-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
válasz
Wallenberg #6767 üzenetére
-
bubus66
nagyúr
Igen mehetsz vele mert kártya független..
-
bubus66
nagyúr
válasz
Roxbury #6753 üzenetére
A Részvételi szabályzatba benne van Február 04-ig kell beküldeni az elforduló hibákat, szerintem február vége március elejére várható lesz...
A ROGRAM MENETE
3.1 A Tagok számára a Programhoz a BETA Friendly User Test alkalmazáson keresztül történő
csatlakozást követően, 2017. január 21. napja és 2017. január 25. napja között elérhetővé a béta
szoftverfrissítés oly módon, hogy a Tagok erről rendszerüzenetet kapnak a telefonjukon, amelyre
kattintva le tudják majd tölteni az új szoftververziót készülékükre.
3.2 FIGYELEM! A szoftverfrissítés előtt ajánlott biztonsági mentést készíteni a telefonmemóriáról,
mert a frissítés során minden személyes adat törlődhet a készülékről. A biztonsági mentés
elmulasztásából eredő adatvesztésért a Szervező, illetve a Lebonyolító semminemű felelősséget
nem vállal.
3.3 A Tagok 2017. február 4. napjáig tudják beküldeni beszámolójukat a Szervező részére a BETA
Friendly User Test alkalmazásban található Jelentés aloldalon keresztül.
3.4 A tesztverzió telepítését követően a Tagnak nincs lehetősége a korábbi verzióra való
visszaállásra.
3.5 A Tag a Programba történő jelentkezéssel és részvétellel kifejezetten tudomásul veszi, hogy a
béta szoftverfrissítés egy tesztverzió. A tesztelés során felléphetnek hibák, rendellenességek,
kérjük, ilyen esetben mihamarabb jelezze problémáját a Szervező felé. A Szervező
haladéktalanul megtesz minden szükséges intézkedést annak érdekében, hogy a hiba okát
mielőbb feltárja, illetve megszüntesse. -
bubus66
nagyúr
Itt is lesz ugyan ez volt a P8 Litenél és volt RollBack
Lehet hogy nem a Bétán, pontosan nem emlékszem a de végleges mikor kijött az már azzal volt és RollBacket a végleges ROM-el együtt lehetett letölteni.
Igen jól emlékeztem arra, hogy a végleges verzióval jött a RollBack úgy hogy valószínű itt is úgy lesz..
-
bubus66
nagyúr
Az a titok tartás csak duma azzal nem foglalkoznak mert olyant nem adnak ki csak a kapott béta firmwaret nem lehetett tovább adni mondjuk ezt én sem érettem anno. De az csak szerintem egy sablon szöveg ugyan ez volt a P8 Litenél csak az elején volt más. Küldtem egy privátot ott írtam valamit mert azért az nem publikus ide, de ennyit az ellenőrzésről
-
bubus66
nagyúr
válasz
petati94 #6740 üzenetére
Itt a Tesztet kell leírnod majd ....
(#6741) winben
Nem így van az, teszteltél már? Mert én igen és ott se volt korlátozva a létszám viszont a korlát csak Független telefon és Saját FB fiók.
Részletek és részvételi szabályzat
a P8 Litenél keményen betartatták az itt leírtakat, és ott e-mailban kellett küldeni a hibákat volt egy forma nyomtatvány.. Ja és itt most már kedvezmény van, mert a P8 Litenél csak a dualos volt, itt viszont mind a kettő..
-
bubus66
nagyúr
válasz
petati94 #6738 üzenetére
Szerintem meg ha beléptél minta ahogy Matyi222 írta akkor azzal jelentkeztél is automatikusan, ha van HiCare fiókod, ha nincs akkor kell regisztrálni.
Ha ez is úgy lesz mint a a P8 Lite-é volt anno akkor sok értelmet nem látom, mert ott a tapasztal és beküldött hibák talán 5% lett javítva. Tudom mert anno részt vettem benne.. Reméljük itt nem így lesz, de majd ki derül..
-
bubus66
nagyúr
Akinek Telenoros P9 Lite-je van legyen szíves megnézni mi a build száma..
Én találtam egy ilyet
VNS-L21C128B131
-
bubus66
nagyúr
válasz
petati94 #6677 üzenetére
semit se enged magára tenni
(#6678) Matyi222
jó lenne ha ehhez nem társítanál mert én voltam aki ellenezte.. Köszi
Gondolom, én tőlem biztos nem olvastál semmit se...
Szerintem senki sem állította, hogy eredeti, az itt terjengését meg ti kezdtétek, ugyanis én is a leírásban találkoztam vele először.
-
-
bubus66
nagyúr
Ez alapján meg tudod csinálni. Én teszteltem és működött.
Ha esetleg nem menne a bootloader nyitó kód lekérése keres meg lekérem neked..
-
bubus66
nagyúr
válasz
dragonn1226 #6603 üzenetére
Ha már válaszolsz valakinek akkor annak a hsz számát írd oda amire válaszolni szerettél volna. Hogy ne kellejen keresgetni, hogy miről is van szó..
-
bubus66
nagyúr
A 7 bites optimalizálás van a függetlennél meg a szolgáltatósnál is. Semmi köze, hozzá, hogy dual SIM vagy Singele SIM. Van olyan készülék ahol "Karakterkódolás" néven van benne.
A Huewei ezen része hibás. Mivel van jó pár ékezet amit nem jelenit meg, se a küldő félnél se annál aki kapja..
Ezért ajánlott az olyen billentyűzet amelyik tud balra dőlő ékezettet is.
-
bubus66
nagyúr
válasz
Balathruin #6405 üzenetére
Igen de mennyivel egyszerűbb gépen meg csinálni.... A telefonon nem használok TC mert az amit én használok nincs telefonos változata, a sima TC egy nagy F...
-
bubus66
nagyúr
válasz
keshudioo #6402 üzenetére
Ami benne vannak azokat ki kell szedni a hwt-ból és már meg is nyitja a TC
A jobb oldali képen látod a hwt rá kattintasz a TC-ben megnyitja, úgy néz ki mint a baloldala a képnek..
Azokat, hogy szerkeszteni tud ki kell másolni és úgy tudod akkor a TC-vel megnyitni.
Ha megszerkesztetted visszamásold és bezárod majd mehet a telefonodra
-
bubus66
nagyúr
válasz
eladogeppc #6342 üzenetére
Szerintem nyugodtan egyszer már úgy is elakartad cserélni.. Akkor ezt az alkalmat most ki ne hagyd..
-
bubus66
nagyúr
válasz
okoska74 #6318 üzenetére
Lényegében nem kell bootloadert nyitni, és fastboot módszerrel feltenni, mert a RollBack update.app-ját be kell másolni a dload mappába, majd telepíteni, utána a meg már szintem a dload mappából lehet vissza felé menni. Az esetek 98%-ban csak Függetlenen működik, és külön van a dualoshoz és külön a singlehez.. A szolgáltatóson nem működik..
Az is előfordulhat, (mint anno a P8 Lite-nél) hogy csak egy bizonyos build számút lehet majd feltenni, de az a letöltött zip-ben lesz egy leírás, és abban benne szokott lenni.
-
bubus66
nagyúr
válasz
petya220 #6310 üzenetére
A gyári OTA (a Full is) nem dload mappába töltődik le, ezért ez szerintem ez valami mokolt firmware..
Ebben biztos, hogy nincs RollBack de mint mondtam a P9 Betaja előtt már kinn volt a RollBack ehhez meg semmi. A RollBack általában letölhetö a Huawei hivatalos oldaláról Tehát ameddig az nincs addig szerintem ez csak egy mokolt valami.
gianone
Így van és nem is hiszem, hogy az a a huawei hivatalos szerveréről szedi le...
Ha jól emlékszem akkor a P8 Litenél is a B525-tel egy időben jött ki a RollBack
-
bubus66
nagyúr
válasz
ananaszmamut #6289 üzenetére
-
bubus66
nagyúr
válasz
ananaszmamut #6285 üzenetére
A P9 Lite ezért jobb mint a P8 Lite minden téren.. A P8 litenél se volt különösebb gond a 4G-vel...
-
bubus66
nagyúr
válasz
david199801 #6232 üzenetére
-
bubus66
nagyúr
válasz
Zolee72 #6161 üzenetére
Szia
Én nem olvasom, sehol hogy neked valaki is meg tiltotta volna, hogy apk-t telepíts, amit petya220 linkelt az is egy megoldás, és mindenki azt használja. De ha neked jobb az apk-ás telepítés nyugodtan használd..
Akkor letöltöd a playről különben az is onnan való ami a Logoutba van.
Ebbe a telefonba így van másikba másképpen.. De nem csak ebben van így hanem a P8-9-ben a P8-P9 Lite-ben is.
-
bubus66
nagyúr
válasz
eladogeppc #6148 üzenetére
Mivel a videót általában kamerával szoktam felvenni így nem tudok mondani semmit sem
-
bubus66
nagyúr
válasz
eladogeppc #6145 üzenetére
Már meg bocsás de nem kell kunyermálni semmit sem csak olvasni kellene, meg a keresőt használni.....
Itt benne van és le is lehet tölteni.....
Nem tudsz visszaállni a gyári/alap betűtípusra?
Használd (Érdekes modón lelehet tölteni) ezt, és megint a régi betűtípus lesz.Mivel nincsen benne giroszkop ezért biztos, nem fog elfordulni.....
-
bubus66
nagyúr
válasz
bubus66 #6136 üzenetére
Bocs csak felületessen olvastam ezért az előbbi Huawei azonosító része tárgy talan
Huawei azonosító lett regisztrálva nekik külön külön.
Akkor pedig el kellene fogadni, ha belépsz először a Téma alkalmazásba akkor feldob egy ablakot elfogadtad?
Nem kell a belső tárhelyre tenni Témákat mehet az SD kártyára is HwThemes mappába
-
bubus66
nagyúr
válasz
barrasz #6097 üzenetére
Igen használható, mivel a szolgáltatós, mind single SIM-es de csak szoftveresen van butítva ezért dualositható. Amiről találsz leírást a Téma Összefoglalóba.
Minden szolgáltatós SINGLE SIM-es..
(#6102) petya220
Olvastam.. Én elhiszem de láttam a való tényét és nem az de te nyugodtan hiheted azt mint mondtam a 7.0-val egy időben fog kijönni egy RollBack még a bétákhoz is van és azt nem TWRP-vel kell fel tenni..
-
bubus66
nagyúr
válasz
petya220 #6089 üzenetére
Ezt most nem értem, különben....
Forrás: B336
Firmware Details :-
Android Version :- Marshmallow v6.0
UI Version :- Emotion UI 4.1.1
Firmware Versions :- B336
Huawei P9 Lite :- VNS-L21
Release Date :- 12.Dec.2016
Firmware :- VNS-L21C432B336
Status :- Official
Region :- Europe
Size :- 1.28 GB -
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #6068 üzenetére
Igen de vigyázz mert lefog tiltani.... Itt jön elő, azt, hogy könnyebb egy regényt leírni mint a keresőt használni..
-
bubus66
nagyúr
Mindekinek
-
bubus66
nagyúr
válasz
Balathruin #6060 üzenetére
Miért nekem írod én csak azt írtam, amit a petya220 írt.
Neked baromira egyszerű másnak nem. És az nagyon messze van akármilyen stokc romtól..
Különben én meg tudom, hogy hogyan lehet visszatenni.. Csak a mokolos korból kinőttem.
-
bubus66
nagyúr
A petya220 ezt írta a Loguotjába ha neki nehéz volt a visszaállás akkor szerintem más ne is kisérletezen vele.
Minden működik, de hivatalosan még nincs kint a rom.
NEM AJÁNLOM! Nehéz a visszaállás róla MM-re :c tapasztalat.
Én is kacsingattam féle, de hogyan lehet az stock rom amit TWRP-vel kell feltenni.....
Tudok várni akár 2 hónapot is még kijön a stock.. sőt ha nem lesz RollBack akkor addig fel sem fogom tenni..
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #6033 üzenetére
Android??? Ez nem személyeskedés, hanem tények. amit a gianone leírt. A kérdésre normálisan meglett válaszolva, azt meg nagyon sajnáljuk ha sérti az user egoját... Letilthatja ha nem akarja olvasni a hozzászólásait, és akkor nem lesz személyeskedés...
Igazat adok, hogy utána kellene nézni és ha meg bizonyosodott róla akkor írja le. Én nem restelltem utána járni a mall.hu-nál a garancia kérdésnek.. Csak azért, hogy esetleg a fórumtárs aki onnan rendelte nehogy belefusson egy sarki GSM garanciába. Meg is köszönte a fórumtárs..
Viszont neked is igazad van, de ezekbe a hozzászólásokba semmilyen személyeskedés nincsen.
-
bubus66
nagyúr
válasz
petarda92 #6007 üzenetére
Igen mivel máshova nem tudod vinni garanciális, javításba így csak Telemaxhoz de amint látod leírtak, a Mall.hu-tól....
De különben le lett már írva csak egy kicsit kellett volna vissza olvasnod....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged