- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
-
Mobilarena
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
daninet
veterán
ezt el kell hinned nekik mert nem írja a dobozon, de az első bekapcsolásnál kiderül. Az én telefonom pl L19C185B162
L19 a két sim kártyás, C185 a régió (ez speciel közel kelet - india) és a B162 a rom aktuális verziója.
Nem tudom az európainak mi pontosan a száma, de az oldalukon írja, hogy 36hó gari van, szóval ha nem vernek át akkor európai lesz amihez aktiválhatod a plusz 1 év garit.ez egy nagyobb múltú bolt nem ilyen sarki dolog, mobilarénának is ők adják pl a telefonokat. Felhívod őket biztosan megmondják.
-
daninet
veterán
ez a feher szinu
talan feheret rendelnek a szolgaltatok de aranyat vagy rozsaszint biztos nem... szolgaltatoi weboldalon nezd meg mik az elerheto szinek. De ha csak nincs valami hihetetlen kedvezmenyed, vagy rakenyszerulsz a reszletfizetesre inkabb vedd meg fuggetlenul valami rendes aruhazban (speedshop, edigital stb)
-
daninet
veterán
szurke/fekete, arany, feher, rozsaszin
nem tudom milyen videot emlitesz, de ha ettol eltero akkor valami tok van rajtaenyem a tobbseghez hasonloan szurke
-
törölt tag
Nekem kb. 10 fiókot szinkronizál a telefon. Ebben van céges, gmail és yahoo is. Utóbbit a Flickr miatt használom, ami szintén kifogástalanul működik. Exchange fiókot is kezel az alap gmail app.
Viszont ez a naptár szinkron fogós kérdés. Onedrive meg Microsoft Exchange fiók kezelő külön is van, de hogy mennyire mélyen szinkronizál azt nem tudom. Egyiket sem használom. (naptár miatt írom)
-
törölt tag
Én nem szeretem az ilyen kis boltokat, de vannak köztük megbízhatók. Puremobile viszont elég sokat költ reklámra, pl. rádióban is, ami nem kis pénz. Viszont ahol eleve túl alacsonyak az árak, ott lehet valami turpiszság.
ORCA58:
Huawei -nél 6 -os droid óta nem lehet (szerk. máshol már régebb óta), de részben áthelyezhető a legtöbb app. Pl. nagy játékok.Az a márka van kisebbségben, ahol lehet. Pl. HTC.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest