- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Google Pixel topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #1498 üzenetére
Köszi akkor jól emlékeztem de közben megtaláltam a videót is meg az XML fájlt is
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #1488 üzenetére
(#1488) ANDROID???
Ha az emlékeim nem csalnak akkor a P8 Lite-be is egy xml fájlal életre lehetett keltenie gyroscope-t. Persze ROOT és TWRP recovery kellett hozzá.
(#1492) batai15
Nem kötekedésnek szántam csak van olyan is hogy HR (Hardreset). Igen sajnos, vannak olyan témák amik csak így törölhetők vagy manuálisan törölni kell, őket.
-
bubus66
nagyúr
válasz
Stylerr #1482 üzenetére
(#1482) Stylerr
Van benne Gyroscope csak valami hiba miatt a Huawei letiltotta, és ha javítják akkor aktiválva lesz..
De van helyette más
Jegenye77
Az off-ba igazad van..
Android???
Kinek ez kinek az a szempont, de mondjuk elég érdekes..
(#1490) batai15
Szia a HR nem FR akart lenni?
-
bubus66
nagyúr
Szia de annak akkor mi értelme van, hogy fent marad a TWRP (akkor már inkább a relocked legyen) ha valami oknál foga vissza kell vinni nyitott bootloaderrel úgy. Szerintem, meg twrp-vel Zárt BL-nem megy vissza a mentés. (De ez csak az én véleményem). És még akkor sincs gyári állapotod, csak egy "Phone locked" felirtod a BL-nél, de ettől meg nem lesz stock recovery és garancia sem.
Persze ha ez annyira működő lenne akkor linkelte volna az XDA-s linket..
Mondjuk engem a dualosítás érdekelne jobban..
Igen sajnos a TWRP elég nagy gubancot okozott sokaknál a P8 Lite topickba
-
bubus66
nagyúr
válasz
balazska92 #1331 üzenetére
Telefon kagyló ikon/ jobb oldalt alul a 3 vízszintes vonal/Beállítások/További beállítások/Hívóazonosító
-
bubus66
nagyúr
válasz
batai15 #1303 üzenetére
Igen az enyém miért mit gondoltál? Tessék feltettem neked a mega.co-ra
-
bubus66
nagyúr
-
bubus66
nagyúr
-
bubus66
nagyúr
válasz
jézusom #1264 üzenetére
Az USB hiba keresés be van kapcsolva?
Ezt csináld meg a telepítés előtt ha Win 8-8.1 vagy Win 10-ed van
-
bubus66
nagyúr
válasz
balazska92 #1227 üzenetére
Szia a porterocka nem a gyári beállítások visszaállítására gondolt, hanem a factory reset-re a kettő nem egyés ugyan az.
-
bubus66
nagyúr
Szia ha független akkor megy Vodafone kártyával. De a build szám alapján dual SIM-es, és akkor független.
Tárcsázóba beütöd:
*#*#2846579#*#*DEACTIVE - független
ACTIVE - függő -
bubus66
nagyúr
válasz
siposbalint0 #1134 üzenetére
Szia én nem szedtem le mert nem zavar, hogy ott van, ha megjön a tok akkor meg elfér ott.
-
bubus66
nagyúr
Letöltöd ezt a programot és telepíted majd megkeresed benne ezt
Beállítások/Adathasználat-com.android.settings/com.android.settings.Settings$DataUsageSummaryActivityKirakod és állíthatód oda ahova szeretnéd gondolom erre gondoltál?
-
bubus66
nagyúr
-
bubus66
nagyúr
válasz
batai15 #1076 üzenetére
Dehogy nem a mentorom irt is róla egy leírást porterocka EMUI téma szerkesztése
Ha kell van fent az oldalamon nagyon sok, meg kb 6 Gb méretben téma
-
bubus66
nagyúr
válasz
#86973952 #1070 üzenetére
Így van sőt én meg próbáltam a dualos ROM-ot és "Install Failed" fogadott.
Tisztelt Fórumtársak!
Tehát amit az Android??? Fórumtárs linkelt ebben a hozzászólásába.
(Halkan megjegyzem a startkor az első kör a P9L-ból független volt, most már nem az.)
Halkan meg jegyzem, hogy még mindig gyárilag független készüléket árulnak a Telekomnál.
Valamint a leírás fals imformácíót tartalmaz nem ROM cserével nem lehet dualosítani
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #1068 üzenetére
Ez érdekes lenne mondjuk a P9 litere a Singlere ha felteszi a Dual ROM.ot akkor dualos lesz elég érdekes lenne. porterocka erről mi a véleményed
-
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #1003 üzenetére
Üdvözöllek P8 Lite Topickból.
Tud valaki emberi áron belföldön Nillkin vagy valami értelmes szilikon tokot?
Nem tudok emberi áron, mert a kapzsiság eget ver sok kereskedőnél inkább meg várom azt két hetett negyed áron, mint hogy itt meg vegyem 10x-sen ugyan azt.
-
bubus66
nagyúr
válasz
#86973952 #987 üzenetére
A P8 Litenél a felrakott ROM hibák az olvasás hiánya, meg én értek hozzá a döbbentet, akkor van mikor a telefon meghalt, és akkor jövünk mi képbe, igaz előtte rongyosra gépeltük a billentyűzetet.
A P8 Litenél tapasztaltam olyat, hogy egy hozzá értő user felette a Single telefonra a dual ROM-t és megvolt lepődve, hogy nem áll fel a rendszer..
Meg tudnék mesélni egy két dolgot. Habár neked nem kell, mert napi szinten követed a dolgokat.
Meg mikor az user felteszi a független ROM-ot és utána meg kérdezi tőlem, hogy miért nem lett független a telefonja, jaj de jó is lenne, ha ennyire egyszerű lenne. Addig csodát nem kell várni.
-
bubus66
nagyúr
válasz
Vartanus #985 üzenetére
Szia az előtted levő hsz-be a kép P9 L-el készült. Szerintem nyugodtan kérdezhetsz itt is.
multitask-al semmi gondom nincs vele, mit ahogy a kamerával sem, ha profi képet akarok akkor azt fényképezőgéppel csinálom, arra mire kell szerintem bőven megfelel a P9 Lite kamerája is.
A játékokról nem tudok nyilatkozni mert kinőttem abból a korból..
-
bubus66
nagyúr
válasz
#01993216 #898 üzenetére
Nem muszáj csinálnod ha kell az oldalamon van fent válogass. És a TC vel megtudod nézni, van e benne.
[ Módosította: philoxenia ]
-
bubus66
nagyúr
válasz
Milestone2 #866 üzenetére
Különben meg keresgetem remélem a spanyolok megcsinálják
Sőt a P8 Liténél volt olyan is amivel vissza lehetett állni singlere
(#868) porterocka
Az enyém is dualos volt sőt a tesztelésbe is benne voltam kb 30 perc alatt vissza lehetett csinálni, és gond esetén mehetett a szervizbe, én most utoljára mikor GPS problémám volt mindet úgy hagytam ahogy volta igaz (gyárilag független volt) vagy csak alaplapot vagy az egészet cseréltek. Igaz a Telemax még azt sem tudta, hogy a single függetlenre már réges-régen kin volt a 6.0 de ő feltette rá a Telekomost, mivel a Telekomnál lett anno véve tehát ennyit a nyitott vagy zárt bl-ről is. Tehát ha lenne én is feltenném már csak kipróbálás képpen is.
-
bubus66
nagyúr
válasz
Balathruin #803 üzenetére
Meg van már a BL nyitáshoz közben rájöttem hogyan lehet kinyitni kell a kód még is
-
bubus66
nagyúr
válasz
Balathruin #800 üzenetére
Köszönöm szépen
Akkor nem kell kérni BL unlock kódot.
Ha a laptopal van összekötve a telefon nem alszik el a kijelző?
-
bubus66
nagyúr
Fórumtársak valaki meg nézné nekem hogy a Fejlesztői Lehetőségek/OEM feloldás megengedett,
Meg kellene nézni fastboot módban hogy mit ír ki
Fastboot mod: Kikapcsolód a telefont majd csatlakoztatod az USB-t És egyszerre meg nyomod a Hangerő le és a Bekapcsoló gombot
Ezen opción kikapcsolva FRP Lock zölden
Bekapcsolva pedig FRP unlock pirosan
azért vagyok rá kíváncsi hogy teljesen szűz telefonnál is így működik.
A Telefont bekapcsolódni pedig a Bekapcsoló gomb hosszan nyomásával lehet. -
bubus66
nagyúr
Sziasztok meg jött a készülék most töltőn van
Aki a Telekomtól rendeli a webshopon keresztül az kap hozzá SIM kártyát és egy leírást, hogyan kell aktiválni.
-
bubus66
nagyúr
válasz
Milestone2 #766 üzenetére
Na ná a szép lányok hogyne ismernének!!!!]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mass Effect
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Hobby rádiós topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Yettel topik
- Star Trek
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest