Hirdetés
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Továbbfejlesztett TruSense érzékelőt villantott a Huawei
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- És milyen illatú legyen a készülék?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
******** Huawei P10 Összefoglaló ********
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
benfolds #15372 üzenetére
Nem akarom kategorikusan kizárni, de nálam a Samsung utolsó a sorban. Anno elég sokáig követtem előbb az S23 majd az S24 topic-okat.
Az S25-re még nem néztem komolyabban rá, de azt hallottam, hogy gyakorlatilag ugyanaz, mint az S24, ami pedig egy S23. Jóformán csak a SoC-ot cserélgetik. Töltési technológiában 0 előrelépés, kamera szinten dettó.
És mielőtt félreértenél. Nem vagyok kamerás fetisiszta (legfőképp azért, mert ha fényképezek, akkor azt inkább a Nikon DSLR-el teszem), de az, hogy egy A4-es lap lefotózásakor csúnya homályos részek vannak (ld.: banana gate) nekem nem elfogadható (a P10-em igaz kisebb felbontásban, de ilyen szempontból jobb képet készít).... és akkor ott van még a bt. codec kérdés: szeretnék olyanra váltani, ami nem csak SBC, AAC, aptX, LDAC-ot tud, hanem lossless aptX-et, LHDC-t, aptX Adaptive-et is tud.
Várom a global Xiaomi 15, reménykedem a global X200 Pro Mini-ban (erre gyk. 0 az esély), és ott a listán a Pixel 9 Pro, majd a végén az S25.
Nálad?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nagyon jól sikerült a Huawei új, kompakt csúcsmobilja, az előd eleve nagyon magasra tette a mércét, a változások pedig olyan pontokon érkeztek, ahol szükséges is volt.
- Samsung Galaxy A05s 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Ultimate előfizetések
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest