Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Tasker
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
-
Mobilarena
>> Légy szives kérdezés előtt olvasd el! <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
válasz
Sumptuous #9917 üzenetére
Mondj kérlek egy telefont ami "észrevehetően fluidabb". Komolyan kérdezem mert szívesen kipróbálnám egymás mellett a P20 Proval.
Továbbra is ugy gondolom hogy pusztán az animációk sebessége miatt látjátok lassabnak a P20 Prot. Leirtam mit kell állítani, tényleg észrevehető, óriási a különbség nekem.
-
micafighter
nagyúr
válasz
Imilenni #9890 üzenetére
Nem emlékszem a gyari S8ra, én belakottal hasonlítottam össze a P20 Prot, ezeket valószínűleg az S8on is beallitottam valamikor. Mindenesetre nálam mindkettő teló gyors, de az S8+ többször szokott megreccenni, de annyira nem volt még zavaró hogy eladjam. A P20 Pro az ritkán szokott, és akkor is egy újraindítás után minden tökéletes megint nalam.
-
micafighter
nagyúr
-
micafighter
nagyúr
válasz
Gabesz87 #9874 üzenetére
Max az animaciokat erezted gyorsabbnak szerintem, azt meg lehet allitgatni olyan gyorsa amilyenre akarod. A gyari huawei nekem is lassunak tunt a belakott Samsung S8+ után, de kb 10 masodperc volt atallitani és azota tökéletes.
Nem hinném hogy a soc különbséget benchmarkon kívül mashol látnád. Max gyorsabban nyit meg egy appot ami nincs a memóriában. De ha memoriabol tölti be az appokat, ott már a memoriakezeles is szamit, nem csak a SOC. Ilyen tekintetben sincs bajom a huaweivel. Amelyik appot lelakatolom és kikapcsolom rá az akksi optimalizaciot azt nem lövi ki a huawei. Xiaominal ez jóval szenvedősebb, ott 4 helyen kikapcsolod és még van hogy ugy is kilövi az appot, nem jönnek meg értesítések.
De ez csak bizonyos felhasználás esetén ütközik ki, amugy lehet észre se veszed.
-
micafighter
nagyúr
válasz
tesz-vesz123 #9857 üzenetére
Samsung S8 es S8+rol valtva P20 Pro sokkal jobb üzemidőben. Mindet AODal hasznalom. Sebességben nincs különbség. Elsőre a huawei lassunak tunik de csak az animációk miatt, developers optionsban gyorsabbra kell venni az animaciokat es tökéletes.
Uzemidot tekintve nalam 9.0 androidos P20 Pro majdnem 2x annyit bir mint az S8+.
-
micafighter
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r #9655 üzenetére
Jó lenne, ha képstabilizáciot is kapna egy frissítéssel az UHD.
-
micafighter
nagyúr
válasz
Gedeon31 #9593 üzenetére
https://dbrand.com/shop/huawei-p20-pro-skins
Gyárilag a telefonra lenne, de én simán bármi féle gond nélkül felraktam a Oneplusom tokjara, tökéletes volt esztétikailag is, és a fogása is ezerszer jobb lett.
Szerintem raktam fel rola anno képeket, majd pénteken lesz egy kis időm és megkeresem a oneplus topikjaban és belinkelem ide, de lassan megjön már a P20 Pro folia is, majd arrol is irok ide meg jönnek képek.
Vannak texturazott fóliák, eszméletlen jó tapadassal, az biztos nem csúszik ki a kezedbol.
-
micafighter
nagyúr
Én ezek közül egyiket se venném meg. Próbáltam egy jópár bluetooth fulest. Ha olcsó kell, akkor xiaomi sport, az itthon kapható a xiaomi hivatalos boltjaban, létezik belőle youth edition, azt lehet itthon nem forgalmazzák, a kialakítás más kicsit, próbáltam mindkettőt, nekem a youth kényelmesebb volt igy végül azt vettem.
Ha pedig minőség kell akkor jaybird, elég sok fülesük van sporthoz, ha nézel szetszedős teszteket, akkor látod hogy ők csinálják meg a legjobb minőségre a szigetelést ami sportnál nem egy utolsó szempont, volt nekem is jaybird füles, imádtam, ha lesz rá pénzem megint veszek valami újabb modellt.
Ezek hangzásra is rendben vannak egyébként. A mikrofontol nem fogsz hasra esni, de előbb telefonáltam vele szélben, és megértettek a masik oldalon, 0 gond volt.
-
micafighter
nagyúr
Ez az ékszer tolog tényleg igaz sajnos a legtöbb gyártora. Eközben a Motorola pl olyan telefont meg kijelzőt csinál a prémium kategóriában, ami gyakorlatilag elpusztithatatlan: https://youtu.be/fTJOL5ikuZA
Annyi a hátránya hogy mivel műanyag a kijelző igy könnyebben karcolodik, de teszel rá egy kijelző védő üveget és problem solved. Ilyen megoldások helyett jönnek az ékszerek a legtöbb gyártótól, de egyszer hátha ez is mainstream lesz, az ujjlenyomat olvasónak is kellett pár év meg a vizallosagnak is, hogy mainstream legyen.
-
micafighter
nagyúr
válasz
atomka78 #9493 üzenetére
Én Samsung S8 és S8+ mellett használom a P20 Pro-t, szeretem az S8+t is, de igazából elég sok előnye van a P20 Pronak, ha ki kéne emelni valamit, akkor az akku időt és az infra portot emelném ki, na meg a kamera. Hátránya egy van amivel eddig találkoztam, az az, hogy az always on displayt nem lehet annyira személyre szabni mint a Samsungnál, de igazából a Samsung megoldása is kezedtleges a Motorola megoldásához képest.
-
micafighter
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r #9451 üzenetére
Sajnos igen, minden alkalommal megkérdezi, amikor ki vagy be lapcsolná a Bluetoothot.
-
micafighter
nagyúr
válasz
janosibaja #9356 üzenetére
Auto korrekciót a legtöbb billentyűzeten ki lehet kapcsolni, nekem is első dolgom szokott lenni, mondjuk nem értem, alap beallitason miert engedélyezett általában ez a funkció.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az új P-sorozat csúcsmodellje három hátlapi kamerával, OLED kijelzővel, betüremkedéssel és mesterséges intelligenciával próbál tarolni. Irgalmatlan jó telefon, de nem hibátlan.
- Starlink
- Fujifilm X
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Tasker
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest