- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Íme az új Android Auto!
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- iPhone topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
Itt-e ezzel a programmal tudod elő csalogatni
- Adatforgalom figyelő:
Beállítása hasonló mint az előbb leírtaknál. A menüben a következő opciót kell megkeresni:
Beállítások / Adathasználat - com.android.settings/ com.android.settings.Settings$DataUsageSummaryActivity(#7142) Diabo6
Tudom, hogy van igaz, hogy 26-a van de talán .02-06-re el is indul.
gianone
Tudom, de az nem hivatalos. feltenni fel de minek az árán az más kérdés.
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #7122 üzenetére
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #7118 üzenetére
Na ja.. Talán FV megfenyegetés megtette hatását.
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #7079 üzenetére
Ott a béta után 3 hónap volt..
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #7076 üzenetére
Március, ahogy beszélgettem ma az FB-n talán április, ha lesz.
Megkérdeztem gy lengyelt meg egy román srácot, hogy náluk is csak a dual volt kíváncsi leszek mit mond.
-
bubus66
nagyúr
Tudom nem aktuális és nem szakmai topickba vala de talán elnézik.
Aki együtt érez az olaszországi targédiában elhunytakkal az gyújtson itt egy virtuális gyertyát
-
bubus66
nagyúr
válasz
bubus66 #7043 üzenetére
Tisztelt Topick Társak!
Úgy gondoltam, hogy a nagy testvérrel összehozok egy OFF topikot itt várlak bennettek szerettel
-
bubus66
nagyúr
válasz
Roland0224 #7034 üzenetére
Hát talán egy factory reset megoldja.
-
bubus66
nagyúr
Ezzel nem értek egyet mivel vettem már részt teszteben és néztem a részvétel 14 éves gyerek tesztel na ne hol akkor a szabályzat..
Igen a kíváncsiság hajtja csak nem mindegy hogy valóban a tesztért hajtja vagy csak azért, hogy elmondhassa neki már 7.0 van a telefonján. Na ez ami kb 70% a jelentkezőkből...
-
bubus66
nagyúr
Szia igazad van néztem,én is azok akik jelentkeztek mind azért, hogy elmondhassák azt hogy nekik már 7.0 van a telefonjukon (tisztelete a kivételnek) és nem azért , hogy teszteljenek.. ép ezért úgy döntöttem, hogy vissza lépek és singlesitem a telefonom. Ha visszalépek és lehet akkor neked Robertó79 adom át a tesztelés jogát.
-
bubus66
nagyúr
válasz
Robertó79 #7016 üzenetére
Már sehol mert a Porejtc betel Egy próbát megér
Kártyafüggetlen Huawei P9 Plus (VIE-L09) vagy P9 Lite (VNS-L01, VNS-L21 - single SIM, dual SIM) telefonod van? Akkor teszteld az elsők között az új Android 7.0, valamint EMUI 5.0 frissítések béta verzióját! Töltsd le a BETA Friendly User Test alkalmazást, csatlakozz programunkhoz január 20-ig, hogy Te lehess a 3 szerencsés nyertesünk egyike, akik egy-egy exkluzív Huawei ajándékcsomaggal lesznek gazdagabbak!
Regisztráció: http://fut.huawei.hu
Részletek és részvételi szabályzat: http://bit.ly/FUT2017JANMondjuk a Single nem igaz mert az nem vesz részt benne.
-
bubus66
nagyúr
válasz
Sicario1 #7011 üzenetére
Igen Vodafone-os de nincs is belőle FULL addig meg felesleges feltenni bárkinek is.. Persze ki lehet próbálni csak előbb valami vissza állás lehetőségét is meg kellene keresni. Addig nem nagyon ajánlott feltenni.
(#7001) evo87
Regisztráltál csak vagy már csatlakoztál is?
-
bubus66
nagyúr
OKé Köszönöm szépen..
Más: De szerintem fontos.
Figyelem! ez csak biztonsági megoldás soha nem lehet tudni, a kisördög nem alszik
Tesztelők akiknek elfogadták ez csak egy biztonsági dolog de most olvastam a Huawei P9 Topikba.
Meg kérek mindenkit mentse le a Product ID mert ha a 7.0-val valami balul sül el akkor nem lehet a fastboot módot használni.
Kérnék mindenkit, aki frissíteni szeretne Android 7-re zárt bootloadernél, hogy működő telefonnál a produkt kódot olvassa ki a telefonból előtte. Ha ez nem történik meg, szerviz is lehet a vége a frissítésnek!
Tárcsázóba üssétek be # * # 1357946 # * # *És jegyezzétek fel mert csak akkor tudsz bl nyitni ha ez a kód megvan.. félperc az egész ennyit szerintem megér..
Forrás: Cunaja Huawei P9 Topick Gazda
-
bubus66
nagyúr
Akkor hogyan kapod meg a végleges verziót ha nem független érdekes nem na itt a sablon szöveg..
copy&paste műkődik.
Nekem meg azt írták, hogy megfelelő
Tehát még a régió számokkal nincsennek tisztába
a Telekomos mindenhol C150Bxxx build-dal fut. a Független meg C432Bxxx
Küld el ezt nekik azt kérdez meg tőluk finom a C432 mióta fűggő
Azért ezt illene tudni.....
C02 = Vodafone
C10 = Russia
C21 = Telefonica / O2
C40 = Czech Republic Telefonica / O2
C55 = Italia TIM
C66 = VIPmobile | vip/rs
C86 = Spain Yoigo
C109 = Amena/Orange
C112 = Latin America
C113 = Wind/Italy | wind/it
C121 = Türkei
C123 = Switzerland
C128 = Telenor.hu
C150 = T-Com dt/de/hu
C151 = India
C185 = North-Africa/Middle-East | hw/meafnaf
C209 = Asia (Pacific)
C212 = Iusacell/Nextel
C249 = Serbia Telekom
C432 = Nordic-European | hw/eu
C470 = Asia (Pacific)
C605 = Colombia
C637 = Spain
C636 = Asia-Pacific | hw/spcseas
C675 = India
C706 = New Zealand
C900 = GLOBAL -
bubus66
nagyúr
Azt hittem tudtál, a tied is Telekomos?
Más:
Azon gondolkodok, hogy lelehetne egyszerűsíteni a dualosítást, megpróbálom a TWRP-vel a 160 lementeni vissza állok Singlere és utána TWRP-ből megpróbálom a TWRP lementés visszatenni.. Szerintem működnie- kell, ha ez meg van akkor sotck recovery vissza és a sima B160 megfuttani és a bl is locked lesz.. Na ezt ki próbálom..
-
bubus66
nagyúr
válasz
Matyi222 #6978 üzenetére
Köszönöm, hogy drukkoltál. Azért várjál még mert
A képen alul kékkel írva na ha ott át csúszik akkor lehet szólni valamit is.
Max elkobozzák a telefont..
Ha bekerülök és nem böröntönbe akkor igen én 50 vagyok
Ja rákérdeztem másik országban egy ismerősömmel, hogy ott volt-e ilyen, éha volt akkor hogyan lett le bonyolítva.
-
bubus66
nagyúr
Szia pedig jó lenne meg simogathatnád az asszonyt egy kicsit igaz mondom aztán lehet, hogy nem tesztelek hanem a kaptárba megyek majd....
Én is azt remélem, mondjuk lesz mert itt akik reggeltek azok biztos, hogy teszt mit regeltek..
Hát az FB nekem is megvan a véleményem egy kettőről.. Biztos rólam is megvan másnak az FB
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #6968 üzenetére
Kösz. Szégyen amit ezek csináltak itt
-
bubus66
nagyúr
válasz
Matyi222 #6961 üzenetére
(#6961) Matyi222
Én csak bizakodok.... A P8 litenél is így volt dualosítottal jelentkeztem csak ott papír alap volt... de szerintem holnap már többet tudok.. Tudod mire lettem volna kíváncsi, ha elutasitják akkor meg csinálom, ha csak ROOT és a build.prop-ba átírom a build számot szerinted?
gianone ez csak természetes.. Akkor P9 lite mellett döntöttél?
-
-
bubus66
nagyúr
Ezek nem normálisak ugyan az mint a enyém és kártya függő..
(#6946) gianone
Szerintem meg felesleges a bétát lementeni majd a véglegest főleg úgy hogy még a 200-is alig érték el.
(#6948) Matyi222
Ha vissza tudnék állni simán meg csinálnám.
Android???
Na majd most leszek arra kíváncsi amit tegnap írtam, hogy ki az aki tesztelés céljából teszi fel és ki az aki csak azért, hogy neki már 7.0 van a telefonján (mert ez több lesz).
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #6930 üzenetére
(#6940) jatszo Android???
játszo nem mérgelődj..
Na akkor tényleg úgy van nem tudja a jobb kéz mit csinál a bal
Erre varjunk gombot Van valakinek más Build Számmal FÜGGETLEN? Csak azt nem értem akkor minek írták ki, hogy a single meg tegnap a build IMEI alapján is látniuk kellett volna ne erről ennyit..
Most már csak arra lennék kíváncsi, ha dualosítanám meg kapnám-e? Gondolom kellet mind kettő IMEI?
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #6930 üzenetére
Na tessék
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #6928 üzenetére
Na igen és rá kell tenni a telefonra nem olyanra gondoltál?
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #6926 üzenetére
Azért Android??? mert a akinek ez kevés annak a 6 Gb is kevés lenne...
-
bubus66
nagyúr
válasz
Forestjo #6922 üzenetére
Nem csak Baja kivételes város ahol 3 Gb volt kirak majd nem minden hol az volt kirakva, és csak a 2 Gb-os árulták. pl ezért is szoktam olvasni...
Én telefon vásárlása előtt olvasni szoktam, a kiválasztott készülékről. Meg egy kicsit eltér a véleményem főleg a FB alkalmazásról.....
-
bubus66
nagyúr
válasz
Roxbury #6908 üzenetére
Singeles vagy? Szerintem a tied azt tudjuk, hogy a dualosnak lehet regisztrálni.
(#6903) Juditta_56
Az új kártyát a telefonba formázzátok meg, és után ahogy a sepy javasolta ha van kártya olvas a gépen egyszerűbb és gyorsabb is.
(#6910) Roxbury
Elméletileg benn lesz de én szerintem nincs meg a dualba a létszám vagy ne legyen igazad ki marad.
Mondjuk a P8 Litenél érdekes módon a dual vett csak rész benne
-
bubus66
nagyúr
válasz
Forestjo #6898 üzenetére
Minek kell lista az Alkalmazás kezelőbe ott vannak és van amelyiket tiltani lehet van amelyiket meg törölni.. Érdekes módon itt minden kinek elég a 2 Gb RAM persze ha FB meg a messenger szemét törölve lenne akkor talán még jó is lenne. Hát igen a szemeteket ki kell takarítani nekem 2016 júniusa ota megvan és egyszer se akad meg, igaz ki van gyomlálva (ROOT) nélkül..
Ajánlott olvasmány a Téma Összefoglaló jobbra fent meg a kereső.. A ROOT-ra meg találod a választ..
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #6896 üzenetére
És elolvasta a szabályzatot szerintem nincs 18 éves.
Mondjuk én is tudok néha értelmetlen szavakat írni de ez tetszett nagyon.
Már lassan 7óra hosszája várok de semmi üzenet hogyegkaptam volna a frissítést.
-
bubus66
nagyúr
Javasoljuk, hogy a linken található alkalmazást használd (http://bit.ly/2iWqPFY)! Közreműködésed köszönjük!
Oké rendben..
-
bubus66
nagyúr
Szerintem nem. különben meg mindegy mert build szám és IMEI alapján azonosítja be a Telekomosnak más a build száma.
Más:
NA így születnek a zsenik, erre azért kurvára kíváncsi lennék, hogy a 5 éves gyerek mit tudna kezdeni vele
Kedves ize..huvely mobil.. lefrissitettem a telefonom..jo minden..egy darabig..aztan nem mukodik a tapscreen allandoan lefagy a telefon nem tudok hasznalni semmit mert a kepernyofedveny kapcsoljam ki- miatt rangatozik a telefon..p9 lite van..jaaaa az uj hiba..2 sms ikon 2 tarcsazo es 2 telefonkonyv ikon jelent meg ki be kapcsolas utan...ne ird hogy frissitsem..mert akkor te vahy a hulye..
Attol hogy csinalok egy resetet meg nem all vissza a frissites..marad rajta az uj..a beallitasokat allitja vissza. Ha meg factory resetet csinalok akkor meg kitorlok mindent..Fordulnek en batran hozzatok csak sok ertelme nincs..Az ovodas fiam is tobbet tud tanacsot adni mint barki mas..padig csak 5 eves..
Na ilyenektől mentse meg a tesztelőket a jó isten..
Úgy hogy akkor te is megfelelsz a feltételeknek..
-
bubus66
nagyúr
válasz
Matyi222 #6852 üzenetére
A Telekomnál gyárilag független a készülék.. Ezért a C432-es Európai firmware megy rá és nem a C150 Telekomos.
Ez megint nagyon tettszet
Ha a BETA teszteles veget er, hogy oldom még a visszaallitast?
Itt a kérdező a 6.0 való visszaállásra gondolt
Válasz:
kikapcsolt állapotban bekapcs gom+hangerő fel egyszerre benyomva tart és factory reset
Hát ettől biztos vissza fog állni 6.0-ra na
Na akkor az ilyenek tesztelek... Már bocs nem akarok megsérteni senkit se de szerintem az ilyen nem a tesztelő kategóriába tartózik..
-
bubus66
nagyúr
Olvas bele az FB hozzászólásokba, volt tapasztalatom(tunk) anno..
Android??? az ép elég.. Különben meg TV minek reklámozná nincs benn az, hogy "De minek"
"És mi történik akkor ha én pl: a P9Lite frissítését rakom fel a P8Lite-ra? "
Lesz belőle egy nagy könyv nehezék.
Diabo6
Én feltettem de kiírta, hogy nem felel meg a verziószám pedig P9 lite VNS-L21 tettem fel
Szerinted ez tudni fog valamit is na ne amikor még senki se tette fel igaz azt se tudjuk mit akart feltenni.
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #6846 üzenetére
Így van ez lesz a baj mert lehet, hogy olyat szorít ki aki tesztelne és le is írná, és nem csak a nyálát verné...
Meg bár ne legyen igazam, de lehet, hogy itt valami elírás történt és itt is csak a dualos lesz a teszt alany..
Android??? de igen meglehet tudni azt..
-
bubus66
nagyúr
És regisztráltál?
Más:
Különben semmi szerepe nincs hozzászólás számnak stb. A meg a készüléknek se csak annyi hogy a Szolgáltatós (vagy is a függő nem vesz rész benne) jelen esetben a Vodafone, és a Telenor a függő a P9 litenél..
Egy valamire azért kíváncsi leszek, hány ember regisztrál teszt céljából, és hány ember aki csak azért, hogy azt mondja, hogy nekem 7.0 van fent...
-
bubus66
nagyúr
nem az ami már 2 hónapja fenn van? Én rá érek megvárom amit nálunk adnak ki fáztunk már rá orosz oldalról letöltöttel.
3. Telepítse TWRP .
4. varrni TWRP következetesen a rendszer újraindítása nélkül: nem is tudtam, hogy a gyári bétat twrp-vel kell fel tenni....Különben meg nem nagyon érdekel mert megválok a telefontól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest