- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Netfone
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
GEIL
addikt
üdv mindenkinek !
Lassan 2 hete nyúzom a telót, mostanra teljesen "belaktam", here we go, waze, traffi hunter, játékok...stb stb minden fentvan ami kell....összes fiók meg felhő és email szinkronizálás bekapcsolva....minden értesités bekapcsolva....folyamatosan wifi-adat(4G)-gps bekapcsolva....fotózok, játszok, netezek...stb stb...manuális fényerővel használom, aminek a nagyrésze 55-60%....néha felhúzom kb 90%-ig......szóval az akkuidő amin máig mindig csak ámulok....most tettem töltőre 5 óra 42 perc SOT-tal és még 23% volt benne.....bitang jól sikerült és nagyon elégedett vagyok vele.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hosszított kijelző, MI, Leica kamera, üvegborítás, OLED kijelző: tényleg beleraktak mindent, a kérdés az, hogy ez elég-e.
- Milyen notebookot vegyek?
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Windows 11
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nintendo Switch 2
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Androidos tablet topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest