- Milyen okostelefont vegyek?
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Hová lett 1000 mAh?
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
-
Mobilarena
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csaky69
csendes tag
Sziasztok!
Valaki közületek használ Curve kártyát? A beállításokban próbáltam hozzáadni a gpay fiókhoz a kártyát, viszont érintéses fizetésre nem lehet beállítani. Hivatalosan már kis hazánkban is működik, más fórumon megerősítették. Ha valaki tett/tenne próbát vele hálás lennék
-
Csaky69
csendes tag
válasz
richies #6841 üzenetére
Szia!
Én i8-ról váltottam.
Ami eddig + :
- 2 naponta töltöm, de jóval gyorsabban tölt
- kamera, több látószög
- kijelző
- dual sim, céges kártyának
-tárhely, almával már az 50 gigás icloud előfizetés is karcsú voltAmi eddig - :
-apple pay hiánya, CIB-nek erre alkalmatlatan a saját alkalmazása
- videó, bár a 4k 60 FPS-t az i8-on sem használtam ki
-méret nagyobb mint az i8, de a kijelző arány kárpótolMaga a rendszer más, de jó pá év után sem kaptam még agyérgörcsöt (koppkoppkopp)
Eddig nem bántam meg a cserét. Mindenre találtam valami alternatívát
Én 1-1-ben cseréltem a 3 éves telefon még egy évig garis p30-ra, ez sem volt utolsó szempont.Relatíve keveset használom a telefont, meló után itthon tartalomfogyasztásra van egy iPad Air3. Ezért nem is érné meg váltani i12 minire, mert nem használnám.
Remélem tudtam segíteni -
Csaky69
csendes tag
Szeretem a kihívást
Alternatíva mindenre van, bankkártyatartós tok, bankkártya alá védőfólia,... Így kezdtem az i8-nál is, meg két évig sírtam a banki kapcsolattartómnál, mivel tudna javítani a well being-en
A CIB nem kapkodta el az Apple pay bevezetését sem, de nagy könnyebbség volt, amikor már ultravékony tokot rendelhettem. (Ezért nem játszanak a kinyithatós kártyatartós tokok). Hogy kicsit az almások mellett is beszéljek, ott nem kellett kérdezgetni a fórumon, mert ott minden faék volt
bár aki 90%-ban telefonálásra / fényképezésre / e-mailezésre használja a telefont, kommersz alkalmazásokkal elboldogul androidon is. A fényképező próbálgatatása azért még egy kis időre biztos leköt
Azonban soha nem lehet tudni, lehet még jövök hülye kérdéssel
-
Csaky69
csendes tag
Eddig veled tudok egyetérteni, a kamera fél nap használat után pozitív, két hónapos gyerkőchöz eddig bevált,mert nincs mindig a közelben a DSLR. A rendszer is meglep, mert utoljára 6 éve volt droidom, látszik hogy jót tett neki az idő,még nem kaptam agyérgörcsöt. Kijelzőbe épített ujjlenyomat olvasó sem olyan vészes mint amire készültem.
Köszi mindenkinek!Azt majd meglátom meddig maradok alma nélkül. Apple pay helyett mi a legjobb megoldás egy CIB-es Mastercard hoz? Simple alkalmazás? Ahogy időm engedte, addig jutottam, hogy Google pay még nem elérhető nálunk.
-
Csaky69
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged