- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
Én vennék ipadot is ha lenne 7"-os... mivel telefonként is használom, így mindenhova magammal cipelem...ha nem tudom magammal cipelni akkor meg jó az otthoni gép is... (noti,laptop,pc stb...)Nekm az egy megváltás amikor azt érzem a TAB-nál hogy minden sokkal simábban megy... itt nem arra gondolok,hogy most akkor a hajam is beáll a ginger sebességétöl,de azok a pici akadások eltünni látszanak,érdemes lesz majd ujra górcsö alá venni azokat a tabokat amikre elérhető lesz gyárilag a frissítés, úgy érzem azok a tabok egy fél kategoriát feljebb fognak lépni...
-
rudi
nagyúr
Nekem most jól jönne egy a Computexre menet. Lesz egy halom talákozóm szétszórva a városban, ami eléggé idegen, így majd rángathatom elő a subnotebookot, amikor eltévedek vagy valami infó kell, a naviról, esetleg turista infóról nem is beszélve. Persze az év maradék 51 hetében azért nem lenne túlzottan kihasználva...
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest