- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
De vissza lehet tenni ha ROM-mal nem menne akkor csak az oemifo.img-t kell meg futtatni és utána jó lesz.
Csak akkor marad RELOCKED, ha kóddal zárod vissza..
(#5158) Balathruin
Igen persze hülyeség tény és való neked van igazad már bocsánat, hogy mertem valamit is szólni, na egyre jobban fogalmazódnak meg bennem a dolgok!!
-
bubus66
nagyúr
válasz
Balathruin #5155 üzenetére
Csak éppen telefonálni nem lehet vele a fényképező se működik, a GPS meg a wifi se, igen ezekkel a hibákkal bevállalható.. De nem akarok bele menni egy vitába aki akarja használja.... Ha csak nézegetni akarja a telefonját, akkor ajánlani tudom mert azon kívül mást nem nagyon lehet vele semmit se csinálni..
-
bubus66
nagyúr
A CM nem ajánlott egy bug halmaz fél napomba tellett visszaállítani eredeti gyári állapotba, (de egy hét múlva szerviz lett vége) valószínű a CM miatt történt, erre igen nagy esély van. (nem az enyém volt)..
Persze mindenki maga dönti el, hogy megéri-e, hogy a bug halmaztól és a TWRP-től esetleg egy könyvnehezék legyen
Volt mikor nem foglakozott vele a szerviz, volt mikor meg vissza dobta, de különben egy kis telepítéssel vissza lehet állítani "Lockedre"
(#5129) ANDROID???
Azt hittem te a gyári böngészőt használod, nálam semmi gond nincs vele tökéletesen működik.
-
bubus66
nagyúr
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #5108 üzenetére
(#5108) ANDROID???
Igazat adok neked de ezzel sajnos együtt kell élni, mit sok más témával ami a szakmai topickba nem lenne való, főleg nem úgy, hogy még van neki saját topickja is. Ezért gondoltam, azt hogy a Logoutomat átköltöztettem az oldalamra, itt meg törlök mindent..
-
bubus66
nagyúr
Én csak betettem, hogy ilyen is van tisztában vagyok a dolgokkal. Én nem biztattam senkit se, hogy csinálja meg, de különben ki próbáltuk a fiammal és meglehet csinálni és nem akad el semmi sem, nem szorul be semmibe se, stb és tökéletesen lehet használni aki megakarja csinálni.
-
bubus66
nagyúr
Egy kis mokolással megoldható 2 SIM+SD kártya használata.
Csak saját felelősségre! A SIM és az SD kártyát is elronthatod!
Mivel dual SIM készülék esetében a második slot csak SIM -et, vagy csak SD kártyát képes egyidőben kezelni, így házilag néhányan nem kockázatmentes módszerrel oldják meg a problémát. Íme egy módszer f.lorand tollából:
1. Fogd a SIM kártyát, egy öngyújtót és egy csipeszt
2. Az öngyújtó fölé kb 1 mp-ig tartsd a SIM-et (ne a chip részt természetesen, hanem a túloldalát)
3. 1 mp alatt pont ellágyul az anyag és a csipesszel könnyen lehúzható a chip
4. Finoman meg kell körömreszelővel reszelni a chip alját, ahol a ragasztóanyag még eláll az egyébként lapos felülettől
5. Finoman meg kell reszelni körömreszelővel az SD kártya azon részét, ahova a SIM-et fel kell rakni (hogy ne álljon ki és beférjen a helyére). Nem szabad túlreszelni, mert ha eléri a felület alatti fém részt, tönkremegy a kártya
6. Kétoldali ragasztóval felragasztjuk és kész, működik a 2 SIM és a kártya is.
7. Ha kell, picit körbereszelgetjük még az egészet körömreszelővel (nekem kicsit kellett)
Így néz ki: -
bubus66
nagyúr
Az SMS-ket a SMS Backup & Restore-vel le lehet menteni és utána bármikor vissza tehető.
Igaz Honor 7 topik de nagyon is ide vág...
Minden frissítés után kell egy factory reset, pláne főverzió váltás után.Persze lehet, hogy úgyan úgy megy egy ideig de előbb vagy utóbb jönni fognak a bugok.
Akkor ne is állj neki frissténi
Nekem meg a B151-ra mikor feltettem az B161 és nem csináltam FR mint a szabadnapos csiga olyan lassú volt, mikor megkapta az FR utána tökéletes lett.
-
bubus66
nagyúr
válasz
petya220 #4994 üzenetére
A TWRP egyik sem használható mindegy kié mert ha vissza van téve a gyári és rá eresztve az OTA akkor lesz belőle tégla. Te használhatód, nem mondta senki de azt, hogy az XDA.n össze mokolt szarokat felrakosgatni sok értelmét nem látom, és azt tapasztalatból mondom. Tegnap egy P8 Lite vette el az időmet a TWRP miatt..
Aki meg felteszi az saját felelősségére, és 99% hogy valami gunbanc lesz előbb vagy utóbb...
-
bubus66
nagyúr
Bootloader nyitva van? TWRP? én elvetném.......
-
bubus66
nagyúr
válasz
Stylerr #4949 üzenetére
Úgy, hogy QSCM-ben a középső Application fülnél kikeresed Gmailt, megnyitod, betallózod hozzá az ikont. Megadsz neki egy másik nevet, mint az eredeti ikoné volt, mert különben visszadobja QSCM, hogy már kint van.
Én (gianone) a gyári téma ikonpakkjából adtam neki egy passzoló kinézetűt. pl. az emailes visszajelzés ikonját. Ez a fenti a képemen jobbra lent van. És így kb. az összes appnak lehet valamit találni a gyári témában, amit amúgy nem használ az ember.de az oldalamon fent van
-
bubus66
nagyúr
válasz
mackoapo11 #4929 üzenetére
Küldtem egy privátot linkel
-
bubus66
nagyúr
válasz
1stVikman #4916 üzenetére
(#4916) 1stVikman
Kiegészítettem még a Frissítési módszerekkel, még!
Más.
A Telenoros P9 Lite tulajokhoz lenne kérdésem, hogy a Telenornál kapható P9 Lite is független, és milyen build számmal rendelkezik? Köszönöm
(#4914) gianone
Rendben köszi
A másikat az az ikon csere-berét le írnád kicsit részletesebben esetleg képekkel, és akkor beteszem a Loguotba
-
bubus66
nagyúr
-
bubus66
nagyúr
válasz
gianone #4896 üzenetére
(#4896) gianone
Így van és akinek új lenne csináltam egy leírást is a QUICKSHORTCUTMAKER használatáról.
-
bubus66
nagyúr
válasz
1stVikman #4888 üzenetére
1stVikman
Itt kell bootloadert nyitni ez nem Sony hanem Huawei. Itt másképpen van mint a Sonynál. Mert custom ROM sincsen........
Azt hogy a Sony-nál mit kellett és mit nem tudom mert volt Sony M2 de hála a jó istennek megszabadultam tőle.
-root csak BL nyitással, és garanciavesztéssel elérhető? IGEN Garancia vesztéssel jár.
A ROOT nincs is stabil rá, meg egy esetleges visszaállásnál könnyen tégla lehet......... Ha esetleg megnézed a Logoutomat ott találsz egy két érdekes dolgot majd..Azt tanácsolom, hogy fogd a Sonyt menj be egy olyan üzletbe, ahol van kirakva P9 Lite és hasonlítsd össze a kettő.
-
bubus66
nagyúr
Majd ha feltelepíted kapcsold be az USB hiba keresést Megtalálod a build számra sokszor rá nyomsz majd kifogja írni, hogy "Most már fejlesztő"
Ha ez megvan telepístsd a HiSuitet, majd ha a HiSuite Települt akkor a Telefonon, húzd le, a sávot és ott lesz kettő gomb "Csak töltés+ És Fájlok erre katt telepíteni fog drivert és már másolhatod is.
Ha ezt meg csinálod akkor meg jelnik amig az USB hibakeresés nincs bekapcsolva nem jeleneik meg.
A Fájlokra katt és utána látni kell
-
bubus66
nagyúr
Mint írtam nem kell készíteni semmilyen biztonsági mentést mert ha kell akkor úgy is csak fastboot módszerrel lehet újra tenni hoz, hogy originált legyen.
a névjegyeken és az sms-ken kívül semmiről nem szoktam mentést csinálni.
Mint mondtam a a windows nem ugyan az mint az android kár összehasonlni a kettőt..
Benne van downgarde..
Itt nincs olyan program ami mindent gyalul..
-
bubus66
nagyúr
Erre gondoltál????
Ez android és nem windows tehát összehasonlítási alapot nem nagyon képez a kettő.
Enélkül nem lehet neki állni semmilyen mokolásnak
Huawei P8 Lite P9 Lite downgrade leírása. ez ha esetleg valamelyik újabb verzióval gond lenne akkor ezen leírás alapján lehet visszaállni.
A telefon elindításának módjai
Huawei P9 Lite (VNS-L21/31) Root-lásáról.
Ezeket olvasgasd el..
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #4857 üzenetére
Ott van alapból.
-
bubus66
nagyúr
De tudsz képernyő mentést is csinálni.
Van olyan, hogy "Képernyőmentés" valamaint a Hangerő Le + Bekapcsológomb együttes nyomás.
A Képről azt lehet meg állapitan hogy egy dual SIM-es VNS-L21C432B130 build számú rom van rajta, de a legfrissebb most a VNS-L21C432B150-VNS-L21C432B160-as ROM.
A B160-asba az EMUI verzió 4.1.1
-
bubus66
nagyúr
Én bementem a T-Pontba és simán cseréltették csak a személyit kellett bemutatni, sőt 2 héten belül 2 is ingyen. A másodiknál még a személyit sem kérték....
Különben meg a Telekom webshopból rendeltem és a csomagba volt SIM kártya is..
De úgy adják a Nanot is a Telekomnál, hogy ki kell törni
-
bubus66
nagyúr
-
bubus66
nagyúr
válasz
1stVikman #4773 üzenetére
(#4773) 1stVikman
Az Android??? Fórumtársat annyival kiegészíteném, hogy a ROOT igen garancia vesztéssel jár de gondolom a Sonynál is úgy volt, (igen persze vissza lehet állítani) ami bizonyos estekben bootlop-ot okoz). Valamint a TWRP felrakása is. ( Viták elkerülése végett volt már olyan hogy unrootolt telefont vissza dobtak)..
A Fényképező arra amire kell nekem meg felelő, ha profi képet akarok akkor viszek magammal fényképezőgépet..
A Rezgő motor jó erős legalább is nekem megfelelő.
Igen van Sony Téma hozzá, de az oldalon kb 6Gb mennyiségben is lehet találni..
Pl ez csak úgy kapásból találtam.. Sony X
A Logoutomba meg meglehet találni a Bootloader nyitás és a frissítési módokat..
A Sony M-től sokkal jobb ez a telefon én csak ajánlani tudom....
-
bubus66
nagyúr
válasz
B******** #4714 üzenetére
Ja rá jöttem mire gondolsz.
De attól még ha te csinálsz vele egy FR simán befogsz tudni lépni az én telefonomba a te accuntoddal
Mert akkor ez ugye eladásnál is gondot jelentene az hogy az eladó csinál egy FR akkor aki megvette az nem tudna belépni? Aki megvásárlója az pedig saját accuntjával lépbe..
-
bubus66
nagyúr
-
bubus66
nagyúr
Na mindegy nem vitázok tovább következtetést levontam, igaz a választ még mindig nem tudom. Mert az egyikben nincs rá szükséged a másikban meg az egekig van magasztalod.
Ha valamire nincs szükségem akkor azt nem használom, mivel valószínű van olyan menüje, hogy "Beállítások" és ott ki lehet kapcsolni... Én meg úgy gondolom, hogy a biztonság az fontos, (ahogy vesszük) mert ez csak addig biztonság, egy esetleges elhagyás, vagy ellopás ellen amíg a hozzáértő nem csinál egy FR onnantól kezedbe lehet ujjlenyomat, dupla kopp bármi, és a biztonságot a kukába lehet dobni. Mert nem fog semmit sem, érni.. Na ezek kivételével nekem szükségem van a biztonságra. És amit lehet ki is használok..
-
bubus66
nagyúr
ρσгτσ
ANDROID 7.0 FRISSÍTÉS A HUAWEI-NÉL – MIRE JÖN, MIRE NEM? ez mennyire lehet igaz???
-
bubus66
nagyúr
válasz
Balathruin #4654 üzenetére
OFF Kirinre???? MNK Himnusza
(#4655) Roxbury
Már most is kivette a dupla koppot helyette az ujjlenyomat olvasó van..
-
bubus66
nagyúr
válasz
Balathruin #4639 üzenetére
Az megint más amit te csináltál... Te nem dualositottál. Ja és nyitva is volt a BL-ed vagy csak gyorsan hamamamama megnézted????
Persze, ha zárt bl rakom vissza akkor nekem is értelmez már mit írtam.
Amit te csináltál meg amit én az köszönő viszonyba sincs legközelebb légyszíves akkor ha tudod, hogy a kettő között mi a külömbség..... köszi
-
bubus66
nagyúr
válasz
Roxbury #4636 üzenetére
És miért kell annyira az OTA? Soha nem telepítettem az OTA-t csak a FULL verziót mindig is, érdekes módon nekem a B161 van fent és a Full OTA-t tettem fel.. Az, hogy senkinek nem jelzett ez nem igaz mert akkor nem lehetne letölteni a frissítés OTA vagy Full változatát. Azt viszont úgy igaz, hogy nálunk még nem jelzett, én azóta használom mióta kinn van.
ρσгτσ
Ma dualositottam egy telefont, és ki próbáltam, hogyha visszaállásnál a B151 vagy a B161 rakom fel akkor is "Locked" lesz-e a bootloader, sajnos, nem lesz lesz az. A fent említett kettőnél csak relocked lesz. De ha a 131- vissza van téve akkor a fenti kettő közül bármelyik fel van rakva már "Phone Locked" felírat jelenik meg..
-
bubus66
nagyúr
-
bubus66
nagyúr
válasz
petati94 #4605 üzenetére
Downgrade-elni egyiket sem lehet a 3. gombossal, de a fastboot módszerrel igen, viszont itt a bootloadert kikel nyitni.
Azt tudom, mert találkoztam vele, de a 160-hoz az nem jó ha a 150 vagy a 120 akarja vissza tenni akkor ahhoz a fastboot mód kell majd csinálok egy leírást abból is
-
bubus66
nagyúr
válasz
online1986 #4602 üzenetére
VNS-L21C432B161 2016/11/10
changelog
Ez a frissítés bemutat egy e-mail nyomtatás funkciót, és optimalizál számos funkciót, és a felhasználói felület megjelenítését.
[Újdonságok] Új e-mail nyomtatás funkció. Új funkció, ahol a slo-mo videókat külön videóként mentheti el.
[Javítások] Hiba javítva, amikor a heti nézet gomb a Naptárban nincs lokalizálva.
[Optimalizációk] Javított Google Duo videohívás élmény. Optimalizált értesítés headset behelyezésekor. Számos alkalmazásikon optimalizálva a főképernyőn. Számos gyorsindító optimalizálva a legördülő menüben. Javított felhasználói felület a névjegyek képernyőn. Optimalizált Huawei Swype beviteli mód. Javított készülékbiztonság a Google biztonsági frissítésekkel.
[Frissítés megjegyzések]
1. Ha problémába ütközne a frissítés során, hívja a Huawei ügyfélszolgálatot, vagy keressen fel egy hivatalos szervizközpontot a segítségért.
2. Ez a frissítés nem törli a személyes adatait, azonban javasoljuk, hogy készítsen mentést minden fontos adatról a frissítés előtt. -
bubus66
nagyúr
válasz
online1986 #4599 üzenetére
(#4602) online1986
Igen van link de ha az emlékeim nem csalnak akkor valakinek írtam, hogy privátba elküldöm.. Ha lassú lenne a letöltés szólj és elküldöm a linket
a changelog-ot is be tettem itt a Fórumba.
-
bubus66
nagyúr
válasz
online1986 #4596 üzenetére
-
bubus66
nagyúr
válasz
tbajusz #4565 üzenetére
A Letöltött zipel nem tudod csak, a kicsomagolt update.app-el
SD kártya
dload/update.app --> SD/dload/update.app)
custom vagy vendor/update.app --> SD/dload/update.app)Belső tárhely.
dload/update.app --> Belsőtárhely/dload/update.app)
custom vagy vendor/update.app --> Belsőtárhely/dload/update.app) -
bubus66
nagyúr
(#4545) ORCA58
Továbbittátok az a sablon szöveg amit a Huawei FB oldalán írnák, Javítják majd talán 2 év múlva, nekem az összes kérésemre sőt a Petícióra ( az LG-nél írtunk petíciót és érdekes módon a következő frissítésbe teljesítve volt) ezt írták és lett belőle valami semmi sz@rnak rá magas ívben.
Sőt a karakterkódolási hibát több mint 2000 Kértük és javítva van? Nincs..
Azért becsületedre váljék, hogy felvállaltad..
-
bubus66
nagyúr
válasz
Roland0224 #4449 üzenetére
Benne van a Téma Összefoglalóba font
-
bubus66
nagyúr
válasz
Balathruin #4425 üzenetére
-
bubus66
nagyúr
válasz
Balathruin #4423 üzenetére
changelog direkt belettem
-
bubus66
nagyúr
Van egy frissítés én feltettem. Magyar Eu verzió
VNS-L21C432B161 2016/11/10
changelog
Ez a frissítés bemutat egy e-mail nyomtatás funkciót, és optimalizál számos funkciót, és a felhasználói felület megjelenítését.
[Újdonságok] Új e-mail nyomtatás funkció. Új funkció, ahol a slo-mo videókat külön videóként mentheti el.
[Javítások] Hiba javítva, amikor a heti nézet gomb a Naptárban nincs lokalizálva.
[Optimalizációk] Javított Google Duo videohívás élmény. Optimalizált értesítés headset behelyezésekor. Számos alkalmazásikon optimalizálva a főképernyőn. Számos gyorsindító optimalizálva a legördülő menüben. Javított felhasználói felület a névjegyek képernyőn. Optimalizált Huawei Swype beviteli mód. Javított készülékbiztonság a Google biztonsági frissítésekkel.
[Frissítés megjegyzések]
1. Ha problémába ütközne a frissítés során, hívja a Huawei ügyfélszolgálatot, vagy keressen fel egy hivatalos szervizközpontot a segítségért.
2. Ez a frissítés nem törli a személyes adatait, azonban javasoljuk, hogy készítsen mentést minden fontos adatról a frissítés előtt. -
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #4417 üzenetére
Tudom, hogy nem azt írtad..
-
bubus66
nagyúr
válasz
_adaml21_ #4409 üzenetére
Telemax a szerviz van róla jó is meg rossz is. (Mondjuk én nem ilyen miatt szoktam a telefon vételkor dönteni)
Android??? nem minden estben rossz a Telemax. Lásd egabi71-et a P8 Litevel egy vodás helyett a Telemax küldött neki vissza egy dualost (Alapból független). Vagy anno én, amint utolag kiderült az enyémet is cserélték, nem csak az alaplapot hanem az egész készüléket.
-
bubus66
nagyúr
-
bubus66
nagyúr
(#4361) Diabo6
Ha rootolom a garis készüléket, akkor gond esetén vissza tudom állítani a gari miatt? köszönöm
Azt nem mondanám, hogy gond nélkül, vissza lehet állítani.. A mokoláshoz nem ez a telefon való. Root meg nem nagyon ajánlott..
Feküdt meg már ROOT mit ilyen készülék, nem is egy.
(#4364) ρσгτσ
Csak az oda vissza oemif.img cserével írja, ki az eredeti gyári állapotot vagy is a "Locked" felíratott.
-
bubus66
nagyúr
-
bubus66
nagyúr
Aki szereti a jó kis rock zenét annak ajánlanám ezt igaz fizetős de megéri..
Gooleplayen érhető el..Külön külön is letölthetők a zeneszámok.
-
bubus66
nagyúr
..
-
bubus66
nagyúr
válasz
online1986 #4285 üzenetére
VNS-L31C900B321
build.prop
# begin build properties
# autogenerated by buildinfo.sh
ro.build.id=NRD90M
ro.build.display.id=NRD90M test-keys
ro.build.version.incremental=eng.jslave.20160924.192325
ro.build.version.sdk=24
ro.build.version.preview_sdk=0
ro.build.version.codename=REL
ro.build.version.all_codenames=REL
ro.build.version.release=7.0
ro.build.version.security_patch=2016-08-05
ro.build.version.base_os=
ro.build.date=Sat Sep 24 19:23:25 CST 2016
ro.build.date.utc=1474716205
ro.build.type=user
ro.build.user=jslave2
ro.build.host=wuhjk0334cna
ro.build.tags=test-keys
ro.build.flavor=generic_a15-user
ro.product.model=generic_a15
ro.product.brand=Huawei
ro.product.name=generic_a15
ro.product.device=generic_a15
ro.product.board=
# ro.product.cpu.abi and ro.product.cpu.abi2 are obsolete,
# use ro.product.cpu.abilist instead.
ro.product.cpu.abi=arm64-v8a
ro.product.cpu.abilist=arm64-v8a,armeabi-v7a,armeabi
ro.product.cpu.abilist32=armeabi-v7a,armeabi
ro.product.cpu.abilist64=arm64-v8a
ro.product.manufacturer=unknown
ro.wifi.channels=
ro.board.platform=
# ro.build.product is obsolete; use ro.product.device
ro.build.product=generic_a15
# Do not try to parse description, fingerprint, or thumbprint
ro.build.description=generic_a15-user 7.0 NRD90M eng.jslave.20160924.192325 test-keys
ro.build.fingerprint=Huawei/generic_a15/generic_a15:7.0/NRD90M/jslave09241923:user/test-keys
ro.build.characteristics=default
# end build properties
# begin huawei emui properties
# autogenerated by build_emui_info.sh
ro.build.hw_emui_api_level=11
# end huawei emui properties
#
# ADDITIONAL_BUILD_PROPERTIES
#
ro.config.ringtone=Ring_Synth_04.ogg
ro.config.notification_sound=pixiedust.ogg
ro.carrier=unknown
ro.setupwizard.require_network=any
ro.setupwizard.mode=OPTIONAL
ro.com.google.gmsversion=7.0_r1
persist.sys.dalvik.vm.lib.2=libart.so
dalvik.vm.isa.arm64.variant=generic
dalvik.vm.isa.arm64.features=default
dalvik.vm.isa.arm.variant=cortex-a15
dalvik.vm.isa.arm.features=default
net.bt.name=Android
dalvik.vm.stack-trace-file=/data/anr/traces.txt
ro.comp.sys_support_vndk=VA7.0-E5.0-B00005
ro.comp.sys_need_sndk=SA7.0-E5.0-B00005
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.01.04. Apple jótállás iSTYLE vásárlás!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest