Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Átcímkézett TCL modellekkel nyit az Alcatel
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Yettel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Landsmann
addikt
Azt gyanítom, újabb átverés módszer van terjedőben. December 15-én kora reggel értesítés jött a Whatsapp regisztrációs kódot tartalmazva. Rá egy percre csörgött a telefon, amikor is egy automata elkezdte bediktálni a kódot. Először én is véletlennek gondoltam, hogy valaki éppen regisztrált a szolgáltatásra, de elírta a telefonszámot. Csakhogy az egyik topicból kiderült, nem egyedi az eset, szintén december 15-én másnak is volt ugyanilyen tapasztalata, sőt a szolgáltatásban a saját telefonszáma mellett egy idegen személy képét látta. Nekem is és másoknak is a telekomos számra jött a regisztrációs kód.
Ma folytatódott a történet. De most egy yetteles számra jött, ezúttal Viber regisztrációról kód és telefonhívás. Ezt a telefonhívást felvettem, de nem hallgattam bele, mert azt gondoltam, a szokásos külföldi számról való hívás csalás történik, hogy a hívott majd visszahívja és tetemes telefonköltséget csinálnak. Ha van időm, ezeket a hívásokat fogadom, had legyen egy kis költségük a csalóknak. Szóvala a lényeg, egyik szolgáltatásra sem regisztráltam. Gyanítom a cél az, hogy az üzenetben küldött linkre kattintva aktiválódik a szolgáltatás, amihez az én számomat társítják, így az én telefonszámommal akarnak csalásokat elkövetni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lépj egy szintet felfelé gamingben! Kamatmentes rèszletre is!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest