- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
sepyi
aktív tag
-
sepyi
aktív tag
A helyedben azonnal legyalulnék minden adatot a telefonról, a recoveryben csinálnék egy full hard resetet. Hogy kerek legyen a világ, ha van memoria kártya, számítógépen teljes törlés és utána a telefonnal megformáznám. De hogy biztos lehessek a dologban az összes fontos jelszavamat lecserélném.
-
sepyi
aktív tag
válasz
SzaboZE #2776 üzenetére
Rossz helyre címezted. Én nem panaszkodtam a telefora. Azt mondtam h. autópályán tűző napsütésben melegedett. Ez tény. Simán túlélte. Mi az h. nem erre való? Hol van az leírva a használati utasítáyban, h meleg időben nem lehet csak fél órát használni a gps-t. Jah! Azért arra a készülékre kíváncsi lennék amelyik 50 fokos környezeti hőmérsékleten hideg marad. A waytek x820 navigációm nem tud ilyet,pedig céleszköz.
-
-
sepyi
aktív tag
Próbáld meg 4-5 órán keresztül a délutáni tűző napon használni autópályán és mindjárt lesz fogalmad a melegedésről. És még csak töltőn sem volt. Viszont még úgy is tökéletesen működik minden bekapcsolt extrával a primo. Ha nem jó a térkép használj Sygic-et. Az szép és tomtom térképet használ.Viszont az ingyenes verzió hiján van az extráknak.Ébresztéssel nem volt soha gondom.
U.i. Sőt a bejövő hívás is ugyanazt használja és ez így van jól. Nem hallanád egymástól a hangokat. minden szólna egyszerre. nekem nem tetszene. -
sepyi
aktív tag
válasz
Arpi575 #2362 üzenetére
Ha az ár a lényeg, akkor az Asus. Ha nem akkor...Az Asusnak egyedül a kamerája jobb. Snapdragon 410 kontra kirin 620. Kijelző felbontása a huaweinek jobb. Kijelzőidő jobb. Ebben van újjlenyomatos feloldás és nfc is. Ha fontos a mobiltárca és szerintem az a jövő akkor ez. Úgy hirtelen ennyi.
-
sepyi
aktív tag
Hát a p9 lite-ról sem írnak semmi jót a kamera szempontból, ettől függetlenül lehet vele jó képeket csinálni. Elég szubjektív a dolog. Én úgy gondolom inkább ok keresés, hogy miért ne vegyem meg. És ez vonatkozik minden tipusra nem csak erre. Engem is bosszantanak bizonyos dolgok ebben a telefonban, de csak ezért nem veszek másikat. Főleg annak tudatában, hogy ezek a dolgok a használat során derültek ki. Mondok mindjárt egy példát is. Halálosan bosszant, hogy a híváslistában nem látszik a telefonszám. Most akkor kűldjem vissza garanciába? Ez egy jó telefon. A kamerája közepes. Az ára is.
-
sepyi
aktív tag
válasz
OldMike #1985 üzenetére
Ugyan nem nekem írtad, de azért válaszolok. A két dolognak semmi köze egymáshoz. A telefonkezelőben az optimalizálás tulajdonképp egy task killer. A háttérben futó energiaigényes alkalmazásokat zárja be ha éppen nincs rá szükség. A romfrissítés után az alkalmazások frissítése pedig a system appok újraírása a dalvic-ba. Ne kelljen a procesornak számolni minden alkalmazás futtatását a java környezetben. Ezért egy gyorsítóban előre deffiniálva vannak az alkalmazások paraméterei. Rom frissítéskor változnak ezek a paraméterek optimalizálni kell. Aki telepített már cyanogen romot találkozott már ezzel.
-
sepyi
aktív tag
Nálunk két készülék közül az egyik újraindult a másik nem a rendszer optimalizálás után. Azonos beállításokkal.
Két nap után annyi változást tapasztaltam, hogy a szolgáltató térerő jelzése stabil. Eddig egy helyben állva is volt hogy négyesről egyesre váltott és ezzel arányosan romlott a beszéd minőség is. Most ez megszűnt. -
sepyi
aktív tag
Lejárt sajnos az időm, de ez már jó link. 5.00-tól érdekes. [link]
-
sepyi
aktív tag
Porterocka: itt az xda: [link] Mindig relocked lesz. Tehát megkövetem magam. Nem tudom honnan vette a srác amit írt. Bocsi nem rakja be rendesenhttp://forum.xda-developers.com/p9/how-to/guide-unlock-bootloader-twrp-root-t3405701/page5
-
sepyi
aktív tag
válasz
batai15 #1377 üzenetére
Hogy hülyeség vagy nem azt eldönti az utókor. Tény ha a belső sd van kijelölve akkor látja a kártyát, de nem telepít rá csak másolni tudsz oda. Ha az sd a telepítési hely akkor nem látja a belső tárhelyet de minden az sd re települ. Nota bene az sd a belső tárbely. Nálam mondom és nekem ez így tökéletes. Ugyanis nálam egy FR nem gond minden mondom minden a kártyán van.[link]
-
sepyi
aktív tag
válasz
jézusom #1373 üzenetére
De csinál az sd re. Meg kell nézni a kamera beállításokat. Ilyenkor automatikusan át kellene állni a telepítési helynek de ki tudja. Ugyanis ha a kamera belső tárhelyen van, akkor nem tud hova menteni, mert számára nem létezik a meghajtó. Legalábbis nálam így van, de én eleve így indítottam a telefont. Nem került semmi a belső tárhelyre.
-
sepyi
aktív tag
válasz
jézusom #1359 üzenetére
Lehet h. rosszul értelmezem a dolgot, de úgy tűnik ezen a telefonon. hogy ha az sd kártyát jelölöd ki telepítési helynek, akkor azt csatolja fel belső tárhelyként. Én konkrétan nem látom a belső tárhelyet egyetlen filekezelővel sem. Csak a system mappákat, de a tárhelyet nem. És ez így van jól.
-
sepyi
aktív tag
válasz
#86973952 #1326 üzenetére
Most értem haza. Megpróbálom összefoglalni. A topik elején világos, hogy kérni kell kódot a bootloader nyitáshoz. u.a. mint amit bubus66 is leírt. Aztán alatta vannak a linkek a TWRP letöltéshez, az SU zip és a minimal Adb linkjei. De a root annyira nem is érdekes, mert úgyis lesz rá valami egyszerűbb megoldás. Gondolom nem akar senki kockáztatni, mert ahogy a p8 lite topikot figyeltem a TWRP okozott galibát. A lényeg h. a felhasználó azt állította, hogy a TWRP által csinált mentést visszarakta és zárta a bootloadart. Mindezt múlt időben. Erre jött a kérdés, hogy frissíthető lesz-e a telefon. Arról nincs szó, h a gyári reco hogy kerül vissza.Ezek után hivatkozott az XDA-ra. Ennyi a történet.
jézusom: telepítési helynek az SD van kijelölve?
-
sepyi
aktív tag
-
sepyi
aktív tag
válasz
#86973952 #1314 üzenetére
Jut eszembe. A múltkor írtad, h utána nézel vissza lehet-e zárni a bootloadert? Nos olyan információt olvastam, h van rá root metódus. TWRP-vel minimal adb-vel. De nem ez a fontos, hanem hogy a root lefutásakor csinál a gyári firmware-ról egy mentést, és visszaflashelve a root is eltűnik (ez mondjuk evidens) de a bootloader locked lesz. Elvileg az info az xda-ról van, bár én máshol olvadtam.
-
sepyi
aktív tag
Szép Napot!
Van aki számára ez természetes, és van akinek újdonság ez a megoldás. Nem mindenki szeret a kábelekkel bíbelődni Hi suitet telepíteni. Tehát egy megoldás a file átvitelre a számítógép és telefon között vezeték nélkül.A marketből letöltöd a Wifi File Transfer alkalmazást és telepíted.
Kék buborékban kiírja az Ip címed és a portot.
A számítógépen megnyitod a file kezelőt.
Jobb gomb az Ez a gép menüpontra, majd a hálózati hely hozzáadásra.
Tovább,tovább.
Az ablakba beírod a telefonon kék buborékban megjelenő ftp://xxx(ami nálad van)szöveget.
Tovább,tovább. Ide beírod milyen néven szeretnéd látni a telefonodat a számítógépen,majd tovább és befejezés. Innentől vezeték nélkül tudsz filokat mozgatni a telefon és a számítógép között.Total commander hálózat/ftp kapcsolódás menü alatt ugyanez elvégezhető.
-
sepyi
aktív tag
Szép Napot!
Tegnap vásároltunk a párommal ilyen készülékeket. Bild:b120 Mivel Acer z630-ról jöttem, sim csere a vodánál.10 perc múlva jött egy sms, hogy kedves ügyfelünk készüléked hálózati beállításait frissítettük, ha problémát tapasztalsz indítsd újra a készüléket.Tehát nem biztos, h. a régebbi rom volt az oka a voda kártyák problémájának. Hozzátenném h. a kártyát először az acerbe tettem bele. Az sms akkor jött, amikor átraktam a p9 lite-ba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dark Souls sorozat
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- GTA VI
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Futás, futópályák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A Tesla és a Google volt mérnökei AI által írt szövegek után kutatnak
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest