- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
tibcsi0407 #232 üzenetére
Ez tény
-
joey04
titán
válasz
tibcsi0407 #227 üzenetére
Nem biztos. Igazából ahogy írtam is korábban, olyan apró különbségek vannak... némelyik ebben jobb picivel, némelyik abban. Lehet hozni persze kiugró példákat, de szerintem ma már objektíven egyik készülékre sem lehet rámondani, hogy a legjobb.
-
joey04
titán
válasz
tibcsi0407 #200 üzenetére
a te ízlésednek lehet ezt elfogadom. én csak erre reagáltam: Viszont, ha valaki a legjobb kamerás telefonra vágyik és mezei felhasználó, akkor nem fogja érdekelni.
én pl ha csak a kamera alapján választanék, akkor sem biztos hogy a huawei lenne. Meg egyébként az sem biztos ám, hogy akinek a kamera a legfontosabb, az el tudja engedni a gms-t. -
joey04
titán
válasz
philoxenia #198 üzenetére
ja csak utalt rá. figyelj amit te leműveltél a csoportban éveken keresztül, kérlek hanyagolj. ha moderátori felhívásod van azt írd meg, elfogadom, kénytelen vagyok. de szimpla userként ne reagálj nekem kérlek. ignoráljuk egymást. thx.
-
joey04
titán
válasz
tibcsi0407 #196 üzenetére
Nem a legjobb kamerás, csak az egyik legjobb.
-
joey04
titán
válasz
Juhaszatti #93 üzenetére
Ezt már ezerszer leírták, hogy a Huawei után pont az Apple-t érinti a legrosszabbul ez az egész. De hiába magyarázod nekik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- OLED monitor topik
- Revolut
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Elektromos autók - motorok
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- ÚJ SAMSUNG Galaxy Z Fold 7 256GB / 512GB / 1TB
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest