- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamás88
őstag
válasz
nsrking #18934 üzenetére
Nem tudom, hogy megoldódott-e már, de ha nem akkor ezt kipróbálhatod.
Egyszer volt egy hasonló esett, de akkor az történt, hogy az unokatestvérek nagyon lemerítették a telefont (szerencsére nem az enyémet, mert azt nem adom oda nekik), így se bekapcsolni, sem tölteni nem lehetett. Erre azt csináltam, hogy fogtam, rádugtam a töltőt, majd a bekapcsológombot folyamatosan nyomtam úgy kb. 10-15 percig (jól olvasod). Ekkor kis megszakításokkal de rezegni fog, ne foglalkozz vele csak csináld tovább, mivel a rezgés kevesebb energiát eszik, mint a képernyő. Majd utána lehet próbálkozni a bekapcsolással. Ha már egy kicsivel tovább megy, de ugyanazt csinálja, akkor már jó úton vagy, és csak ugyanazt kell csinálnod, amit eddig. -
nsrking
senior tag
-
bubus66
nagyúr
válasz
nsrking #6070 üzenetére
Próbáld meg ezt előbb és utána csatlakoztasd az USB kábelt. Én is Win 10-et használok és tudom használni minden opcióban az USB-t meg a HiSuite is tökéletesen működik, a HiSuitet is telepítsd.
(#6072) Tamás88
Köszönöm.
Nem a telefonon, hanem a Windowson, mert ugyanis normális munkahelyeken a dolgozók felhasználóként tevékenykednek, és bizony ebben az esetben semmit sem telepíthetnek a gépre (bár nem írta, hogy rendszergazda, vagy felhasználó)
Jogos igazad van nem is figyeltem, hogy munkahelyi..
-
Tamás88
őstag
válasz
nsrking #6070 üzenetére
Eszközkezelőben van felkiáltójeles eszköz, mikor bedugod a telefont az USB-re? Mert pár napja nekem is volt, aztán egy telefonos újraindítás segített.
(#6065) Gstyler
Szerintem most semmi kivetni való nem volt a stílusában.(#6030) bubus66
Nem a telefonon, hanem a Windowson, mert ugyanis normális munkahelyeken a dolgozók felhasználóként tevékenykednek, és bizony ebben az esetben semmit sem telepíthetnek a gépre (bár nem írta, hogy rendszergazda, vagy felhasználó).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Gitáros topic
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Steam Deck
- Autós topik
- További aktív témák...
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest