- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 55 - bemelegítő kör
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pepetech
őstag
válasz
Cassio1987 #1073 üzenetére
Aki nem tud róla nem is veszi észre. Kikapcsolt kijelzönél megy egy csík keresztbe. De ha maszatos a kijelző nem is lehet észrevenni
. Mindig a zsebembe van a telefon és építőiparban tevékenykedem így mozgásban vagyok egész nap. Így fordulhatott elő. Lehet hogy valami nehezet pont a telefonon pihentettem meg.
-
pepetech
őstag
Jelentem meghajlott a telefon munka közben a zsebemben
nem sokat max 1mm de a kijelzőn ha etősen bézem látni a csíkot
. De mindrn működik. Hamarosan használni fogom a biztosításomat.
-
pepetech
őstag
válasz
#76385920 #1035 üzenetére
Én német-magyar távon használom durván 1100 km. Bármit inditok el melegedni fog
. De ilyenkor nem fogod mert van telefontarto a kocsiban ugyebár
. Plusz a zene is rola szól ilyenkor és még a nap is rásüt ja és folyton a szivargyujtóba van a töltője nehogy lemerüljön
. Szóval mire megteszem a távot simán lehetne merülő forraló de sajna nem vízálló
-
pepetech
őstag
válasz
gmatyi88 #1028 üzenetére
Kamerája nagyon szép fotókat csinál. S6e bugos én soha többet samsungot. Nem optimalizálnak szart sem. Azért szidják sokan az andtoidot mert samsungot vesznek. Huawei 1x volt eddig kikapcsolva nekem amikor kicseréltem a simkártyát magyarról németre. Aksija is jó 50-60%-on van munkanap végén ha nem nyulkapiszka még több. Persze a játék hamar megöli de melyiket nem?
feleségemnek p8lite van és ő is note 4-ről váltott rá. Teljesen meg vagyunk elégedve a huawei-el
-
pepetech
őstag
válasz
gmatyi88 #1026 üzenetére
G2 snapdragon 800 ami kb 35 ezret tud pontszámban ez a 64bites meg tudja az 50ezret. A 3 gb ramból 2 simán szabad. A g2 2gb ram és a rendszer eleszik simán 1,5-öt belöle. A grafikus teljesitménye mondhatni ugyan olyan mint az s800-é nem tudom milyen andreno van benne. Szóval játszani lehet rajta nyugodtan hétköznapokon pedig simán aláz a telefon. Én Note 4-től tértem át. Visszalépésnek gondoltam de köröket ver a note 4-re. Noton egy real racing nem birt akadás nélkül futni. Annyira optimalizálatlan fosh volt. Én csak jót tudok mondani rá. Igaz építőiparban dolgozok és mát sikerült a hátlapi üveget megrepesztenem
. De biztosítás van rá szóval nem idegeskedek.
-
pepetech
őstag
válasz
Tav-Csoves #999 üzenetére
S3-tól 1000x jobb szemmi negatívum ahoz képest
-
pepetech
őstag
Hát nekem csak azok vannak kint amiket használok. Pl a sok google+ marhaság elfér a menüben is. Ami meg kell azt rögtön elérem 1 kattintásból mert még mappát sem kell használnom.
Illetve zen ui segítségével még az újjammal sem kell csimpaszkodni hogy lehúzzam az értesitési sávot mert a kijelzö közepén is elég egy lefele mozdulatot tennem és történik a csoda
-
pepetech
őstag
válasz
Dwayne Hicks #838 üzenetére
Bütyökkel 2x rákoppinzok a kijelzőre
-
pepetech
őstag
Na megjöt az átlátszó szilikon tokom is az üveg fóliával 8 euro volt a csomag és nagyon jó az üvegvis tökéletesen passzol 9H-s.
Felrakni könnyebb mint a sima fóliát.
-
pepetech
őstag
Vettem tokot ma megérkezett. Isten császár nagyon, szép és jó kézben tartani és nem növeli meg nagyon a méretét.
[link] -
pepetech
őstag
Mondjuk igen emui az elsők között volt hogy leváltsam
. Most a zenfonok launchere van rajta az original asus féle apk
. Hiba mentesen fut sőtt több gyári asus appot is beszereztem nagy nehezen
. Már csak a billentyűzete kellene de sajna amit eddig szereztem az nem futott
-
pepetech
őstag
válasz
ctvagyok #713 üzenetére
Az aksi csere nem para megcsinálják bárhol ha garis akkor oda ha 1 év eltelt akkor is oda vidd ahol garis de az aksit ki kell fizesd. régóta vannak ilyen telefonok pl ott az apple szóval ez miatt ne aggódj egy percet sem. és hidd el elég sok p8 kelt már el csak nem fórumoznak. ne hezitálj, meg bánod. azt vedd amibe bele szerettél
.
p8 is gyönyörüt fotóz eddig mindenki el volt ájulva tőle -
pepetech
őstag
válasz
ctvagyok #709 üzenetére
G4 jól optimalizált telefon viszont a p8 nagyon prémium feelinget ad. Eddig minden telefonom tokba volt bugyulálva erre inkább biztosítást kötöttem annyira szép és jó kézben tartani. Ha komoly játékokat tolsz pl real racing 3 meg társai akkor g4 viszont ha egy jó telefont akarsz akkor p8
. Nagyon elfogult lettem. Érdekes nálam a g4 2x is kiesett a kosárból note 4 vásárlásakor még a g4 illetve htc m9-en agyaltam. Note 4 lett. 3 hónap múlva 80 ezer forintot elbukva eladtam hogy vegyek egy p8-at
. Ha ez segített a döntésben akkor nincs mit
. Bár LG-t nem ismerem de sokan dicsérik. De akkor is p8
. Egyébként most vagyok 22%-on kb negyed órára felraktam tölteni mert 6%-on volt. Persze használat függő de nekem eddig minden telefonom este töltőre kellett tenni
. Kivéve a padfonjaimat mert azokat este bedokkoltam a tabletbe ami feltöltötte reggelre és közben este még szörfölhettem
-
pepetech
őstag
Fuuu de megharagudtam a tok-shop.hu-ra... Rendeltem edzett üveget meg gyári huawei tokot kiírták hogy 1-2 nap mire beszerzik +1 nap mire kijön na ez 3 nap mivel vasárnap este adtam le a rendelést erre ma benyögik, hogy jövőhéten kapom csak meg. Örülök mert vasárnap megyek németbe de nem baj majd kint ebayezek dolgokat
-
pepetech
őstag
Nálam akkuval semmi gond bár wifi nem megy nekem mert van 5 gb mobilnetem így szükség nincs rá ha be is kapcsolom úgy csinálom hogy ha a kijelzőt kikapcsolom akkor a wifi nem megy. A névjegyzék nekem az elöző tomnál sem ment a frissítés sem javított rajta.
-
pepetech
őstag
válasz
Cassio1987 #686 üzenetére
Az oldalsó gombal mi a baj?
-
pepetech
őstag
-
pepetech
őstag
Gyerekek! Dupla érintéses ébresztés elérhető frissítés után
-
pepetech
őstag
válasz
ahoysnot84 #660 üzenetére
#647-es komment alatt található a frissítés. A szolgáltató itt mindegy mivel a készülék gyárilag független bárhol is veszed.
-
pepetech
őstag
Tudom nem piactér de felteszem a kérdést. Feleségem is szeretne egy P8-at cserébe adna egy független fehér samsung galaxy note 4-et. Persze fehér p8 érdekelné őt
.
-
pepetech
őstag
Touchplis fóliát honnan lehet venni és mennyiért?
-
pepetech
őstag
Kedves mindenki! Hogy a vérbe tudnám kiiktatni a nagy fogyasztású programok üzenetet?
-
pepetech
őstag
Üennyire lakjam be a telefont?csak azért érdekel mert ha jövőhéten jön egy 5.1 frissítés akkor gyalulhatok le mindent
-
pepetech
őstag
válasz
Newlachka #625 üzenetére
Én asus padfone függő vagyok de most a padfone s nagyon rossz lett és semmi újítást nem hozott magával. Ezért is döntöttem a huawei (hogy mondjuk ki? Hüvej?) Mellett. Lehet gyengébb a hardvere de a samsung annyira optimalizálatlan hogy az röhely. 5-6 másodperceket várni az alkalmazás váltóra
. Itt meg minden pöc röf ja és a 3gb ramból ott épp hogy 900 mb van szabadon itt 1,9
ez vicc
ja és még szebb is
na szerintem már csak önmagam ismétlem
.
-
pepetech
őstag
Hát imádom
. Nagyon smooth vagy hogy szokták mondani
. Gyönyörű és gyors. Ki merem jelentrni, hogy gyorsabb a note 4-től! Aksi egyenlőre gyengébb de nem volt perc hogy ne nyomkodjam
. Nem tudok belekötni sehol sem
. Vegyen mindenki huaweit
-
pepetech
őstag
Sziasztok!
Peti vagyok.
Már 2 hete utálom az első szamsungomat!
(Taps vihaaaar!!!)
Holnap váltok note 4-ről p8-ra mert jobb ettől a f#stalicskától. Remélem hosszútávú kapcsolatunk lesz
. Bár eddig a max 11 hónap volt
. Na majd holnap még írok az első benyomásokról
.
Addig is pacsi a zacsitokra!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest