Hirdetés
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- 7000 mAh-s aksit kapott a Motorola Moto G57 Power
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Magisk
-
Mobilarena
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Lacee04
üzenetére
Itt az EMUI 10.1, ezek az újdonságok benne
Az EMUI 10.1-ben eltűnik a kamera felbontás
A kamerás rész változása engem speciel nem érint, mivel általában az új teló vásárlásakor utánaolvasok a kamera optimális beállításainak és aszerint beállítva használom.
Ennél a készüléknél pedig a 10 megapixeles beállítást írták optimálisnak (amikor 4 pixelcsoportot egyben kezel), amit anno beállítottam és sosem változtattam rajta - ergo az új elgondolású kamerakezelés kicsit sem érintett.Én személy szerint semmi hátrányát nem tapasztaltam a frissítésnek, de lehet csak azért mert 90%-ban telefonként használom
-
válasz
Lacee04
üzenetére
Saját véleményem szerint semmi pozitív változás nem történt, csak butítás.
Ha 10-esre frissítesz, akkor néhány dolog inkább visszalépésnek tűnik. Teljesség igénye nélkül, néhány dolog:
A fentről lehúzható gyorskapcsolók a 9-esen még kinéznek valahogy, a 10-esen gagyik lesznek.
Fényképezésnél nem tudsz többféle felbontás közül választani, se automata se pro módban. Lesz a fix 12 megapixel, és a max felbontás. Képernyő arány 4:3, 1:1 és teljes képernyős.
A gyári hívásrögzítő eltűnik, de pótolható szerencsére.
Dolby Atmossal is műveltek valamit, mert a 9-esnél még elég nagyot lehetett változtatni a hangzáson. A 10-esnél kb fele akkora lett a hangzás változtatás mértéke.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óvodások homokozója
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Iphone 13 PRO MAX 128GB GOLD 91% Akku! CSODASZÉP, DOBOZBAN MINT AZ ÚJ!
- Iphone SE 2022 64gb Új akku
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro 256gb - Szép állapot, új kijelző, akku 77%, akár beszámítással
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317, 100% Akksi
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i3-1115G4 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő