- Fotók, videók mobillal
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
utomi
senior tag
válasz
Silenzio #387 üzenetére
(#386) utomi Én meg azt utálom, ha valaki a tények ellenében mond ostobaságokat. A sztereó akusztikus teret csinál. Ha meghallgatsz egy Beatles mono remastert Spotify-on, ott sem hallasz fele annyi hangszert, mint a sztereó verziónál, csak nem lesz megosztott akusztikus tered. A zenék túlnyomó többsége ráadásul ki sem használja a sztereót. Nagy kivétel a hatvanas-hetvenes évek fordulója, amikor mindenki arra verte, amije volt, hogy sztereó. Pl. a Queen korai albumain jobbra-balra cikáznak a hangok, vokálok, stb. Aztán ők is megunták ezt a faszságot. Azzal nekem ne érvelj, hogy igenis jobban szól, mert nem mondtál vele az égvilágon semmit.
Mondhatni: bullshit.
Próbálsz nagyon szakmai lenni de nem megy neked nyugodj meg. Feleslegesen hozod ezeket ide. De látom amúgy sem megy az értő olvasás. Tetszik vagy sem jobban szól és stereo a két hangszóró.
Az "ultrasonic" (van magyar neve is) olvasót meg ajánlom figyelmedbe 24/7-ben, én már fontolgatom egy hete kb., hogy megtartom az S9+-t, mert kiborítóan gyenge a Samsung megoldása.
Inkább te vagy kiborító. 24/7-ben használom az S10+-omon és nincs vele gondom.
-
utomi
senior tag
válasz
Silenzio #380 üzenetére
Istenem de imádom mikor valaki elkezd ilyen baromságokon rugózni. Igen persze, hogy stereo mert két hangszóró szól amelyek képesek egymástól függetlenül is szólni. Az, hogy nincs meg a térteremtés stb. nyilván nem is lesz de ettől még stereo. Ha szerinted a mono ugyanolyan jó akkor simán gondok vannak a hallásoddal. És igen gáz ha egy 300e-s felső kategóriás telefon nem tudja ma már a stereot. Ez a telefon egyébként sem kiemelkedő csak nem akarják sokan belátni. A kamera tényleg nagyon komoly habár vannak ott is gondok mint mindig a Huawei-nél de :
-SOC tavalyi és igen van már Androidos fronton is jobb nála
-a kijelző szép de csak FHD és 6,5"-on igenis zavaró
-mono hangszóró
-optikai indisplay fingerprint scanner (jobb lett mint az M20Pro de akkor is gyengébb mint az ulrasonic)
-csak 6GB RAM a 128GB-os verzióbanAkkor árulja már el nekem valaki miért kellene hátast dobnom ettől a telefontól? És akkor az EMUI-t mint hatalmas hátrányt nem is említettem.
-
-
nozs23
addikt
válasz
Silenzio #374 üzenetére
Szánalmas ha csörög egy telefon?
Nem mindenkinek van a tenyeréhez ragasztva a készülék. Alapvetően nálam is rezgőn van ha velem van, de ha olyan környezetben vagyok, ahol nem feltétlenül veszem észre, vagy otthon mindig van rajta hang.
Az érvelésed meg kb. olyan, mintha beírna valaki, hogy ő sosem fotózik, minek bele a kamera.Lényeg, hogy a két hangszóró (alul-felül) sokkal jobban szól, mint egy lent. Ezt a csúcskészülékek már tudják több éve és igen, ciki hogy ebben nem oldották meg. Már a M20Pro szánalmas töltőportba épített mono speakerjét is lehúzták mindenhol.
-
nozs23
addikt
válasz
Silenzio #368 üzenetére
Van értelme. Én sem filmezek telefonon, de van hogy megnézek pár youtube videót és egyszerűen jobb az élmény, ha van sztereó. Lehet nélküle élni, de szerintem mára egy csúcskészüléknek tudnia kéne. A legtöbb gyártó is észrevette már ezt.
S10 előtt milyen telefonod volt? Ha mono, akkor gondolom te is észrevetted, hogy az S10 jobban szól. -
mjani1172
addikt
válasz
Silenzio #368 üzenetére
Ez egy érdekes dolog.
Nagyon ritkán nézek rajta valamit, de ha csak az egyik hangszóró szól bizonyos alkalmazásnál,sokkal gyengébb a produkció.
Nem életbevágó, természetesen lehet élni nélküle, kb mintha az autóban eltekered a balance-t, nincs tragédia de hiányzik.
Egy vagyonért már legyen benne, a csúcskategória megkövetelné.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged