- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Ilyen konfigurációban érkezik a Xiaomi 15
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
mariska
csendes újonc
Sziasztok, az hogy lehet hogy nekem csak 1sim fér a telomba van akinek 2 és láttam olyat is hogy egy sim egy micro sd vagy ez csak YouTube hack?
-
mariska
csendes újonc
Sziasztok vissza kaptam a mate 10 pro készülékem a szervizbol 13NAP utan. (fodarab csere és hátlap were) Továbbra is ugyan az a hibája kikapcsolt WiFi és kikapcsolt mobilnet mellett továbbra is megy a netem és kapok uzeneteket(viber, fb, WhatsApp) és fogy az mobilnet.
Kérlek nézzétek meg hogy nálatok is van ilyen probléma hogy kikapcsoltok mindent és netet WiFi és tudtok e böngészni?
Köszönöm előre is -
mariska
csendes újonc
válasz
yodamester10 #1958 üzenetére
Sajnos nem lehet 9es széria volt az uccso amit lehetett
-
mariska
csendes újonc
Szia Kali,
Volt gyári visszaallitas igen az sem segített, a forgalmat merte folyamatosan és le volt tiltva közbe minden beállítás aminek köze lehet a nethez. Más SIM-el is ugyanez volt. Igazából az bosszant a legjobban hogy a premium kategóriás telefon ami nem 2forint volt nem cserélik ki, ilyen hibával jön ki és ilyen sokáig "javítják". Ha ez elofordul egy 30ezres keszuleknel azt mondom hogy benne van, de egy ilyen bepromozott drága csúcs keszulelnel?!
-
mariska
csendes újonc
Sziasztok,
Vettem egy mate 10 prot 2hete 6nap használat után szervizbe kellett vinnem mert folyamatosan ment rajta a net miközben ki volt kapcsolva a WiFi is és a Mobilnet. (Az adatforgalmat ette közben) A szervizben közel 1 órát vártam mire sorra kerültem majd 20perc alatt míg velem foglalkoztak 2x mondták hogy ilyet még nem láttak. Azt mondták 4-5 munkanap, Cserekeszuleket sem ajanlottak fel! Azóta többször hívtam a központi szervizet, de semmit nem tudtak mondani. Már hosszabb ideje van náluk a telefonom mint amíg nálam volt.
Hasonló tapasztalat valakinek van/volt?
Üdv
Marcsi
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hosszított kijelző, MI, Leica kamera, üvegborítás, OLED kijelző: tényleg beleraktak mindent, a kérdés az, hogy ez elég-e.
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- iPad topik
- Ilyen konfigurációban érkezik a Xiaomi 15
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Új típusú árháborút hirdet az EV-piacon a BYD
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest