Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Fura kódnéven készül a HMD új készüléke
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ixion77
addikt
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Arról vajon ki tehet hogy a gyári tokok nálunk eltűntek a csomagokból, és a helyükre két értelmetlen "dokumentáció" került? Kíváncsi lennék...
A mált héten rendelt gyárihoz hasonló átlátszó tok ma érkezett meg az Edigitalhoz. Átvettem, és nekem nagyon bejön. Kellően védi az oldalakat és a sarkokat, sokkal jobb fogást biztosít. A hímestojás érzést végre felváltotta a "használható eszköz" érzés.
Idővel persze elsárgul majd, de addigra ideérnek Kínából rendelt a jobb minőségű (és olcsóbb) tokjaim. A fotókon fehérnek tűnik, de valójában átlátszó. -
Astrolagoon
tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Semmire egyedűl... de azért berángatom a képviselőjüket egy békéltető testületire

Ellenben ha ínnen a főrumról tizen bemennénk a huaweihez vidóznánk kérnénk egy pr makit magyarázza már el a népnek kamerában miért aljább egy Magyar koma mint egy Román,Német ,stb...Akkor lehet meggondolnák magukat 2 legközelebb eszükbe se jutna ilyesmi...
(#1009) hito
Ennyi ...
-
hito
nagyúr
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Igen, de ha végre lenne t...ke itthon az embereknek és egy emberként állnának fel valami ellen, vagy mellett, akkor elképzelhető, hogy végre sok lúd disznót győzne!
Én nem vagyok az a lázongós, majd én kierőszakolom magamnak, mert ez nekem jár típusú figura, de ez most nálam is rendesen kicsapta a biztosítékot. Előbb-utóbb tényleg mindenki hülyének fogja nézni a magyart, mert megtehetik, úgyse csinálnak semmit ellene, nincs következménye semminek.
Egyébként lehet, hogy úgy született a döntés, hogy megnézték az aktuálpolitikai helyzetet az adott országban és => jaaa, ezekkel mindent meg lehet tenni? Dehogy adunk nekik órát, megspóroljuk, úgyse lesz következménye
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Milyen autót vegyek?
- Yettel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Vicces képek
- RAID
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4528
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB Titan + 2db original Case
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i7-1365U vPro 10mag 32GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)