- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiritex
veterán
válasz
#65577472 #401 üzenetére
Köszi, megtaláltam, itt be volt kapcsolva mindkettő, de én már tegnap lecseréltem a Gmail app-ot (a Gmail lelakatolása sem segített) az AquaMail-re, ami tökéletesen működik, a Gmail viszont valamiért nem szinkronizál rendesen (nincs is gyakoriság beállítása sehol) néha 30-40 perc is kimarad, ha ránézek a fiókok között a Google fiókomra. Az AquaMail-ben legalább be lehet állítani a szinkronizálás gyakoriságát. De a push-al azonnal megérkezik minden e-mail.
-
spiritex
veterán
válasz
#65577472 #382 üzenetére
Köszi szépen!
Csak azért kérdeztem ezeket, mert a Smartshop (amúgy nagyon meg vagyok elégedve velük!) felhívott a megrendelésem után, hogy kell-e a telóra üvegfólia akciósan. Mondtam, ha gyárilag van rajta, akkor nem kell. A srác állította, hogy nincs (ezek szerint, akkor a sima fóliát nincs-nek értette). Amikor megjött a csomag, kerestem az üvegfóliát, amit végül megrendeltem tőle, hogy rátegyem, de nem volt a csomagban. Mivel a telefon doboza fel volt bontva, gondolom leszedték a sima fóliát és rátették az üveget, de azért jó lett volna, ha legalább az üvegfólia csomagolását is elküldik, mert így nem tudom mit is kaptam rá.
De mivel kb. fél mm vastag lehet, ami rajta van, gondolom tényleg kicserélték a sima fóliát üvegfóliára...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest