Új hozzászólás Aktív témák
-
zezoka
őstag
válasz
Zsocy155 #2488 üzenetére
Na épp most akartam ráguglizni! Köszi! Amúgy azzal kezdtem neki, h semmit nem engedtem az elején települni, hogy először frissítsem a szűz rendszert, h utána tudjak nyomni egy Factory Resetet is, és utánna kezdjem el belakni. De nem talált frissítést. Akkor megijedtem, h ez is megakadt, néztem is a leírást, de akkor láttam, h az régebbin akad be. Ezek szerint aktuális?
De ha van is újabb, nem sürgős, majd frissül, ha aktuális lesz. Amúgy is jó, mikor hónapok/évek után lefrissül, és olyan, mintha új telód lenne.Két kopp:
Oké, de az ujjnyomhoz már fel kell emelni, nem tudja csak úgy az ide-oda-amoda lerakott teló mellett gyorsban elsuhanva megnézni!(#2491) gjoe:
Szerintem arra célzott, h megcsinálja-e, kockáztasson-e, bevállalja-e, mert végleges a beragadás, vagy előbb utóbb az is lefrissül (és neki mondjuk nem sürgős , mint pl asszonynak sem lenne nálam). -
zezoka
őstag
válasz
kojak27 #2486 üzenetére
Gyárilag nincs sajnos, hiába néztem át mindenféle gesztus, meg mozgásvezérlést (koppintás, kopogtatás, kijelzőre rajzolás, rázás, kamera- v szenzor ütemes takarás, semmi helyettesítő)...
Egyébként a gesztus vezérlés is csak feloldott teló esetén van (ez nekem újdonság, minden telón így van?). Ennek így mi értele (ráadásul akkorát kell koppintani, h észrevegye, h konkrétan kopogtató mozdulat kell)? Ha kamerát akarok indítani, rányomok a kihelyezett ikonra. Egyszerűbb/gyorsabb, mint a gesztus módszer. Ha zártnál is menne, akkor oké lenne.
Asszony LG G2-ről váltott, a dupla koppintás neki is nagyon hiányzik. Nőből van, nem zsebben hordja, hanem jellemzően le van rakva valahova a házban (amikor nem úton van és táskában), és eddig kényelmes volt neki, h meg sem mozdítja a telefont, csak elhaladva a teló mellett két kopp kijelző be - nincs semmi újság - két kopp kijelző ki.
Nálam céges Samu A5 2016ban a dupla kopp helyett a fizikai home gomb ezt helyettesíti, ha ugyanígy csak ránézni akarok teló felemelés nélkül, de itt ugye az sincs, bumperben lerakva meg nehézkesebb a power gombot nyomni felemelés nélkül.
-
zezoka
őstag
Sziasztok! Tegnap délben rendeltem a telót, asszony meg már fél órája a kezében tartja arany színben (ami szerencsére inkább pezsgőnek mondható). Mivel én vagyok a technikai támogatás, ezért mindjárt nyomon is követem itt a dolgokat!
Tényleg EU-t küldött a Partnerogsm, WAS-LX1 kódú, EU töltővel (kicsit azért paráztam, nehogy ázsiai legyen, bár akkor visszaküldöm).
-
zezoka
őstag
válasz
Zsocy155 #2461 üzenetére
Válaszoltak közben levelemre (meg vissza is hívtak), azt mondták (mindkét esetben), h EU verziót adnak, amivel műxik a "vidéki" 4G (B20), így meg is rendeltem asszonynak arany színben.
Köszi! Elég nekem a bolti gari is, Már vagy 6-8db telót vettem tőlük, egynél volt garis ügyem, ami flottul ment, úgyh nem parázok a gari kérdésen.
-
zezoka
őstag
Sziasztok!
PartneroGSM milyen régiósat árul a P10 Lite 3GB ramos verzióból? A B20 800MHz 4G hálózat miatt érdekel (Partnero pedig sokszor ázsait árul). Ha olyant árul, ami tudja, már venném is meg.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DOOM - The Dark Ages
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged