- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
Huawei Mate 8- A Kirinpáncélos
Új hozzászólás Aktív témák
-
haten
tag
válasz
geelee #10055 üzenetére
Szia!
Igen, nekem is B386 van, gyárilag felajánlott frissítés. Próbáld újraindítani, emlékszem nálam is volt valami gebasz, első napokban nem tudtam g-mail fiókot hozzáadni, illetve el kellett távolítanom, és újra hozzáadni. Csináld meg a Huawei fiókot is. A kínai appból szedd le a rendes google playt, és a rendes play-ból meg minden mást. -
haten
tag
válasz
geelee #10049 üzenetére
Szia!
1. Jól tetted, ha OTA-n jött. Gondolom igen, mert nekem is.
2. Google fiókba bejelentkezni a gmail-es e-mail címeddel tudsz. Add hozzá a fiókoknál.
3. Én a kínai alkalmazásokat simán az alkalmazáskezelőből töröltem ki. Kivéve ami rendszer alkalmazás, azt nem tudtam törölni, mint pl. a sárga oldalak.
4. KangVip és KangVip Slim, amit jónak mondanak. De most már várd meg a 7.0 hivatalos androidot. Én legalább is most megvárom azt még. -
HUTCHDB
nagyúr
Magyarorszagon a garanacia csak a magyarorszagi jotallasi jegy, vagy a szamla (egyes esetekben mindketto) megletehez kotott.
Az eu-s garancia ugyintezese nehezkesebb, de nem kivitelezhetetlen.
Ehhez a bolttol (pl. Alliexpress, vagy Spemall) ahonnan veszed, kell kerned informaciot, (szerintem erdemes elore, hogy latsd mire szamits) hogy hol, milyen feltetelekkel ervenyes a garancia, milyen leadasi (visszakuldesi) felteteleket tamasztanak es az is erdekes, hogy milyen javitasi idot garantalnak. -
ivatti10
aktív tag
Igen, EUvásárlásnak számít. Információim szerint az EU szállítás adómentes, ingyenes. Garanciáról szerintem még senki nem tud biztosat mondani, valószínűsíthető, hogy ahonnan rendeled, ők vállalnak garanciát, tehát vissza kellene küldeni. A Huawei úgy tudja megmondani, ha az IMEI számot közlöd velük, és a szoftververziót. Engem úgy tájékoztattak, hogy kínai (a Tiéd is az lesz valószínűleg) szoftveresekre nem vállalnak hazai garanciális javítást. Rendelheted a puremobile,hu-ról is itthoni, magyar boltból, ők legalább bolti 1 évet adnak rá. Én is tőlük rendeltem 3/64-es barnát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Huawei a legnépszerűbb kínai, a Samsung a legkapósabb globális márka
- Hír A Huaweihez „igazolt” Lionel Messi
- Hír Mobilarena TV: A Kirin ereje
- Hír CES 2016: Rövid ismerkedés a Huawei Mate 8-cal
- Hír Tényleg erős lett a Mate 8 és a Kirin 950
- Hír Ilyen élőben a Huawei Mate 8
- Hír Kirin 950 lapkával debütált a Huawei Mate 8
- Hír Rekordot döntött AnTuTuban a Kirin 950, a Huawei Mate 8 rendszerchipje
- Hír A vártnál is erősebb lesz a Kirin 950?
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest