- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mgaben
senior tag
válasz
Gstyler #23859 üzenetére
Nekünk is volt szervizben GPS miatt a telo. Olyan dolgokat produkált, hogy 1-2 km-re ugrált a jel, szántóföldre, stb. Nem talált jelet meg ilyenek. A miénk nem telemaxos volt, mert rakerdeztunk. Az asszonyek cegcsoportjahoz tartoznak. A miénk valami albán származású imei-vel rendelkezik. No de a lényeg, hogy cc 1 hónap után kaptuk vissza a telot és azt írták, hogy valami szoftvert javítottak. Biztos nem romot, mert az ugyanaz volt. Az asszonynak viszont eszébe jutott, hogy valami epromba is van valami beegetett szoftver és úgy néz ki a GPS modulok is rendelkezhetnek ilyen eprom-al. Szóval lehet ott buhealtak nekünk. Lehet jó nagy baromság amit írtam, mi is csak talalgattunk, de hátha van itt hozzaerto és majd mondja, hogy lehetséges e vagy hülyeséget írtam. Mindegy, azóta viszont rendesen megy a GPS.
Más. Melegszik néha a teloja elég rendesen, nekem a Mix 2 tokban nem ilyen meleg. Ez lehet akku probléma?
-
z.z
csendes tag
válasz
Gstyler #23859 üzenetére
Nekem kb. két hete kezdett el sz.rakodni a GPS (L19, szintén B386), rohadt lassan talált jelet (5-10 perc bekapcsolt nettel!) és sík terepen rakott a búzaföld közepére az úttesttől 20-50 m-re. Erős a gyanúm, hogy a gugli kavart be valamivel, mert pont előtte jött valami frissítés Android System WebView-ra. (Úgy emlékszem, hogy tavasszal volt már egy hasonló ügy.) Aztán valamikor a múlt héten jött egy újabb frissítés ugyanerre. Ez utóbbi óta nálam jól működik ismét ... (kopp, kopp, kopp)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Nintendo Switch 2
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mini-ITX
- Google Pixel topik
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- OLED TV topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest