Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
illjo
senior tag
Az előző válaszomhoz kapcsolódódan nekem is lenne egy kérdésem. Esetleg aki tud rá megoldást, vagy tudja melyik topicban relevánsabbb feltenni (nem nagyon találtam minden keresgetés ellenére).
Miután telepíti az ember a GMS-t huawei telefonokra, minden ok nagyjából, fut a play áruház, app-ok telepíthetőek, működnek. Viszont sajnos van olyan szolgáltatás, ami így sem elérhető, mivel a (google embargó utáni) huawei telefonok google play framework ID azonosítói alapján a google nem tanúsítottnak veszi őket a play protect certificate-nél (Play áruház/beállítások/play protect tanúsítvány státusz: az eszköz nem tanúsított) Engem ez eddig egyedül abban érint eddig, hogy az OTP simple alkalmazás nem engedi ez miatt digitalizálni a bankkártyát, mivel az eszközt nem biztonságosnak kezeli. Így nem működik az érintéses fizetés funkció.Olvastam a korábbi hozzászólásokban ugyanerrről a problémáról Google nélkül is, szóval GMS telepítés azt nem oldja meg. Nem várnék OTP-re mígy úgy dönt, kegyeskedik huawei telefonokra is optimalizálni az app-ját. Bár én is írtam simple vevőszolgálatnak ez miatt korábban, de nekem még csak nem is válaszoltak eddig. Igaz én nem írtam le hogy egy mókolt GMS-el rendelkező Huawei telefonról van szó
Ahogy keresgéletm a megoldásokat, láttam, hogy korábban még simán működött, az említett ID-vel regisztrálni google erre szolgáló felületén, de nyilván rájöttek, hogy így simán kijátszható a GMS hiány, szóval ez már nem pálya. Találtam még pár érdekes-alig érthető videot, de nem merek azok alapján nekiállni mert nem egyértelműek számomra. Ahogy láttam Magisk-es megoldás jöhet szóba erre a problémára. Ha esetleg van valakinek ezzel kapcsolatban konkrét tapasztalata megoldása, szívesen venném. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az első olyan telefon a P40 lite, amelyen már nincsenek Google szolgáltatások, de középkategóriás mivolta miatt nagy mennyiséget terveznek belőle eladni, amit a korrekt árazás is segít.
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest