Hirdetés
- Kanadában sem lesz olcsó az S25 Edge
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krinyo
senior tag
válasz
szumoo@gmail #1073 üzenetére
Miért ne lenne jó? Tökéletesen működik.
-
Krinyo
senior tag
válasz
szumoo@gmail #1071 üzenetére
Dehogynem, csak fel kell tenni még a 10-esre frissítés előtt.
-
Krinyo
senior tag
válasz
szumoo@gmail #900 üzenetére
Ez szolgáltatói ökörség, Telekomnál pl. semmi sem jelenik meg, ha nem figyeled, hogy hívás közben nem vált el 4G-ről, észre sem veszed, hogy megy-e a VoLTE. Ugyanígy a VoWiFi, azt is csak az jelzi, hogy ha lehúzod az értesítési sávot, látszik, hogy "WiFi" a szolgáltató. Legalábbis Mate 20 Prónál így van EMUI 10 alatt.
-
Krinyo
senior tag
FR frissítés után csak akkor kell, ha valami komoly problémát tapasztalsz, egyébként felesleges. Akkor is előbb meg kell próbálni az adott appot resetelni, adatait törölni. Sosem csináltam, pedig volt pár droidos telóm, sosem volt semmi gond.
-
Krinyo
senior tag
Lefrissült az éjjel a készülék (telekomos) 9.1-re, megjelent a menüben a vowifi funkció is, ahogy a M20Prónál is... mintha fluidabb lenne, de nem én használom napi szinten, nem tudom őszintén megítélni.
Factory reset csak akkor, ha valami komoly gond van... -
Krinyo
senior tag
válasz
ricsike_p20 #180 üzenetére
Fólia van rajta gyárilag és füles is jár hozzá.
-
Krinyo
senior tag
A Mate 20 Pro-t mellé tettem, szerintem egyáltalán nem rossz a kijelzője.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Középkategóriás szintre is érkezett egy P30, és bár az árcímke erős, a stílusos külső és jól ismert, biztos alapok meghozhatják a sikert.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest