- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Integrálja a Honor saját asszisztensébe a DeepSeeket
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Akciófigyelő: 120 wattos hangprojektort kínál olcsón a Banggood
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
Új hozzászólás Aktív témák
-
South Velen
addikt
Tudom, volt Redmi 4 Prime-on ugyanezzel a hardverrel, még 50 alatt lőttem.
Nagyon frankó kis készülék a Nova, csak persze túlárazott. (nekem még 83-ért is, hiszen semmivel nem nyújt többet az említett xiaominál a b20-on kívül.) 60-ért már korrekt lett volna.
De ez a Smart valami 35 ezret se ér, nem hogy 60-at.
Egyébként érdekes módon lekerült a termék az oldalról, de a rendelésem még él.
Valaki rendelt még?
[ Szerkesztve ]
-
dave0825
őstag
-
oba
addikt
Nekem nem ajánlod? Ha nem marad nyoma akkor miért nem? A mélyvíz nem zavar... évekkel ezelőtt már clockworkmod vagy twrp recoveryt raktam a telefonjaimra és custom romokat. Csak Huaweiem nem volt még (vagyis nagyon régen még egy Ascend G300 ) és nem akarom hogy ugorjon a garancia. De ha kockázatos akkor megvárjuk az OTA -t.
[ Szerkesztve ]
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
dave0825
őstag
Találtam egy érdekességet. Nem próbálnád meg, mi történik, ha kikapcsolod a telefont, nyomva tartod a fölfelé hangerő gombot, és így dugod rá gépre? Majd ha rezzen egyet, engedd el a gombot. Bejön a Huawei eRecovery (bár most nem vagyok képben, de azt hiszem, hogy neked nincs fönt TWRP, tehát gyári recovery van), ha mégsem jönne be, csak a töltés kép van a kijelzőn, akkor nyomd meg újra a hangerő fölfele gombot, nekem úgy bejött.
Ott lesz olyan, hogy Download latest version and recovery. Hátha ezzel visszaállítaná a mostani ROM-odat teljesen gyárivá, ami hiányzik, visszatenné azt is. Egy próbát megér szerintem...
Gondolom itt a gépnek használná a netjét, azért kell a kábel, meg telepíteni tudja a telefonra, bár nem tudom pontosan, honnan szedi le. Gyári recovery, úgyhogy ártani biztos nem árt.[ Szerkesztve ]
Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
-
bubus66
nagyúr
Milyen segítség kell gy TWRP felrakáshoz neked? Fel kell flashelni az img fájlt és már működik, is ha kell ROOT még azt is lehet vele..
(#359) dave0825
Nem csak a dualhoz kell hanem mind a kettőhoz akkor az nem full ROM vagy úgy full, hogy már az előtte feltett hw-datra jön..
Az ha OTAn-jön a frissítés és mivel Főverzió ezért 100%-hogy benne lesz a singlebe is.
Neki minden képen kell a hw_data mert testkey-es a build...
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
dave0825
őstag
Neked akkor L11, vagy L01 van? L01 a single sim-es, 11 pedig a dual? És a B140-hez kellene neked rollback? Vagy miről mire akarod visszarakni a rendszert?
Ezt már nézted? Itt linkeltek egy rom-ot, így kompletten nem megy föl? Neked nem 2, hanem csak 1 .zip kellene, az a full rom? A dual-hoz kell 2 .zip? (Sok a kérdés, de single-sim-es Huawei-vel még nem volt dolgom.)
Van itt a 2. oldalon valami twrp-s visszaállítás, most annyira nem olvasgattam át, nézegesd meg, ha még nem jártál itt.Itt van egy oldal B320-hoz L01 és L11-hez is, itt pedig B340-hez.
(#360) bubus66: .img-t lehet flash-elni twrp-ből is? Nálunk Honor-on csak adb-ből tudtak, legalábbis ott a root-ot a mi B380-unkhoz abból lehetett csak fölrakni (ami egy előre rootolt kernel volt, .img kiterjesztéssel), meg a recovery kiterjesztése is .img, azt is adb-ből lehetett csak. Twrp-ből csak .zip-et lehet.
Egyébként én próbáltam 2 ilyen zip-et Honor-on fölrakni twrp-ből, föl is ment, 1-2 hibát írt, de bebootolt a rendszer, és föl is rakta, tehát már az új vár. Persze azért arra nyomtam egy FR-t, cache törlést, meg ha jól emlékszek, fölraktam újra ugyanazt a rom-ot.
Xperia SP-n, L-en, Galaxy ACE-en, Y-on is ROM-olgattam régebben (nem nagyon mélyen, csak root, cwm-ek, meg rom-ok pakolgatása ment), de ez a testkey sehonnan sem ismerős. Ez mi? Rákerestem google-ben, még ott sem nagyon találtam érthető magyarázatot róla. Téglázásról hallottam, angolul ugye brick-nek szokták írni, de testkey nem ismerős.Viszont mára offon vagyok, holnap benézek megint. Jó éjt Nektek.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
És az szent és sérthetetlen amit én mondok, te saját magad is meg csinálhattad volna, egyszer sem írtad, hogy van olyan ami biztos, hogy helyre rakja, de vártál 1,2,3 hónapot semmi akkor minek meg kell próbálni a TWRP ha van működő és van hozzá ROM is akkor csináld meg..
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
bubus66
nagyúr
Ha van TWRP akkor minek ez a sok hűhó fel a TWRP helyre tenni aztán akkor már lehet utána variálni, én már réges-régen vissza tettem volna a twrp-vel aztán csá...
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
Az eszedbe se jutott hogy megkérdezem az övé single vagy dualos. Na mindegy sok sikert várd a rollbacket csak. Mert az L11 lehet dualos az L01 meg single. Bocs..
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
De van benne látod ezért írta a frissítő a 2,44 a képen látszik. Tessék itt van dload mappástul mindenestől
Igen az update.zip 1,64Gb (kibontva 3,6 GB) meg hw data 817 Mb
A Novából is van Dualos?
Különben a P9 Litenél is úgy van ha letöltöd a Singlet L01-ként van jelölve de telepítés után L21-lesz valószínű, neked is felfog menni..
[ Szerkesztve ]
-
dave0825
őstag
Na, föltettem Drive-ra, akinek kell a CAN-L11C432B340 ROM, itt megtalálja.
-
dave0825
őstag
Barátnőm telóján is megjelent a B340 miután föltettem neki a B140-et. Direkt nem frissítem még neki, le akarom szedni a teljeset, de ha rányomok a teljes csomag letöltésére, akkor írja, hogy frissíteni fogja egyből. Nincsenek lementve még a cuccok, így meg nem akarom frissíteni neki, belakva. Hogy lehet leszedni?
Itt írja, hogy letölti és egyből telepíti.
-
bubus66
nagyúr
Próbáld meg ezt a beállítás az FF talán rendbe teszi a builedet videó
A letöltés előtt tedd vissza a wifinél a proxyt meg az eredeti net kapcsolatod egy próbát megér szerintem..
[ Szerkesztve ]
-
dave0825
őstag
Most mutatta barátnőm, hogy mostanában a Novája egy Cannes-L11C432B140CUSTC432D001 nevű 373 megás frissítést dobál neki föl. Érdemes belakott rendszerre frissíteni? Vagy mit változtattak ebben, jobb lett, rosszabb? Neki most B100 van fönt.
Egyébként ezt a HiCare-t nem értem... Volt neki ugye alapból fönt egy HiCare, elindítottam, nem talált frissítést. Mondom frissítem Playről az appot, de volt egy másik Huawei-s HiCare, föltettem, az sem talál frissítést, így most van neki 2 különböző HiCare. Ez mi?!Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
-
dave0825
őstag
Nem, csak érdekességképp írtam, hogy nekünk nem volt probléma a Firmware Finderes megoldással, de ettől függetlenül még Novánál lehetnek gondok vele, nem tudom. Ha nem ajánljátok, nem akarom föltenni, barátnőm elvan a mostani MM-mel is (talán az van rajt). Lehet, hogy majd frissítem neki később, de tiszta telepítéssel, nem belakottra, és ha majd lesz megbízható megoldás.
-
dave0825
őstag
Én hiszek neked. Nekem Honor 8-am van, nem Novám, barátnőmnek pedig nem akarom mókolgatni, úgyhogy megvárom, az én Honoromon tettem föl. Egyébként elvileg nekem is jelezte volna a HiCare is, ha nem 30-as számom van, hanem 20-as (vagy talán 70-es is). Annyira nem követtem a fórumot mostanában, de sokan panaszkodtak, és ezt vonták le következtetésként, hogy a 30-asok nem kapták meg a frissítést, aki kivette a kártyát, és másik sim-et rakott be, egyből földobta.
Honor-ra egyébként van rollback a 7.0-ás B380-ra is, és 360-ra is, amivel MM-re lehet visszatenni (B131). Egyszer kellett is nekem.Szerintem egyébként valamelyikőtök összekeverhet valamit.
Én csak néha szoktam ide benézni, barátnőm Novája miatt, nem romolgatok rajt, vagy ilyesmi, nem is Firmware Finder-eztem vele, az az enyém volt, nagyon sokan azzal csinálták mindenféle gond nélkül (több gond lett abból, hogy 3 gombossal akarták fölrakni, vagy tárcsázóba írásossal). A másik, hogy szervizben nem volt még semmilyen tapasztalatom egyikőnkével sem, úgyhogy azt is csak úgy írtam, hogy köszi bubus66, hogy írtad, láttam Honor topikban is. Ennyi, észrevétel, kész.[ Szerkesztve ]
-
-
dave0825
őstag
Én a Honor 8-amon Firmware Finderrel tudtam CSAK leszedni az egyik frissítést, hiába próbáltam a tárcsázós frissítős módszerrel, vagy 3 gombossal (nem tudom, hogy Novánál is van-e ilyen), egyikkel sem ment, incompatibility hibát írt, pedig gyári full rom volt, ami sokaknak meg fölment, bár sokaknak is nem... Proxy-t kellett csak módosítani a wifi-nek, úgy találta meg a frissítést, HiCare sem látta, hiába kerestettem vele.
Uhh, bocs a dupláért.
[ Szerkesztve ]
-
EVL2
aktív tag
Nagyon köszönöm az infót! Tegnap rendeltem egy ilyen készüléket és ma már átvehető lenne. Hirtelen végigfutott az agyamban hogy ez a készülék annyit sem fog tudni mint a régi Sony Z1 compakt készülékem.
Majdnem visszamondtam a rendelést.Nem zavar ha pendrivet nem tudok hozzá csatlakoztatni meg stb... Csak tudjak rá pakolni zenéket a gépemről és az elkészített képeket fel tudjam pakolni minden gond nélkül usb-röl.
Mág 1x köszönöm az infót! Már kezd elmúlni a frászhatás!
-
dave0825
őstag
Köszi mindenkinek. Egyébként mi ez a Smink dolog? Megvette barátnőm, de nemigen találtunk semmi zavaró sminkes dolgot.
Te szűűűűzmária... Megtaláltuk. Hát, jókat röhögtünk barátnőmmel rajtam, nőként.
gianone, köszi, pont most lett meg.
[ Szerkesztve ]
-
yuri88
újonc
Most egy samsung galaxy j5 ds em van. Amivel nem is lenne gondom de amióta frissült 6.0.1 re azóta nem maradt hely az amugy is kevés belső tárhelyen. Emiatt néztem a honor8 -at de amikor megláttam a novát a media marktban egyből tudtam, hogy nekem kell a telefon, viszont mindenféleképpen a t-mobile tól akarnék telefont kihozni.Mindenestre mégegyszer köszönöm az információt.
-
bubus66
nagyúr
Ha egy kicsit értelmezted volna erről a tesztről amit itt csináltak... 100 egynéhány felesleges hozzászólás... Volt itt amíg ti nem jöttetek.. Na gianone az alábbi válaszomba leírtam mindent....
(#220) sajo13
Szia gratulálok! Én nem azért szoktam egy telefon típus mellet dönteni, hogy milyen fólia megy rá, hanem hogy mit tud. Különben meg az e-bayről szoktam rendelni ( mert a kapzsiknak nem tömöm a bukszáját) és eddig semmi gondom nem volt vele..
[ Szerkesztve ]
-
Newlachka
őstag
ne is keressél rá üveget.
Egy típusúak jók rá ezek a teli kijelzős üvegek, annak meg a hátránya az,hogy a kereten körbe van a ragasztó,és simán be megy alá a por.
Ebayen tudsz keresgélni.
De nincs értelme megrendelni. Én vagy 8-9-et kipróbáltam a P9-en és ami jó lett volna hajlításba az alá bement a por a felső hangszórónál. -
bubus66
nagyúr
Na látod amit tegnap mondtam a P8 topickba ott a P8 oeminf amivel lehet dualusitani igaz csak cust fájl van benne de az is elég.. Különben meg az oldják meg ahogy akarják..
Ne rakd be nekik mert ott úgy sem értik elég ha mi tudjuk
[ Szerkesztve ]
-
-
bubus66
nagyúr
Ez nem lesz ám olyan egyszerű mint a P8 Litenél, az oemin+custom.bin cseréné valami félre megy akkor kuka...
Ha csak nem csinálja meg cwmre.. vagy azzal nem biztos, hogy meg tudja csinálni..
Igen, az miatt.. És ha meg fel kevered az oeminfet vagy rosszat teszel fel akkor is könyv nehezék.
Nem biztos, 99%, hogy így kell csinálni..
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Watch_Dogs 2 (PC, Xbox One, PlayStation 4)
- Villanyszerelés
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Milyen processzort vegyek?
- Autós topik
- Politika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Még mindig rengeteg Socket AM4-es CPU-t ad el az AMD
- Ford topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest