- Légies iPhone halvány színei
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Netfone
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bog
HÁZIGAZDA
Nézd, ez az én oldalam. Többek között anno 8 éve pont azért alapítottam, hogy megírhassam a véleményemet kütyükről. Ezen nem kívánok pusztán azért változtatni, mert te nem értesz azzal egyet, hogy a tablet egy túlhypeolt és felesleges kacat. Nem mellesleg véletlenül pont azért lett piacvezető telco portál belőle, mert mindig megírtuk a véleményünket, ez valahogy bejön az olvasóknak, fura...
Nem mellesleg bizonyára elkerülte a becses figyelmedet, hogy a bevezető pont arról szól, hogy egy ilyen, tényleg működőképes és normálisan használató tablet számára sikerült a magunk életében is találnunk olyan helyet, ahol hasznos. De ezt már leírtam, csak úgy pattan le rólad, mint a gumilabda a falról.
Egyébként ha ezen akarsz még mindig sírni, akkor - ez is bizonyára elkerülte a figyelmedet - olvasd el a témában ma, közvetlenül a cikk után keletkezett blogpostot, s vedd azt figyelembe, hogy ha annyira a véleményemmel akarnék agresszíven traktálni bárkit is, akkor ezt beleírtam volna az S7 tesztjébe.
-
Bog
HÁZIGAZDA
Egyrészt nem, nem kell olvasni.
Másrészt te vagy itt az egyetlen helikopter, aki így kikel magából emiatt.
Harmadrészt pedig változik a véleményünk folyamatosan, ahogy egyre több és másfajta tablet jön hozzánk, s a bevezető - többek között - PONT erről szeretne szólni.
Ha hülyének néznélek, nem is válaszolnék.
Ez az egész pedig tök off.
-
NathanCullen
senior tag
engem meg az idegesít, mikor nekiálnak gyalázni az applet néhány helyen, hogy ki az a hülye aki macet vesz, mert az gyenge meg drága szar. mégsem írogatom le a véleményem, hogy hagyjuk már...
bog sem azt mondta, hogy tabletnek nincs értelme, csak neki felesleges. ha objektív tesztet akarsz, olvass specifikációt. vagy szokd meg. hosszú hosszú évek óta szubjektív a stílus itt. néha pont ezért jó, ennél a tesztnél meg vedd úgy, hogy ez a szubjektív megítélése bognak a tabletekről... de ahogy írta is néha hasznos egy ilyen gép.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Wise (ex-TransferWise)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- BMW topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TKL formátumú, vezetékmentes "Fekete Özvegyet" dobott piacra a Razer
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest