhívásért support címén... hagyjuk szerintem...gordulekenyebb rendszer, kisebb eroforrasigeny (mas programozasi alap, kisebb fogyasztas) .:
hát nem tudom... azok a felsőkategóriás androidos telok amik egy árban vannak az iphone4-el nekem tökéletesen gördülékenynek tűntek, pont annyira, mint az iphone - ugyanis van ahol azon is kell várni.
Ami az Android mellett szol, az ar, a keszulekvalasztek, es (mar akinek fontos) buheralhatosag, megkotes nelkuliseg.:
az iphone-t is lehet jailbreak-elni, de nekem akkor is a fizikai bill hiányzik a legjobban...(#168) rep3at : a zenelejátszó az rengeteg van androidra, és nagyon jó hangzásokat lehet elérni, telefontól függően - hogy milyen DA converter van a telóban - , nagyon jó külön eq-program is letölthető és pl az én telóm jobban szól mint az ipod-om...
szóval... az app-ok meg nem érintenek engem ilyen szinten, mert ami kell, az androidon is megvan bőven, plusz olcsóbb.
Van akinek közelebb áll a szívéhez az iphone, értem. (habár érdekes)
nekem egyetlen apple termék keltette fel az érdeklődésem (najó, kettő).
az egyik az a 120-160GB ipod - nagyon faja külső merevlemez és média lejátszó, csakhát tönkre ment xD
a másik meg az új macbook air... az egy tökéletes laptop szerintem -
törölt tag
válasz
#13260800 #154 üzenetére
akkor mit? valami buta zárt talicskát, amit kb. semmire nem tud használni?
tán' nem atomóra van benne... -.-
ha nincs más kéznél oké, de itt meg van a nagy kijelző, tud ez világítani...
oké, szólj a gyártónak legközelebb, hogy ugyan nyeljen le egy kis profitot a több RAM-ért, biztos díjazni fogják. -
törölt tag
válasz
#13260800 #149 üzenetére
-ok, de ez nem egy zárt OS-es prémiumkészülék...
-semelyik érintőkijelzős telefoné sem, de ha 1.5-2 napig bírja, hol a gond?
-max zsemblámpának lenne jó, ok
-olcsó Androidos?
-olcsó Androidos?-nem kell rootolni, csak ha olyan progit akarsz futtatni. idősync progi? magától állítja be az időt az Android, a gyári állapot meg visszaállítható.
-többnyire a buheráláshoz szükséges programokhoz kell root, semmilyen átlagosan használthoz nem kell
-gyári állapot visszaállítható.viszont a gyártók kezdik megreformálni magukat az új készülékeknél, de félig ok
-ok, de melyik másik market-szerűségen nem? progik meg csak úgy nem tűnnek el...
-ez miért az Android hibája? inkább az app fejlesztőt kéne seggberúgni.Ha ne Android legyen rajta, akkor mi? Valami zárt fos?
lehet ezzel telefonálni, ez egy olcsó és egész normális telefon.
-
TGWH
őstag
válasz
#13260800 #147 üzenetére
Te írtad az Androidra, hogy szar, mert vettél egyet, és az nem jó... Nem tudok még most sem mást írni, mint hogy talán mégsem neked van igazad. Sok ember mondja, hogy jó. Letöltések is jók. Nyílt forráskódban meg mindig is volt szemét, csak meg kell találni a számodra megfelelő programok közül a legjobbat.
Gar abban a pillanatban ugrik, ha nem állítod vissza az alapállapotot, amit lehet. Pont ebben a fórumtémában írták, hogy szervizben nem is foglalkoztak vele, hogy meg volt piszkálva a telefon. Szintén itt írták, hogy átlag user simán használhatja a root nélkül is.
Érdekes módon több ember is mondta, hogy milyen jó.
Megjegyzem, ha a sima telefont egész nap nyomogatod, ugyan úgy le fog merülni másfél nap múlva, mint az androidos. Vagy ha úgy tetszik, az autóba is annál többet kell tankolnod, minél többet használod, ez így logice, nem? Egy-két napot simán kibír egy ilyen teló, van aki egész nap nyomkodta. Ez már nagy szó, ahhoz képest mekkora és milyen.
Bárki bármit mondd, egy telefon alapján nem lehet minősíteni egy egész technológiát... -
törölt tag
válasz
#13260800 #143 üzenetére
Egy Androidos telefonhoz nem kell szakembernek lenni, használható az gyári állapotában is szépen. A root, meg ROM pakolás csak lehetőség, ha bütykölni szeretsz.
Kinek mennyi pénze van az magánügy, de én sem vagyok egy milliomos.
Ha az olcsókat próbáltad, azok valóban elveszik az ember kedvét az Androidtól, mert nem is fut azon szépen, pl. a kevés RAM lefogja a használatot. 1-2 órás nyomkodásból pláne ha nem is a tiéd, abból valóban nem lehet leszűrni semmit. Kell egy jó Androidos telefon, pl. ez a Sonic sem rossz, vagy pl. X8, Blade, és kezdd el használni, mint egy okostelefont, hasznos, praktikus programokat teszel rá és kis kézi mindenes lesz belőle.
Nekem itt van ez a Blade, egyrészt az előző telefonom tropa volt, le akartam cserélni, kiszolgált bőven. Gondoltam, hogy jó lenne egy érintőkijelzős, Androidos telefon, hogy hát mégis milyen lehet... aztán gondoltam, hogy áhh, úgyse használnám ki. Na mindegy, a tropás telefont így is, úgy is le kell cserélnem. Jött, látott, győzött nálam a Blade. Eleinte csak telefonálás, SMS, utána egy-két játék, majd Dropbox (suliban jól jön az anyagok feldobálására, megnézésére), doc, pdf dokumentumok olvasása, ez is jól jön, aztán tudományos számológép (RealCalc) megint jól jön, ha nincs nálam számológép, vagy csak nem találom, gmail, aztán hébe-hóba facebook, kis netezgetés, gtalk, msn, esetleg skype, meg idén nyáron ha minden összejön, akkor megyünk nyaralni, oda meg, mint GPS jó lesz a telefon. Pesten meg jól jön a Budapest menetrendes progi, könnyen és gyorsan megtalálom, hogy mikor melyik busz, villamos, metró megy, nem kell táblákat keresnem. Aztán, hogy én is bütykölöm a sajátomat, az már részletkérdés, amúgyis szeretek bütykölni mindent.
Vagy anyum meg szeretne tudni egy receptet, hogy pontosan hogy van, ilyenkor elő a telefont és konyhában elolvasom neki (a kijelzőt nem látná túl jól, meg ha tésztás a keze, úgy vicces lenne telefont, gépet nyomkodni
), nem kell felcaplatnia a géphez, hogy elolvassa, ott helyben megvan. Nálam az a gond, hogy még egyelőre nincs mobilnetem, anélkül pedig csak félkarú óriás...
Szerencsére itthon van wifi, meg suliban is, tudni akarom a holnapi időjárást? Két klikk és már látom is telefonon. Igaz, üröm az örömben, hogy az ilyen telefonok akksija rémesen gyenge, kb. 2 nap alatt lemerül.
-
TGWH
őstag
válasz
#13260800 #143 üzenetére
Mivel pl. egy samsung galaxy, ami cirka 80-100 ezer forint, sokkal jobb, mint a fapados mini, amit már mások is mondtak, hogy egy vacak...
Ha a régi széteső ikaruszon utaztál csak, akkor soha többet nem szállsz fel a vadi új man buszokra, mert a busz szar? Hülye egy felfogás mondhatom...
Ami olcsó, az általában gyengébb minőségű. Max akkor jobb az olcsó, ha a drágább csak átverés céljából drága.
Amúgy most egy Samsung Ace-t újítok be, ha minden jól megy, 28.000 Ft, T-Mobile -
pista59
őstag
válasz
#13260800 #133 üzenetére
Gondolom, nem is tudod használni ezeket az olcsó androidos telefonokat, csak a drága androidos telefonokat.
El tudom képzelni, hogy csak nézed a tárcsázót, és nem ismered fel. De a drága androidos telefonon rögtön tudod használni.
De mondhatnék bármely androidos programot, mert kb. egyformák, függetlenül attól, hogy olcsó, vagy drága telefonon van.
Viszont a pszichológusoknak is meg kell élniük
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Egész pályás letámadás a Huawei-től, megint egy androidos telefon, megint jó áron. És még csak most kezdenek bedurvulni.
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Last Epoch
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Projektor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Apple TV eladó
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest