-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
válasz
castiels #9718 üzenetére
Ne haragudj de le van írva képek vannak, hogyan kell dualosítani, ha kellene a bluethoet akkor oda lenne írva..
Mitől van kiszürkülve mit csináltál vele?
Mert te nem tudod mit csinálsz... A lépések le vannak írva a programokat a Toolkitben benne vannak. A TWRP is le van írva.
A Pinkodra is rá kérdeztél én kiszoktam venni. Te kinyitottad egyáltalán a Bootloadert?
Itt is vannak képek ha a zöld robot alatt a Phone Unlocked felírat piros meg FPR is piros akkor nyitva van
-
bubus66
nagyúr
válasz
castiels #9718 üzenetére
Ne haragudj de le van írva képek vannak, hogyan kell dualosítani, ha kellene a bluethoet akkor oda lenne írva..
Mitől van kiszürkülve mit csináltál vele?
Ne sértődj meg de az rád nagyon is igaz..
Ha nem vagy tisztában a dolgokkal akkor neki se állj mert könnyen tégla lehet a készüléked!!
Mert te nem tudod mit csinálsz... A lépések le vannak írva a programokat a Toolkitben benne vannak. A TWRP is le van írva.
A Pinkodra is rá kérdeztél én kiszoktam venni. Te kinyitottad egyáltalán a Bootloadert?
Itt is vannak képek ha a zöld robot alatt a Phone Unlocked felírat piros meg FPR is piros akkor nyitva van
-
bubus66
nagyúr
válasz
giornalista #9702 üzenetére
HiSuitet kell és nem a PCSuite, meg az értesítési sávnál a Usb csatlakozás kijelzésénél a Fájlokra kell nyomni.
-
bubus66
nagyúr
Fontos!
Megkérek minden Fórumtársat, hogy saját érdekében, a Product ID kódot kérje le és írja fel valahova, és ha eladásra kerül a készülék, akkor egy papira írja rá vagy a Product ID kódot vagy ha már nyitotta a nyitó Kódot.
Product ID *#*#1357946#*#* Lekérése!
Mert ha nincs nyitva bootloader és bootloopos lesz a készülék, akkor nem lehet lekérni a BL nyitó kódot. Vagy is lelehet de csak térítés ellenében..
Köszönöm..
-
bubus66
nagyúr
válasz
match123 #9690 üzenetére
Pedig az XDA-király ROM-ok vannak.... Igaz én egyet sem próbáltam mert nincs kedvem 3 napig telefon nélkül lenni vagy szervízbe vinni az XDA-s ROM-októl de áradoznak tőlük..
Mondjuk egy FR a gyári ROM-oknál csodákra képes.... Petya220 vedd fel a kapcsolatot az csinált egy Custom ROM-os Topikot sőt ha jól emlékszem a logutjában is benne van.
-
bubus66
nagyúr
-
-
bubus66
nagyúr
válasz
leixlo80 #9661 üzenetére
Hát nem tudom, hogy úgy ment-e (persze én elhiszem) nem vagyok benne biztos, ha már ennyire ajánlod neki azt is írd oda, hogy Garancia Nuku!!!!!! Én biztos, hogy nem tenném fel rá, de mindenki annak tanácsát fogadja meg akiét akarja a saját telefonja max lesz belőle egy könyvnehezék jobb esetben szerviz.
Viszont frissítést sem fog kapni. Mondjuk nekem csak oemimf cserével sikerült de úgy látszik talán én nem tudom mit kell csinálni de eddig ez a módszer egyetlen telefonommal sem működött..
Különben meg a legbiztosabb meg oldás erre az oeminf csere.
-
bubus66
nagyúr
Nem lehet a 371 feltenni a 370-re az oeminf cserével. Amit olvastál valószínű az is csak oeminf cserével állt vissza.
A B170-re meg főleg nem lehet feltenni, mert B161 a legutolsó frissítés..
Igen azt én is tudom, hogy felmegy rá a dualos, miért nem lehet kérdezni, hogy melyiket kell feltenni.. Vissza felé ez már nem fog menni csak oeminf cserével.
Itt pedig szépen le lett írva milyen build számok vannal és melyik a SS és a DS
-
bubus66
nagyúr
válasz
gabby123 #9656 üzenetére
Szia lelet írva a C900 csak a visszaálláshoz van a RollBack napi használatra nem jó, ha azt fel tetted akkor arra telepíteni kell a B160 vagy a B170-et vagy a B161 vagy a B171.. De a RollBack csak a 7.0-ra tehető fel a 6.0 NEM!! Mert bootloop lesz a vége..
Az oeminf-nek semmi köze hozzá.
(#9655) KZP
Hány IMEI számod van?
Na ezt most nem teljesen értem a Telekomoson, hogyan van B170 dualosittotad? Vagy rá erőlttetted a B170-t?
Persze hogy nem megy fel rá a B371 mikor az a Singlehez való. Ha valóban Telekomos akkor a garanciának lőttek hobólba...
Vissza lehet állni..
-
bubus66
nagyúr
válasz
espista #9625 üzenetére
Erre vártam.... Majd lesz .... Igaz mindenki azt csinál a telefonjával amit akar.......
Egy pont a sok okos ( már elnézést akinek nem inge nem veszi fel) miatt nem írtam(tuk) hogy kötelező csak ajánlott... Mindenki úgy csinál ahogy akarja.................. De elég sok telefon jött vissza a kezem alól a halálból.... Egyik sem lett volna a megoldva fr nélkül....... Sőt csak FB és utána FR oldatta meg........................................
(#9640) Littli
Ugy látom az FR sem kell de azt sem tudják hogy mind kettő amit letöltsz kell igen mert az update.zip-ben a scrip uyg van meg írva, hogy ezt is telepíti.
az update.app ezt kell ki csomagolni
a update_data_full_hw_eu.zip ez is kell
-
bubus66
nagyúr
Igen érdemes csinálni én ajánlani szoktam persze nem kötelező..
Minden frissítés után kell egy factory reset, pláne főverzió váltás után.
Többen vannak itt újak, főverzió váltás után csináljatok FR-t, mert e nélkül eddig szinte mindenkinek rendellenesen működött a teló! Ez nem csak a Honor 7-re igaz.
-
bubus66
nagyúr
válasz
#38015744 #9601 üzenetére
Ki kell választani a Finderben hogy melyiket akarod letölteni.
Nekem is a B161 volt és nekem a B371 is felajánlotta persze a listában benne volt a b335
Töröld a Findert a Proxy alkalmazást meg a HFF mappát is
sepy akkor is ha letöltés előtt a porxyt törlöd meg a hozzáférésnél vissza állsz az eredetire
Tehát nem az ff proxy-ról akarod letölteni
(#9605) FőDudu
-
bubus66
nagyúr
válasz
#38015744 #9597 üzenetére
Nem flegmázott senki, te fikáztál akkor miért nem írod, hogy milyen van rajta.. A kis ujjamból nem tudom kiszopni, hogy a B336 van rajta. Így van vagy visszaállsz a 6.0 és úgy teszed, fel, vagy meg várod a hivatalost.
(#9598) jatszo
Nézd meg a privátodat légyszíves, amit átküldtem ezt néz meg, és ha kell még bele valami akkor szólj. Köszönöm
-
bubus66
nagyúr
válasz
#38015744 #9595 üzenetére
Érdekes módon én meg tudtam csinálni valamint mások is csak te nem??? Tessék a gyengébbek kedvért csináltam egy leírást..
Tud a kardárkúti benzinkutas meg mondta .................................
(#9594) csiki52
Akkor bocs vissza keresem majd, hogy ki írta.
-
bubus66
nagyúr
válasz
snakebait #9588 üzenetére
Igaz nem volt factory reset Itt a baj nekem volt és nem merül ment az állat reggel 100% volt most 92 % van... még egy napot se kellett várni, hogy jöjjön a bug.... Mikor fel tettem FR előtt olyan lassú volt mint a szabadnapos lajhár meg félnap kellett mire ki tudtam kapcsolni az FR megoldotta a problémám..
Különben akkor meg ott a rollback és vissza kell menni a 6.0-ra..
Meg tudod mi az érdekes ha valaki elkezd egy bugot akkor egyből csatlakozik jó pár user, hogy neki is ez volt a hibája, de az milyen érdekes addig semmi gondja nem volt. Na ez ami nagyon tetszik még..
összességében nézve nekem jobban bejött a 6.0,főleg kinézetre ezen lehet változtatni a témákkal szerintem meg jobb mint a 6.0 legalább is sok téren.. Neked nem jön be akkor ott a RollBack meg a B160-as ROM és vissza állsz a 6.0-ra de ott nem úszod meg az FR mert a RollBack csinál egyet..
-
bubus66
nagyúr
válasz
espista #9584 üzenetére
Igen jól olvastad találsz egy videót a FF proxy beállitásához
VNS-L21C432B370 Függtelen dual SIM-es (feltétele nem ajánlott a 3 gombossal és a Szervizmenüből sem lehet telepíteni).A Firmware Finder. és proxy módosítással feltehető. De ez csak félig hivatalos mivel hivatalos csak akkor lesz, ha már nálunk is ki adják rá a 7.0-át.
VNS-L21C432B371 Függtelen Single SIM-es (feltétele nem ajánlott a 3 gombossal és a Szervizmenüből sem lehet telepíteni). A Firmware Finder. és proxy módosítással feltehető. De ez csak félig hivatalos mivel hivatalos csak akkor lesz, ha már nálunk is ki adják rá a 7.0-át.
-
bubus66
nagyúr
válasz
gianone #9563 üzenetére
De mennek a Témák miért ne mennének csak nekem is telepítés után a 6.0 témája maradt toltam neki egy FR és már jó is lett.. Igaz csak egy van benne, és az ikonok is változnak témáknál.
Te meg próbáld meg azt a videón lévő FF beállítás hátha rendbe teszi a buildet neked.
(#9562) snakebait
Szerintem meg sokkal jobb lett mint a 6.0 a HiSuitet is sokkal gyorsabban kezeli, sokkal gyorsabb lett a TC-be ben ha lecsatlakoztatom a gépről nem maradbent meghajtóként hanem egyből le csatlakozik, stb
-
bubus66
nagyúr
válasz
snakebait #9542 üzenetére
Semmit sem cseszel el ezt csinálja..
(#9541) csiki52
Nekem nem látja se OTA-nak se semminek.. Meg azt elég érdekesnek tartom hogy a HWFF mappából telepíteni fogja akkor az nem gyári OTA...
Letölteni nekem is úgy látja mint az OTA lenne de a kettő köszönő viszonyba sincsen egymással...
(#9544) leixlo80
Egy darabig jó lesz aztán majd sorba jönnek a gondok, nekem a belakás a googal play frissítésekkel kb 20 perc.. ebbe bele tartózik az FB és társai kiszemetelése is.
Voltak a P8 Litenél is, hogy büszkélkedtek vele, hogy nekik FR nélkül milyen szuper stb, de ennyi volt mikor elérték az 5 napot utána meg minden bajuk volt, hogy ez sem jó az sem jó magyarul csak az újra hozás volt a jó és mikor az FR is meg lás csodát jó lett..
-
bubus66
nagyúr
válasz
snakebait #9534 üzenetére
Igen ez VNS-L 21 hw eu.zip marad zipben az updete.zip-t meg ki kel csomagolni a dload mappába
SDkártya/dload/META-INF/full_mainpkg/update.app/VNS-L 21 hw eu.zip
Az update.zip egy update nevű mappába bontja ki abból átkel helyezni az benne lévőket a dload mappába.
(#9535) jatszo
4. 1-3 pont ismétlése update_data_full_hw_eu.zip csomaggal.
Ez már nem biztos, hogy így van mivel a benne lévő script már a zipből is tudja telepíteni. Ha estleg nem akkor az elsőt törölni és ezt oda kicsomagolni.
Különben meg úgy is próbáltam és ugyanaz fogadott mint a 3 gombosnál..
De most cseréltem egy oeminfet, és a B131 zipként simán feltette.
-
bubus66
nagyúr
válasz
leixlo80 #9531 üzenetére
A 3 gombos az milyen telepítő ha nem gyári? a Másik a gyári OTA- az nem is az SD kártyára és nem HWFF mappába töltődik, le hanem a belső tárhelyre HwOUC mappába, ahonnan jó esetben és egy kis ügyességgel kilehet menteni..
És hogyan sikerül elhitetni vele, mert én sehogy se tudtam telepíteni az állítólagos nem gyári 3 gombossal sem a szervízműből sem, működött, hogy bettem a HwOUC mappába.. Valamint amit fórumtárs letöltött az sem működik..
Mondjuk nem is nagyon érdekel mivel egyszer sikerül a 3 gombossal, csak azért tettem fel, mert kíváncsi voltam, működik-e a RollBack, és működik vele.. Ma csak azért akartam, hogy lehetséges lett volna alatta az oemeinf csere.. De megvárom a hivatalost..
-
bubus66
nagyúr
(#9507) robi64
Én is lementettem és nem telepíti..
Ugyan így mentettem le és nem települ egyszer sikerült azóta semmi.. Azért megpróbálom a tiedet is. Ha azzal se megy akkor megpróbálom a B131 vissza tenni és arra frissül-e majd.. Ha már ennyit fáradoztál akkor egy próbát megér. ha nem kell törölheted letöltöttem.. Köszönöm Szépen
(#9506) Roxbury
A Messneger meg a társa az FB is egy fos a 6.0-án is nálam az az első ami a kukába landol...
-
bubus66
nagyúr
válasz
snakebait #9503 üzenetére
A C432 mindegyik jó a mienkére csak azt kell figyelni, hogy Single vagy dual
a Single páratlan végű VNS-L21C432B371 a dual páros végű VNS-L21C432B370 a jelenesteben.
az 1,92 Gb van egy EU data a másik az sima update.zip a 3 meg csak OTA..
Ez vagy fel megy a 3 Gombossal vagy nem nekem egyszer fel ment a B371 és azóta nem tudtam egyszer sem feltenni
-
bubus66
nagyúr
válasz
Muerte68 #9489 üzenetére
Szia de bocsi, hogy ezt módom de egy pihent agyú lehetett...
Szerintem itt kellene megbeszélni ne OFFoljuk ezt a topikot szét
-
bubus66
nagyúr
válasz
Just_Reboot #9484 üzenetére
(#9484) Just_Reboot
Így van szerintem is +1.
-
bubus66
nagyúr
Szia na még ilyet se halottam de neked nagyon nagyon ajánlott a Téma Összefoglaló tanulmányozása.. Micro SIM az nem jó bele sajnos NANO kell bele és lehetőleg ne vágott legyen.!!!!!
Itt le van írva milyen SIM kell bele
-
bubus66
nagyúr
Tisztelt Fórumtársak!
Ajánlom figyelmetekbe!
Aki a TMX küldi javításra a Készüléket az a per (ek) és a viták elkerülése véget, készítsen a build és az IMEI (ik)-rőle gy screenshottot és minden szögből fényképezze le a készüléket, vagy akár videót is készítsen róla saját érdekében. Nagyon nagyon ajánlott.. Az előzmény egy misét megérne de nagyon hosszú lenne elmesélni.
Lehet akik nagyon megvannak elégedve a TMX-el (eddig én is megvoltam elégedve) mióta kiderül, hogy mit követtek el egy nagyot csalódtam bennük.
Röviden egy P8 Lite bekerült a TMX szervizbe kijelző cserével egy dual sim-es készülék volt, ami a kijelző csere után valahogyan Single SIM-es és a build száma BalongC52B300 lett, valamit az IMEI2 szőrén szálán eltűnt nem erre aztán nem tudunk mit szólni... Szerintem még a TMX se tud rá magyarázatot de várjuk rá a válaszukat...
-
bubus66
nagyúr
válasz
petya220 #9433 üzenetére
Hát azt neked kell eldönteni... Válogass a leadottak vagy a szabadok közül.
Ez lenne neked jó szerintem
-
bubus66
nagyúr
válasz
skater86 #9373 üzenetére
Nem tudom de lehetséges, hogy csak a Factory reset fogja orvosolni.
Én nem szoktam a beállításokat menteni.
A Névjegyeket pedig lehet importálni az sd kártyára és onnan vissza is lehet állítani, vagy a gmail fiókkal szinkronizálni.
Névjegyzék/Menü/Importálás/Exportálás/Exportálás tárhelyre És ez lementi a névjegyeket az SD kártyára.
(#9374) online1986
Nem meg fel.
-
bubus66
nagyúr
válasz
online1986 #9368 üzenetére
A B371 mivel Single
-
bubus66
nagyúr
válasz
Just_Reboot #9353 üzenetére
És azzal teszed fel?
-
bubus66
nagyúr
válasz
Just_Reboot #9350 üzenetére
Nem lehet egyiket sem telepíteni se a 3 gombossal se a szerviz menüből.
-
bubus66
nagyúr
válasz
Just_Reboot #9346 üzenetére
(#9346) Just_Reboot
Azt nem tudom, hogy működik-e de ezt FullOTA-MF-PV megpróbálom..
(#9348) petya220
Nem mert ott ha kell akkor oeminf.et is tudsz cserélni.
(#9351) gianone
Neki miért kellene max cserél egy oeminf-et a TWRP aztán csá!!! Mint ahogy most is csinálta.
-
-
bubus66
nagyúr
válasz
Just_Reboot #9335 üzenetére
A 370-es a dualos, de a finderrel vigyázni kell, akkor szerintem hamarosan jön hivatalosan is.
(#9337) petya220
Leszedted? Melyiket próbáltad a FULLT vagy az OTA-t?
-
bubus66
nagyúr
válasz
HELLAFLUSH #9324 üzenetére
Meg kell próbálni a 3 gombossal, feletetni. Ha nem megy akkor kell az oeminf csere.
VNS-L21C432B161 kell a feltenni rá
-
bubus66
nagyúr
válasz
szkaroly #9301 üzenetére
Látom elég a baja annak az app-nak mert még az utf-8 kódolást sem tudja.
A betlilásában nem lehet kikapcsolni?
Én ezt használom és ki lehet kapcsolni benne, hogy ne használja.
Igaz a pro változatát vettem meg de eddig ez vált be -
bubus66
nagyúr
válasz
tellurian.d #9282 üzenetére
Szia milyen ötlet kellene rá ez a fastboot mód, és zárva van a BL meg az FRP az ki lehet nyitni garancia vesztés nélkül.
A BL csak "garancia vesztéssel".
-
bubus66
nagyúr
válasz
mrbarbrady #9264 üzenetére
Köszi akkor független.
-
bubus66
nagyúr
válasz
mrbarbrady #9262 üzenetére
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #9254 üzenetére
Persze biztos mert az sem divat.
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #9247 üzenetére
Te azt nagyon jó tudod, és jó párszor már le is írtad(tuk) de hiába. Anno ez volt a P8 Lite Topickba is.
-
bubus66
nagyúr
zolle (#9218)
Ezt ugye nem gondoltad komolyan? Mert volt szerencsém látni 5s képeket mivel a fiamnak volt hát nem vágtam tőle magamat hanyatt..
(#9235) 98bja
Szia Szerintem meg vállalhatók a képek.
-
bubus66
nagyúr
válasz
giornalista #9215 üzenetére
Szia üdv a csapatba.
Az OFF topickba raktam be képet ami a P9 Litevel készült.
Itt van. semmilyen beállítás nem volt..
-
bubus66
nagyúr
válasz
XtremLor #9173 üzenetére
Szia igen ez így szokott lenni össze vissza töltögetek telepítgetek mindent.
Meg kell próbálni a RollBack-et fel tenni és úgy vissza a 6.0 vagy oeminf csere vagy meg várja a hivatalosat, abból is amíg valaki letölti a Full ROM-ot és felteszi.
Mondjuk amiket leírtál abból sok minden nem lehet meg tudni azt esetleg lehet tudni, hogy dual SIM-es vagy Single SIM-es.
-
bubus66
nagyúr
válasz
Sirandrish #9165 üzenetére
Különben szerintem meg működni-e kell mert az asszonyom Y5-jével is működik, sőt még a tablettel is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest