Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sheen574
csendes tag
válasz
szemesi69 #996 üzenetére
Lezárt képernyőn alulról felhúzod a menűt, balra ott egy idióta lakat. Ha nyomkodod, akkor közli hogy "ez a kép minden alkalommal megjelenik" ha újból megnyomod akkor meg "ez a kép minden alkalommal megváltozik". Három nap alatt jöttem rá, amúgy szívesen.
(amúgy ez bogyinak ment volna, sorry!)
-
Bogyi007
veterán
Vodafonetól vásárolt telóm van 10 droiddal, feltűnt hogy a letöltött Magazin háttérképek a beállítás dacára mostanság nem változnak mindig egy piros pipacsmezős képet hoz be a telefon.
Újraindítás sem hozott változást. Más is tapasztal(t) hasonlót vagy egyedi eset lehet és mi lehet a megoldás -
Sheen574
csendes tag
Kérdés: gördülő képernyőmentést már nem lehet csinálni úgy mint a régebbi verziókon, hogy koppintok a kijelzőre, rajzolok egy S betűt és úgy ment? Azt hiszem a gesztusok között volt valami intelligens képernyőkép, vagy hasonló. (Megy itt is csak más módszerrel.)
-
Bogyi007
veterán
válasz
fecaga21 #990 üzenetére
Hát ezeket a képeket elnézve ebben nem lennék biztos.
És én nem tartom magam egyáltalán fotósnak de éjszaka ilyen képet tudtam vele csinálni 1 hét alatt már...
Vagy például napkeltekor:
-
fecaga21
senior tag
Hát ez a P30 Lite nem egy fényképező bajnok telefon. kép minősége elég gyatra, Nem tiszták a képek ahol nincsenek fények, kicsit zajosak.
-
Sheen574
csendes tag
válasz
ricsike_p20 #987 üzenetére
[kép] Fogalmam sincs hogy a hátlap üveg vagy műanyag mert első perctől notesztokba pattintottam bele, a gyári fülest használja akinek nyolc anyja van, ki nem állhatom a műanyag füldugaszos tipust (bluetooth fülesből van itthon vagy 12 különböző darab), gyári fólia van elöl hátul, de nem a nanotech huszonnegyedik századi hanem csak valami nagyon alap (de megteszi).
-
Doki42
őstag
válasz
ricsike_p20 #987 üzenetére
Szia!
Minősége a kategóriájában az egyik legjobb, stabil, fólia gyárilag van rajta, füles-nem a gyárit használom. A többi szerintem a fórum vissza olvasásával megtudható. -
ricsike_p20
tag
Sziasztok. Mivel nem nagyon áll módomban kézbe venni, kipróbálni, hátha Ti segítetek.. Minőségileg milyen a teló? Üveg-fém-üveg? Gyárilag fólia? Gyári füles türhető? Valamilyen tipushiba? Hamarosan telefont kell cserélnem, és ez az egyik kinézett darab. Előre is köszönöm, ha válaszokat kapok.
-
Mr.Grincs
veterán
Üzemidőben kibír 1 napot a telefon?
Mik a tapasztalatok? Gondolom jobban birja mint az iPhone 7-esem az alig 2000 mAh-os akksijával 1 napig.
-
Fürkésző
tag
Pl. Android 10 alatt nem működő app (és nem is találtam rá alternatívát):
[Battery Notifier BT Free (For Android 9 and under)] szerettem, mert az állapotsávban az akkutöltöttségnek megfelelő színnel (zöld, kék, narancs, vörös) jelenítette meg a %-os értéket. (Sajnos P30 Lite-on már Android 9-cel is csak fehér számok voltak, de más készüléken még működött a színes kijelzés.) Nem is értem a Google mániáját, hogy nem hagy színeket alkalmazni az állapotsávban (Lollipop óta ez az alkalmazás még megúszta, de A10-en bekeményítettek.) Amit kihoztak helyette, az pont a lényeget, a színeket, nem tudja: [Battery Notifier BT Free 2020 (Android 10 and up)]. A különböző PowerBar-ok ehhez képest gagyik és engem zavarnak is.
[3G Watchdog - Data Usage] el sem indul Android 10 alatt. Nem értem, a gyári adatszámláló miért nem a megadott ciklus-kezdethez igazítja a havi adatforgalom elemzését. Nekem pl. hónap 6-án kezdődik az új ciklus, de ha meg akarom nézni 5-én, melyik alkalmazás mennyi netet használt el az adott ciklusban, a gyáriban csak 5 nap elemzését látom.
-
Doki42
őstag
Biztonsági frissítésre gondolsz, természetesen.
-
Themes
aktív tag
Üdv még megkérdezem azért mielőtt felrakom.... Most Droid10 van nekem ami elég jól müxik! Érdemes felrakni a most érkezett frissítést. Értem ezalatt hogy nem fog akadozni, lassulni stb...?
-
bubus66
nagyúr
válasz
Mr.Grincs #960 üzenetére
Szia miért írsz olyat amit nem tudsz, (volt a kezedben P40 Lite?) különben meg sokkal stabilabb és nem kell a google szemetjeivel foglalkozni, volt szerencsém használni, és egy nagyon jó kis készülék. Nekem megvan az az app amivel a google szemetjeit fel lehet tenni. Gyönyörűen rajta minden és egyre több alkalmazás kerül be a Huawei app gallerybe is. És pont most akarom a Honor 20 Prot is meg csinálni, hogy a google szemetjei eltűnjenek.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
szemesi69 #958 üzenetére
Néztem én is a P40 lite-ot, de elment az egésztől a kedvem. Mindent rátudnék rakni ami nekem kéne, de nincs kedvem kínlódni vele, mert úgyis az lenne a vége, hogy mi a ráknak vettem meg ezt a szemetet. Nem tudom hosszú távon mennyire tesz jót a cégnek ez az egész, de szerintem ennek még több idő kell, hogy stabilan menjen minden, ahogy azt elvárná az ember. HMS
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
szemesi69 #951 üzenetére
Köszi a linket. Megnéztem és legnagyobb meglepetésre az Emag is benne van és a 128 gb-s pávakék lite nincs is rossz áron. [P30 lite 128]
-
szemesi69
addikt
válasz
Mr.Grincs #950 üzenetére
[link] Itt a lista, ahol gyártói garanciával veheted. Magyarországon csak 128 gb.-os van hivatalosan forgalomba, 64gb. nincs. A telekomnál is 84.000 dominóval, gyárilag független dual sim. Nézd meg a listán szereplő üzletek árait. Hogy ér-e ennyit, ezt neked kell eldönteni. Alzához képest nekem a gyártói garancia érne +20 ezret.
-
Mr.Grincs
veterán
Ér ez a telefon ennyit? Vagy úgykérdezem, hogy érdemes ennyit adni érte? [P30 lite 128 gb MM]
Az extreme digitalba 94 990 Ft..viszont az is 128 GB-s.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
szemesi69 #947 üzenetére
Szia!
A 64 gb-s ben nincs de a 128 gb-s ben van ? Mi ebbe a logika? Köszönöm az infót, mert a gari nekem fontos lenne. Én az emagról tudtam, hogy a garipapírjuk nem ér semmit sem, meg az egész szervizelési hátterük meg procedúra. Tele a tékozló homár az emagos szervizes sztorikkal. De akkor ezek szerint itt is ez a helyzet. Pedig adnak számlát is ezek a búzák. A tok nem egy nagy extra összegben. Itt az ár győzött meg igazából.
Tárhelyben elég a 64 gb vagy indokolt lehet a 128 gb? iPhone 7-em volt ami 128 gb-s volt. Soha nem tudtam félig sem tölteni. -
Mr.Grincs
veterán
Sziasztok!
Alapból jár hozzá tok? Mert a külföldi unboxingos videókban benne van a csomagban.
Alzánál most jó áron van a telefon [P30 lite ]
Viszont a tartozékok között nem irja a tokot, csak a töltőt meg az usb kábelt. -
Themes
aktív tag
Üdv. Ez a frissítés jött ma! Jelenleg a 10.0 van rajta és azzal működik a gyári hivásrögítő. Ha felrakom a frissítést akkor azzal fog működni tovább vagy nem? [kép]
-
Sheen574
csendes tag
-
Sheen574
csendes tag
Ahogy a 9 alatt is. Egyszerűen nem látom semmi hasznát a 10-nek. Sőt, az utolsó telómon android 7 volt (p10 lite). Kilőttem egy videót okostévére, ment mint állat. P30 lite alatt nézhetetlenül akadozik. Ha most valaki megmagyarázza hogy egy p10lite android 7-el miért fürgébb mint egy p30lite android 9-el vagy 10-el, annak komolyan kezet csókolok.
-
Sheen574
csendes tag
Na azt még nem próbáltam hogy a kilencesre feltett gyári rögzítő megmarad-e frissítés után, a tizesre viszont már nem engedte feltenni. Amúgy a teljesség igénye nélkül: nem tudtam dokumentumokat megnyitni, az általam megszokott ébresztő nem ébresztett, stb. Persze minden app helyettesíthető mással (a gyári ébresztővel sem volt gond), de olvastam olyat hogy bizonyos banki alkalmazások sem működnek, odáig már nem jutottam el mert visszapakoltam a kilencest és ezen minden szuper. Egy gondom van csupán, a szoftverfrissítés értesítéseit nem tudom eltüntetni az állapotsávból. Zavaró de együtt tudok vele élni.
-
Sheen574
csendes tag
válasz
hardver1985 #926 üzenetére
Nagyon sok app nem működik a tizes alatt. A google korlátozásai sem tetszettek, 9 alatt például az alap, gyári tárcsázó is képes beszélgetések rögzítésére, 10 alatt pedig már egyetlen program sem.
-
Doki42
őstag
Frissítés a Támogatás app on keresztűl jött most.
1.09 gb. ápr. biztonsági +támogatási aszisztens. -
fecaga21
senior tag
na a mai napon én sem tudtam ellenállni a kisértésnek és vettem egyet ebbe a Blue szinben, null perces, 2 év garival
Legelső töltésnél meddig tültsem iletbe ki vagy bekapcsolt állapotban?Teljesen 100 %-ig tültsem vagy olyan 90 körülire?
-
szumoo@gmail
tag
válasz
samsung ace #913 üzenetére
Nálam emui 9.1.0 van android 9 -cel és így sem talál frissítést. New line edition ha ez számít valamit
-
MaidenFan
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy ha nézek egy YT FHD videót elfordítva a telefonon akkor az normális jelenség hogy a noccsig és a telefon aljáig sem mutatja a kijelző a videót?
A telefon felbontása miatt lehet ez vagy valami beállítási probléma lehet? -
samsung ace
tag
Nekem android 10,és emui 10.0 van. Most megnéztem van e frissítés de nem talált.
-
Doki42
őstag
válasz
hardver1985 #911 üzenetére
Köszönöm
-
hardver1985
tag
Magától frissül.
-
Doki42
őstag
Mostanában csak pc hisuite alkalmazáson frissül a bizt. Firr.? Nem nagy gond, de kényelmetlen. Nektek is? Támogatás app on se megy már, pedig eddig jó volt....
Természetesen ismerem a folyamatot, de kiváncsi vagyok nálatok megy e automatán
-
fecaga21
senior tag
.
-
fecaga21
senior tag
A P30 Lite-nak mennyire szépek a szinei?Sokat filmeznék , sorozatoznék rajta, meg néha néha fotóznék is, ezelőtt Samsungom volt mindig, imádom a szép kijelzőjét, de most váltani akarok valami másra. P40 Lite kilőve a HMS miatt.
-
Krinyo
senior tag
válasz
szumoo@gmail #900 üzenetére
Ez szolgáltatói ökörség, Telekomnál pl. semmi sem jelenik meg, ha nem figyeled, hogy hívás közben nem vált el 4G-ről, észre sem veszed, hogy megy-e a VoLTE. Ugyanígy a VoWiFi, azt is csak az jelzi, hogy ha lehúzod az értesítési sávot, látszik, hogy "WiFi" a szolgáltató. Legalábbis Mate 20 Prónál így van EMUI 10 alatt.
-
szemesi69
addikt
válasz
samsung ace #902 üzenetére
3-4 töltési ciklus után fog be állni. Ezek nem pontos értékek, csak kalkuláció, ami a használattól és telepített appoktól függően változik. Amíg ez a telefonom volt másfél nap alatt simán hozott 6 órás kijelző időt. Fiamnál is aktív játékok mellett is ment több mint egy napot. A beállításokon is nagyon sok múlik.
-
samsung ace
tag
[kép] Ezt elég kevésnek gondolom. Másnál is ilyen? Gyári visszaállítás is volt.
-
szemesi69
addikt
válasz
szumoo@gmail #900 üzenetére
Kapcsold ki a szolgáltató nevének megjelenítését, ha annyira zavar, akkor nem fogod látni
Más megoldást nem tudok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Középkategóriás szintre is érkezett egy P30, és bár az árcímke erős, a stílusos külső és jól ismert, biztos alapok meghozhatják a sikert.
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest