Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Vivo X200 FE amire vágytam
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Kempinglámpa helyett kürt
Új hozzászólás Aktív témák
-
motofi
aktív tag
Köszönet, hogy felraktad! Már azt hittem, hogy soha az életben nem tudom frissíteni. Javult a rendszer.
-
amdphenomX4
csendes tag
Megoldódott a probléma? Nekem az egyik telepített ROM-mal csinálta azt, hogy mikor lemerült és felraktam töltésre beragadt a 'Mediapad... powered by ANDORID' logónál, majd valami okból kifolyólag egy óra múlva belépett a bootloader-be.. De hagytam általában úgy, hadd töltődjön, majd 1-1.5óra után lehúztam a töltőt, reseteltem és bekapcsolt patentul. Tud furcsaságokat mívelni a drágaság!
Sajnos nekem most teljesen szétszedve fekszik a fiókomba, mert a nanoSIM-em kezelésére egy adaptert használtam, ami nem volt a legmegfelelőbb méreteit tekintve (vastagabb volt mint a microSIM-ek nüanszokkal) és kitörte az olvasó kis hangyapömpölőnyi arany érintkeőit, forrasztani pedig szinte lehetetlen. Így ha valamelyikőtök tud esetleg alkatrészeket hozzá, megköszönném akár egy külföldi weboldal linkje is jól jön!
-
csongi
veterán
Köszönöm az írást és a forrásokat!
Javaslom a telepítés előtt CWM-be egy faktori restet csinálni, és Dalvik törlést is.
Ezután mennyen fel rom, igaz így adat vesztés van, de tiszta telepítés lesz -
Cumó
csendes tag
Sziasztok
Tudom, hogy nem kapcsolódik a kérdésem szorosan témához, de a kisfiam ilyen tabletet használ,
és nemrégiben az a hiba lépett fel, hogy nem kapcsol be. Ha ráteszem töltőre, akkor megjelenik az akku jel, piros vonallal, magyarán lemerült akkuként, de nem kezdi el a töltést, csak a piros vonal látszik. Mértem akkufeszültséget, 4,02 volt....Tudnátok-e esetleg segíteni?
A számítógép sem ismeri fel...Köszönöm szépen előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Milyen monitort vegyek?
- Fujifilm X
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- LEGO klub
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-book olvasók
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Kingston FURY 64GB KIT DDR5 - 5200 MHz Beast
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 5 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G2 - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G1 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó Canon eos 700d fényképezőgép
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro 128GB Kék / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRH8 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050 6GB WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest