Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
Viszont azt nem értem, hogy ha tényleg egy bloatware kínai hulladék minden Huawei akkor ez a valós alkalmazás teszteknél hogy nem jön ki? Játékokban zömmel gyorsabb egy A13 chip, de a normál appoknál nem is egynél a kirin jön ki győztesen. És a benchmark tesztek szerint az A13 jelenleg a legerősebb chip. Ha az nem tudja mindenhol egyértelműen megverni akkor mit árjunk a sd-től?
Maga a Gms lényegesen több proceszor időt zabál fel, mint a Hms. Persze nyilván mivel ferde szeműek csinálják jár nekik pár pont mínusz alapból. -
törölt tag
Értem. Hát nem tudom hogy használsz e most olyan huaweit amin van hms is. Feltételezem nem. Az appgalery pl kikapcsolható: kép link Azt meg hogy google/android appok helyett a saját alkalmazásaikat nyomják ezt nem értem. A p30-am még gms-es, esetleg írnál pár példát? Az meg hogy az emui hogy néz ki ízlés kérdése. Nekem pl tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Billentyűzettel és mágneses tollal is kedvező nyitóár társul a Huawei új csúcstabletjéhez, de vajon megéri a spórolás a szűkös alkalmazáskínálatért, és a kevéssé tabletes EMUI-ért cserébe?
- Ipad 8. gen - 128Gb - Sérült de működik
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 5G 8/128GB, Megkímélt, Független, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Ipad Pro M4 Magic keyboard Pencil pro Pitaka tok
- iPad 9th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4102
- Bomba ár! HP Pavilion X2 Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest